Προς το περιεχόμενο

Aφού ανοίξει, ξανακλείνει μετά από 5"

euler

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλημερα παιδια.εχω ενα σοβαρο προβλημα,οταν παω να ανοιξω το pc με δυσκολευει αφανταστα.τι εννοω,οτι ανοιγει στην αρχη και σε 5 σεκ. κλεινει παλι και μετα παταω το power να το ξανα ανοιξω και δεν παιρνει ρευμα,το αφηνω 2-3 λεπτα και μετα ξαναπροσπαθω ...αυτο μπορει να το κανω και κανα 10λεπτο μεχρι να ανοιξει.τι μπορει να φταιει ?τροφοδοτικο?προσφατα αλλαξα και μνημες,μηπως φταιει αυτο?

Δημοσ.

Μάλλον υπερθερμένεται και σβήνει.Το ανεμιστηράκι του επεξεργαστή το έχεις καθαρίσει;Γενικά το έχεις καθαρίσει ποτέ τον υπολογιστή σου;Αν ήταν τροφοδοτικό δεν θα άνοιγε καθόλου (παθών).

Αν είναι καθαρό δεν ξέρω τι μπορεί να παίζει με τις καινούριες μνήμες που πήρες.

Δημοσ.
Μάλλον υπερθερμένεται και σβήνει.Το ανεμιστηράκι του επεξεργαστή το έχεις καθαρίσει;Γενικά το έχεις καθαρίσει ποτέ τον υπολογιστή σου;Αν ήταν τροφοδοτικό δεν θα άνοιγε καθόλου (παθών).

Αν είναι καθαρό δεν ξέρω τι μπορεί να παίζει με τις καινούριες μνήμες που πήρες.

Πρόβλημα θερμοκρασίας?

Δεν το βλέπω λογικό , πότε πρόλαβε να υπερθερμανθει σε 5 δευτερόλεπτα?

Δημοσ.

cpu:core 2 duo,2,4 ghz//gpu:geforce 7600 gs//mobo:gigabyte ga-945p-53//ram:crucial ballistix 2gb,800mhz[4-4-4-12]//400watt//zalman ανεμιστηρακι cpu..{{{σημερα προσπαθω εδω και καμια ωρα και δεν ανταποκρινεται...}}}

Δημοσ.

Τροφοδοτικο μου ακουγεται.

Καλο θα ηταν επισης να δεις αν με τις παλιες μνημες (αν τις εχεις ακομα) στο κανει.

Δημοσ.

Εάν τα καταφέρεις, τρέξε memtest να δεις εάν είναι οι μνήμες που κάνουν τη δουλειά. Καλό θα ήταν να δοκίμαζες ένα άλλο κιτάκι που ξέρεις οτι λειτουργεί.

Τροφοδοτικο μου ακουγεται...

Και της πλάκας να είναι το τροφοδοτικό, δε θα έπρεπε να δυσκολεύεται (εκτός κι αν τα 'χει φάει τα ψωμιά του).

Δημοσ.

δεν τις εχω μαζι μου δυστηχως τις μνημες...ειμαι απο επαρχια και οι μνημες ειναι εκει ενω εγω ειμαι αθηνα.εγω πιστευω πως ειναι οι μνημες.γιατι το τροφοδοτικο δεν θα ανοιγει καθολου. ετσι δεν ειναι??θα ψαξω να βρω καμια μνημη να δοκιμασω και θα ξανα μιλησουμε αμα ειναι.ευχαριστω για τις απαντησεις

-----Προστέθηκε 12/2/2009 στις 10 : 01 : 04-----

κατι που παρατηρησα μολις τωρα ειναι ενας ηχος,που δεν ειμαι σιγουρος απο που βγαινει(νομιζω απο το τροφοδοτικο),που μοιαζει σαν να ξηνεις γυαλι ή τραινο που παταει φρενο αλλα πιο σιγα.λετε να ειναι αυτο που φταιει???

Δημοσ.

Φιλε φταιει χαλαρα το τροφοδοτικο....αλλα και να μην φταιει ειναι πολυ λιγα τα 400w για καινουριο pc...Δυσκολα θα φταινε οι μνημες...Αν εφταιγαν οι μνημες λογικα δεν θα σου ανοιγε καν...

Δημοσ.

Τσέκαρε μίπως έχει τραβιχτεί το καλώδιο του τροφοδωτικού και δεν κάνει καλή επαφή. Μου είχε συμβεί εμένα όταν καθάριζε η καθαρίστρια και ψαχνώμουνα:P

Δημοσ.

Σιγουρέψου από πού προέρχεται ο θόρυβος ή σφύριγμα, τι είν' αυτό τέλοσπάντων.

Το σύστημά του δεν πρέπει να καταναλώνει περισσότερα από 150W, οπότε μη λέμε ό,τι θέλουμε περί κάλυψης αναγκών τροφοδοσίας...

Δημοσ.

το σφυριγμα νομιζω(95%) προερχεται απο το τροφοδοτικο.δηλαδη το ακουω απο το πανω μερος του κουτιου.πριν απο λιγο ανοιξε,μπηκε στα windows ,εκανα τη δουλεια μου και μετα απο ενα 20λεπτο εκλεισε και παλι τα ιδια,δεν ανοιγει..δε ξερω.να παρω καινουριο τροφοδοτικο ,τι λες?

Δημοσ.
το σφυριγμα νομιζω(95%) προερχεται απο το τροφοδοτικο.δηλαδη το ακουω απο το πανω μερος του κουτιου.πριν απο λιγο ανοιξε,μπηκε στα windows ,εκανα τη δουλεια μου και μετα απο ενα 20λεπτο εκλεισε και παλι τα ιδια,δεν ανοιγει..δε ξερω.να παρω καινουριο τροφοδοτικο ,τι λες?

Μου φαίνεται τελείως κουλό.... Δοκίμασες κάποια άλλη πρίζα στο σπίτι?? Μήπως έχει χαλάσει η ψυξη του τροφοδοτικού και κλείνει μόλις ανεβάσει θερμοκρασία? Δεν ξέρω τι αλλό μπορεί να συμβαίνει....

Δημοσ.

αποφασισα να ανοιξω το τροφοδοτικο και το καθαρισα,ειχε κατι σαν σιλικονη μεσα.Επισης ανακαλυψα οτι το ανεμιστηρακι που εχει δεν γυρναει καθολου..αυτο ειναι το προβλημα λετε?

Δημοσ.

Ε ναι....αφου σου ειπα να το καθαρίσεις...συνήθως ανεμιστηράκια που σταμάτησαν να κάνουν την δουλειά τους είναι η αιτία σε τέτοια προβλήματα.Αν ηταν το τροφοδοτικό χαλασμένο δεν θα άνοιγε καθόλου.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...