Προς το περιεχόμενο

αγορα tower

ankorf

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τι εχετε να προτεινετε για ενα pc το οποιο θελω να το κανω download center δηλαδη δεν θελω να χει αποδοση σε πολλα πραγματα αλλα θελω να διατηρησω καθαρο το ''καλο'' pc μου απο τη διαδικασια του downloading και γενικα του πειραματισμου πχ σε λειτουργικα linux δεν εχω κατι συγκεκριμενω κατα νου απλα ψαχνω την οικονομικοτερη λυση

για αυτο λοιπον θελω να σας ρωτησω αν συμφερει η αγορα ετοιμου κουτιου ή να το φτιαξεις μονος σου ?

γνωριζετε αν υπαρχει καμια προσφορα ???

Δημοσ.

εγω θα προτεινα να το φτιαξεις μονος σου...

συνηθως στα ετοιμα κουτια βαζουν σκαρτα πραγματα...

ασε που οταν τον φτιαχνεις εσυ βαζεις πανω και οτι θες και το προσαρμοζεις αναλογα με τις αναγκες σου..

αυτο που δεν εχω καταλαβει τελικα ειναι η χρηση που το θες...

καντο πιο συγκεκριμενο αν μπορεις.....

οταν λες να πειραματιστεις τι εννοεις??

θες ενα κουτι μονο για κατεβαστηρι??

Δημοσ.

εχεις καμια ιδεα για parts τα οποια να ναι συμβατα μεταξυ τους ??

γενικα τι προτεινεις για cpu intel or amd ?

μαρκα απο motherboard ?

τροφοδοτικο ?

βλεπεις οταν καθεσε να στησεις κατι μονος σου το πραγμα απαιτει ψαξιμο οσον αφορα τον πειραματισμο οτιδηποτε αγνωστο συνανταω και δεν ξερω τι συνεπειες εχει

απο οσο ξερω υπαρχουν ετοιμα download center

αλλα απο αποψη τιμης και απαιτησεων νομιζω δεν συμφερουν απλα μπηκα στη διαδικασια του forum για αυτο το λογο αν τελικα το φτιαξω μονος μου να μου προτεινει καποιος υλικα

Δημοσ.

Αν θες μόνο για κατεβαστήρι,και με 300 ευρώ νομίζω φτιάχνεις ένα. :-)

Απλά δε θα είναι δυνατό...Π.χ. θα βάλεις atom κ.λπ.

Τώρα για το linux...Γιατί να μη δοκιμάζεις στο κανονικό σου pc πως πάει με live cds;Για αυτό υπάρχουν και τα live cds ;)

Δημοσ.

εχω ηδη ubuntu κανονικα εγκαταστημενα αλλα θελω να δοκιμασω και αλλες εκδοσεις γενικα πειραματιζομε με αυτα αλλα ποσα λειτουργικα να χω εγκατεστημενα σε ενα pc οσο αφορα τα live cd για αυτα ειναι να παρεις μια γευση οχι να ασχοληθεις σοβαρα με freeware λογισμικο

κοιτα τωρα οσο αφορα το pc που θελω να φτιαξω δε με απασχολουν οι δυνατοτητες καθολου απλα και μονο για κατεβασμα και εν αναγκη βαζω και κανα remote control και το χω μονιμα online

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...