Προς το περιεχόμενο

Web hosting pad Hoster

nackgr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σκεφτομαι να αγορασω hosting plan για 2 site π εχω απο Webhostingpad.com εχει ακουση κανεις τπτ ? καλο / κακο που θα επρεπε να ξερω πριν αγορασω τπτ εκει

Δημοσ.

Μου φαίνονται λίγο μούφα.

Πρώτα από όλα, στην αρχική τους σελίδα διαφημίζουν το πακέτο τους στα $3.96/μήνα ενώ όταν πάς στην περιγραφή του πακέτου η τιμή είναι $4,95/μήνα για ένα χρόνο Hosting και $3,96/μήνα στα τρία χρόνια ! ! !

Επίσης το σύνολο της τιμής ανέρχεται στα $59,40 / έτος με την τιμή $4,95/μήνα και σου κάνουν δώρα αξίας $100,00 ( Google AdWords, Yahoo, Miva ).

Κάτι πάει στραβά με αυτό το πακέτο ! ! !

Όπου ακούς πολλά κεράσια κράτα μικρό καλάθι λέγανε οι παππούδες μου

Δημοσ.

Συγνώμη αλλά επειδή το έχω μεγάλη απορία.

Τι θα ανεβάσεις που δεν θέλεις να έχεις όρια ? ? ?

Ακόμα και τα 100 MB το 1GB και αλλά τέτοια είναι υπεραρκετά στις περισσότερες των περιπτώσεων

Δημοσ.

Δεν ξερω αν θα σε ενδιεφεραι αλλα γιατι δεν δοκιμαζεις κατι σε FREE να γλυτωσεις και τα ευρωπουλακια σου?Εγω μετα απο καιρο αναζητησεων πηγα εδω και εχω βρει την ησυχια μου.Ουτε διαφημησεις ουτε τιποτα και νομιζω οτι υπερκαλυπτει αυτο που θες.

Ενδεικτικα αναφερω:

1500 MB Disk Space

100,000 MB Bandwidth

Free Subdomain or Your Own Domain

Automated Scripts Installer (20 Popular Scripts)

FTP Access and Web Based File Manager

Easy to use Website Builder

5 MySQL Databases with Full PHP Support

Zend & Curl Enabled

IMMEDIATE Activation!

Ριξε μια ματια εδω:

http://www.000webhost.com/127421.html

Δημοσ.

ειχα hostari και εκει οταν οι σερβερ γινοντουσαν overloaded που ητανε ολοι μερα σχεδον επεφτε η sql και δεν ανταποκρυνοτανε το site :/

Δημοσ.

Μην ξεχνάς ότι για να παρέχει κάποιος webhost ποιοτικές υπηρεσίες έχει κάποιο κόστος. Δεν πληρώνεις μόνο για το χώρο στο δίσκο και τη μηνιαία κίνηση.

Πληρώνεις και για να μπορεί ο webhost να παρέχει σωστή τεχνική υποστήριξη από προσωπικό που ξέρει τι κάνει καθώς και για να μπορούν να αντικαταστήσουν τον εξοπλισμό όσο συχνά χρειάζεται.

Φυσικά και οι φτηνοί webhosts έχουν την χρήση τους, οπότε στην τελική εξαρτάται από το τι είδους hosting ψάχνεις.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...