onty Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 Καλημερα σε απαντες...Υπαρχει κανενα προγραμμα με το οποιο οταν συνδεσω εναν εξωτερικο δισκο η βαλω cd η οτιδηποτε αλλο στο pc, να ενεργοποιειται το προγραμμα και να κανει copy τα δεδομενα(σε εναν φακελο του σκληρου μου που εχω ορισει ) στο παρασκηνιο χωρις να γινεται καθολου αντιληπτο????
micos000 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 Αυτό θέλει αυτοματισμούς και ίσως να γίνεται με το AutoIt. Κατά τ' άλλα δεν ξέρω κάτι αυτόματο.
_DiMoN_ Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 Ποιά δεδομένα να αντιγράφει? Θέλεις να πάρεις κάτι ή να κάνεις backup τον υπολογιστή σου?
onty Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 Λοιπον θελω οταν βαζει καποιος ενα memory stick η εξ. σκληρο να αντιγραφεται το περιεχομενο του στον δικο μου σκληρο χωρις να το καταλαβαινει...
flik Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 Χωρίς να ξέρω και πολλά επι του θέματος, υποθέτω πως κάτι τέτοιο χρειάζεται autorun και κανένα αρχείο bat με κατάλληλες εντολές.
onty Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 Αν εννοεις το γνωστο autorun που σου βγαζει επιλογη open , run κτλ αυτο θα γινει αντιληπτο και δεν το θελω. Εγω θελω ολα να γινουν ΔΙΑ-κρητικα....
flik Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 Δύσκολα, δηλαδή με το που βάζει το usb χωρίς να πετάξει κανένα παράθυρο για αυτόματη εκτέλεση, να κάνει αντιγραφή. Δεν είμαι σίγουρος, γιατί δεν είχα ποτε ενεργοποιημένο το autorun. Βασικά νομίζω πως για να δουλέψει έτσι αυτόματα με autorun, πρέπει ο υπολογιστής να είναι ρυθμισμένος να έχει προεπιλεγμένη ενέργεια αυτή που θες εσύ. Δηλαδή άν βάλω ένα usb με autorun.inf που δείχνει σε autorun.bat, πετάει μήνυμα (αν έχω ενεργοποιημένο το autorun) να ξεκινήσω το autorun.bat. Και απο πάνω έχει επιλογή να κάνει αυτή πάντα την ενέργεια. Γι αυτό δύσκολα να γίνει αυτοματοποιημένα. Εκτός αν υπάρχει κι άλλος τρόπος εκτός απο μέσω autorun.inf.
giorgos147 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 Έτσι...Στο άσχετο... Τι ακριβώς θες να κάνεις;Να βάλει κανένας φίλος σου στο pc σου το flashaki του και να του πάρεις τα δεδομένα;
nickarmy Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 δεν ειναι λιγο επικινδυνο αυτό ? μηπος υπάρχει και κανενας ιος στο φλασακι... για να μην ανηγω άλλο θέμα ξέρει κανεις πώς μπορώ να γινετε συνχρονησμος μεταξύ των φακέλων μου δηλαδή ότι αποθηκεύω σε έναν φάκελο μου να αντιγράφεται αυτόματα σε έναν άλλο φάκελο στον εξωτερικό(σκηρό) μου
onty Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Τι ακριβώς θες να κάνεις;Να βάλει κανένας φίλος σου στο pc σου το flashaki του και να του πάρεις τα δεδομένα; Εσυ με επιασες....Δικε μου οταν λεω ''δεν θα βαλεις τπτ στο pc μου γιατι δεν θελω να κολλησω κανεναν ιο'' πρεπει να γινεται κατανοητο...και επειδη εχω υποψιες οτι ενας φιλος μου με γραφει, πρεπει να βαλει λιγο μυαλο. Πιστευω αν δει καμια φωτο του στο facrbook () θα γινω κατανοητος μετα...
parsifal Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Είχαμε σχετικά πρόσφατα ένα thread με το ίδιο ερώτημα και στο οποίο εκφράστηκαν ενστάσεις από άλλα μέλη. Παρά τις ενστάσεις αυτές, αποφάσισα να παραμείνει ανοιχτό. Η διαφορά του παρόντος thread από το παραπάνω είναι πως εδώ έχουμε τον original poster να παραδέχεται από μόνος του ότι οι σκοποί του είναι κακόβουλοι και παράνομοι. Επομένως, δεν έχω άλλη επιλογή από το να το κλειδώσω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.