Προς το περιεχόμενο

Παρήγγειλα DSP και μου το κάνανε OEM!!

zer0ne

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χθες παρήγγειλα hardware για να στήσω νέο pc από eshop αλλά σήμερα παρατήρησα ότι ενώ το πληκτρολόγιο που παρήγγειλα ήταν

MICROSOFT COMFORT CURVE KEYBOARD 2000 DSP

αυτοί μου αλλάξανε την παραγγελία και μου βάλανε το

MICROSOFT COMFORT CURVE KEYBOARD 2000 OME

Τη είναι το DSP και τι το OME…??

Μήπως πάνε να μου πασάρουν καμία επιστροφή?

MICROSOFT COMFORT CURVE KEYBOARD 2000 DSP

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.575613&ref=pathfinder

MICROSOFT COMFORT CURVE KEYBOARD 2000 ΟΕΜ

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.575624

Δημοσ.

Καμία διαφορά απο άποψη hardware. Απλα τα προιοντα oem ειναι οταν αγοραζεις καινουργιο pc και ερχονται χωρις συσκευασια. Τα dsp είναι με το κουτι τους.

Δημοσ.
Καμία διαφορά απο άποψη hardware. Απλα τα προιοντα oem ειναι οταν αγοραζεις καινουργιο pc και ερχονται χωρις συσκευασια. Τα dsp είναι με το κουτι τους.

τα retail ειναι με το κουτι τους

Δημοσ.

Ναι αλλά εγώ παρήγγειλα dsp και όχι oem.

Και στο κάτω κάτω που ξέρω εγώ ότι δεν είναι μεταχειρισμένο εφόσον είναι χωρίς συσκευασία?

Α! δεν πάμε καλά….

• Moderators
Δημοσ.

Οντως, DSP = OEM .

Κι επειδη το συγκεκριμενο το εχω παρει και εγω, αν δεν παραγγειλεις κομματι hardware μαζι, στο γυρνανε σε OEM για να ειναι καλυμμενοι (καθ' οτι με το DSP πρεπει να παρεις και κομματι hardware).

Και τα 2 ερχονται σε χαρτονένια συσκευασια η οποια παρα πολυ ευκολα ανοιγεται απο τον καθενα. Οποτε μη χολοσκας, δεν εχουν αναγκη το ενα πληκτρολογιακι για να στο δωσουν μεταχειρισμενο...

Οποτε καλο θα ηταν να κανεις το χαζο γιατι συν τοις αλλοις εισαι και παρανομος (και εσυ και αυτοι), αν παρεις dsp κομματι χωρις συνοδεια καποιου hardware...

Παντως το συγκεκριμενο ειναι πολυ καλο, πολυ ωραια αισθηση γραψιματος. Αρκει να συνηθισεις τη curve διαταξη.

-PS: Περιμενω ενα πληκτρολογιο βιομηχανικου στυλ απο γερμανια. Τοτε θα πεταξω ολα τ αλλα χεχε -

Δημοσ.

ΟΚ παιδιά, ευχαριστώ για τα φώτα σας…! :-)

…γιατί είχα αρχίσει να κιτρινίζω!

Όχι τίποτ’ άλλο, αλλά σ΄ αυτό το «κράτος» φοβάσαι την σκιά σου.:fear:

Δημοσ.

Παντως το συγκεκριμενο ειναι πολυ καλο, πολυ ωραια αισθηση γραψιματος. Αρκει να συνηθισεις τη curve διαταξη.

ναι οντος..στο γραψιμο ειναι πολυ ξεκουραστο με απαλα πληκτρα

τα λεω αυτα γιατι το εχω!

η μονη βλακεια ειναι οτι ειναι τεραστιο

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...