zer0ne Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Χθες παρήγγειλα hardware για να στήσω νέο pc από eshop αλλά σήμερα παρατήρησα ότι ενώ το πληκτρολόγιο που παρήγγειλα ήταν MICROSOFT COMFORT CURVE KEYBOARD 2000 DSP αυτοί μου αλλάξανε την παραγγελία και μου βάλανε το MICROSOFT COMFORT CURVE KEYBOARD 2000 OME Τη είναι το DSP και τι το OME…?? Μήπως πάνε να μου πασάρουν καμία επιστροφή? MICROSOFT COMFORT CURVE KEYBOARD 2000 DSP http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.575613&ref=pathfinder MICROSOFT COMFORT CURVE KEYBOARD 2000 ΟΕΜ http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.575624
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Καμία διαφορά απο άποψη hardware. Απλα τα προιοντα oem ειναι οταν αγοραζεις καινουργιο pc και ερχονται χωρις συσκευασια. Τα dsp είναι με το κουτι τους.
dkoum Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Καμία διαφορά απο άποψη hardware. Απλα τα προιοντα oem ειναι οταν αγοραζεις καινουργιο pc και ερχονται χωρις συσκευασια. Τα dsp είναι με το κουτι τους. τα retail ειναι με το κουτι τους
zer0ne Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Καμία διαφορά απο άποψη hardware. Απλα τα προιοντα oem ειναι οταν αγοραζεις καινουργιο pc και ερχονται χωρις συσκευασια. Τα dsp είναι με το κουτι τους. Ναι αλλά εγώ παρήγγειλα dsp και όχι oem. Και στο κάτω κάτω που ξέρω εγώ ότι δεν είναι μεταχειρισμένο εφόσον είναι χωρίς συσκευασία? Α! δεν πάμε καλά….
HellasVagabond Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Ειναι απολυτα φυσιολογικο καθοτι DSP = OEM
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Moderators Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Οντως, DSP = OEM . Κι επειδη το συγκεκριμενο το εχω παρει και εγω, αν δεν παραγγειλεις κομματι hardware μαζι, στο γυρνανε σε OEM για να ειναι καλυμμενοι (καθ' οτι με το DSP πρεπει να παρεις και κομματι hardware). Και τα 2 ερχονται σε χαρτονένια συσκευασια η οποια παρα πολυ ευκολα ανοιγεται απο τον καθενα. Οποτε μη χολοσκας, δεν εχουν αναγκη το ενα πληκτρολογιακι για να στο δωσουν μεταχειρισμενο... Οποτε καλο θα ηταν να κανεις το χαζο γιατι συν τοις αλλοις εισαι και παρανομος (και εσυ και αυτοι), αν παρεις dsp κομματι χωρις συνοδεια καποιου hardware... Παντως το συγκεκριμενο ειναι πολυ καλο, πολυ ωραια αισθηση γραψιματος. Αρκει να συνηθισεις τη curve διαταξη. -PS: Περιμενω ενα πληκτρολογιο βιομηχανικου στυλ απο γερμανια. Τοτε θα πεταξω ολα τ αλλα χεχε -
zer0ne Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 ΟΚ παιδιά, ευχαριστώ για τα φώτα σας…! …γιατί είχα αρχίσει να κιτρινίζω! Όχι τίποτ’ άλλο, αλλά σ΄ αυτό το «κράτος» φοβάσαι την σκιά σου.
sam_@ Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Παντως το συγκεκριμενο ειναι πολυ καλο, πολυ ωραια αισθηση γραψιματος. Αρκει να συνηθισεις τη curve διαταξη. ναι οντος..στο γραψιμο ειναι πολυ ξεκουραστο με απαλα πληκτρα τα λεω αυτα γιατι το εχω! η μονη βλακεια ειναι οτι ειναι τεραστιο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.