Mixail-1 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 Μετα απο δοκιμη σε πολλους Web Hoster ανακαλυψα αυτον και σωθηκα...... Ειναι 100% FREE και δεν εχω αντιμετωπισει καποιο προβλημα ταχυτητας ουτε και τις αθλιες διαφημησεις αλλων που οπουδηποτε αλλου σου κοτσαρουν για να σε φιλοξενουν. Κατοχυρωστε οποιοδηποτε Domain θελετε και φιλοξενηστε το υλικο σας καπου που αξιζει! Ενδεικτικα αναφερω: 1500 MB Disk Space 100,000 MB Bandwidth Free Subdomain or Your Own Domain Automated Scripts Installer (20 Popular Scripts) FTP Access and Web Based File Manager Easy to use Website Builder 5 MySQL Databases with Full PHP Support Zend & Curl Enabled IMMEDIATE Activation! Φορτωστε τα ολα η απλα δοκιμαστε.Παρε κοσμε: http://www.000webhost.com/127421.html
pOLoS Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 φιλαρακο χανεις το χρονο σου με την 000webhost , δε πληρωνουνε
Mixail-1 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 φιλαρακο χανεις το χρονο σου με την 000webhost , δε πληρωνουνε Το ξερω απλα παραθετω οτι ειναι καλοι σαν Free μιας και 3 μηνες με βολευουν καλα και απροβληματιστα.Κατα τα αλλα οπως παντα απατεωνιες...Που να βρεις κατι στο διαδικτυο και να πληρωνει....
alexzzz Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Το ξερω απλα παραθετω οτι ειναι καλοι σαν Free μιας και 3 μηνες με βολευουν καλα και απροβληματιστα.Κατα τα αλλα οπως παντα απατεωνιες...Που να βρεις κατι στο διαδικτυο και να πληρωνει.... αν μπαίνεις εσύ και ο μπάρμαν στην σελίδα καλά είναι... για παραπάνω δεν είναι. Εγώ μέρες ολάκερες ήμουνα down (και δεν εννοώ την διάθεση μου)
silverthan Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Επίσης καλό είναι να αναφέρεις ότι πρόκειται για referral link...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.