Προς το περιεχόμενο

Αγορά netbook και εξωτερικού DVD-RW?

kalamari

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους!!!

Είναι το πρώτο θέμα που δημοσιεύω στο insomnia.gr κι έχει να κάνει με κάτι που με προβληματίζει εδώ και κάμποσο καιρό. Θα ήθελα να αγοράσω ένα φθηνό λάπτοπ αξίας το πολύ 350 ευρώ. Η αλήθεια είναι ότι στη συγκεκριμένη τιμή δε βρίσκω τίποτα διαθέσιμο προς αγορά, καθώς το φθηνότερο είναι ένα notebook που κοστίζει 440 περίπου ευρώ. Δε θα με πείραζε να αγοράσω κάτι σε netbook, αφού το συγκεκριμένο υπολογιστή τον θέλω κυρίως για σερφάρισμα στο ίντερνετ και για χρήση απλών εφαρμογών τύπου office. Ωστόσο, μαθαίνω ότι τα netbook που κυκλοφορούν στην ελληνική αγορά δε διαθέτουν ενσωματωμένο dvd-rw, σε αντίθεση με κάποια νέα μοντέλα που κυκλοφορούν ως επί το πλείστον στην Ιαπωνία. Το πρόβλημα είναι ότι εγώ πρέπει να αγοράσω κάτι το συντομότερο δυνατόν (δε σκοπεύω να περιμένω μέχρι να κυκλοφορήσει κάτι ανάλογο εδώ), και επειδή χρειάζομαι οπωσδήποτε και dvd-rw για θέαση και αντιγραφή ταινιών κλπ, λέω να συνδυάσω netbook με εξωτερικό dvd-rw. Είναι κάτι τέτοιο εφικτό; Εσείς τι μου προτείνετε; Η δική μου πρόταση είναι: http://www.multirama.gr/products/product?pid=0351448&catid=010200 σε συνδυασμό με http://www.multirama.gr/products/product?pid=0365284&catid=020802.

Σας ευχαριστώ όλους εκ των προτέρων!!!

Δημοσ.

Γεια σου φιλε και καλως ηρθες.

Αυτα που μπορει να κανει ενας κανονικος φορητος δε μπορει να τα κανει ενα μικρουλι για αρχη.

Office και σερφαρισμα ναι τα κανει αλλα η οθονη θα σε ζορισει.

Να επαιρνες σαν δευτερο ενα μικουλι ναι αλλα να το παρεις σαν βασικο εγω θα σου ελεγα να μην το κανεις.

Με μια γρηγορη ματια σε περιπτωση που το max Που μπορεις να δοσεις ειναι τα 350 υπαρχουν καποια acer σχετικα αδυναμα που κατ εμε δεν αξιζουν απο την αποψη οτι με λιγα ακομα λεφτα (100 ευρω δυστυχως περιπου) μπορεις να παρεις κατι καλο και γρηγορο αλλα παρολαυτα θα κανεις αυτα που ανεφερες πολυ ανετα και γρηγορα.

Ενα ειναι αυτο. πολυ κοντα στα λεφτα που δινεις.

Αν παλι προτιμησεις την λυση netbook+dvdrw εξωτερικο τοτε θα σου προτεινα να παρεις ενα αλλο μικρουλι γιατι αυτο που ειδες εχει 8Gb σκληρο και δε θα ειναι βολικο, με λιγα παραπανω λεφτα, καμια 40 ευρω παιρνεις το ιδιο με 120αρι δισκο, οσο για το dvdrw που εδειξες ενημερωτικα υπαρχουν και φθηνωτερα ή τουλαχιστον υπαρχει και αυτο που ειναι πολυ μικροτερο και δεν απαιτη τροφοδοσια ρευματος αφου αρκειται με οσο παιρνει απο την usb.

Απο ebay ασχολεισαι? και απο κει θα μπορουσαμε να βγαλουμε κατι καλο σε φθηνο φορητο.

Μια ακομα λυση ειναι η αγορα καινουριου φορητου απο αγγελια που μπορεις να βρεις στο φορουμ, πολλοι πουλανε φορητους σε καλες τιμες.

Ελπιζω αν και ειπα πολλα να σε βοηθησα ωστε να διαλεξεις την καλυτερη λυση, για οποιαδηποτε απορια σου εδω ειμαστε

Δημοσ.
Καλησπέρα σε όλους!!!

Ωστόσο, μαθαίνω ότι τα netbook που κυκλοφορούν στην ελληνική αγορά δε διαθέτουν ενσωματωμένο dvd-rw, σε αντίθεση με κάποια νέα μοντέλα που κυκλοφορούν ως επί το πλείστον στην Ιαπωνία. Το πρόβλημα είναι ότι εγώ πρέπει να αγοράσω κάτι το συντομότερο δυνατόν (δε σκοπεύω να περιμένω μέχρι να κυκλοφορήσει κάτι ανάλογο εδώ), και επειδή χρειάζομαι οπωσδήποτε και dvd-rw για θέαση και αντιγραφή ταινιών κλπ, λέω να συνδυάσω netbook με εξωτερικό dvd-rw. Είναι κάτι τέτοιο εφικτό; Εσείς τι μου προτείνετε; Η δική μου πρόταση είναι: http://www.multirama.gr/products/product?pid=0351448&catid=010200 σε συνδυασμό με http://www.multirama.gr/products/product?pid=0365284&catid=020802.

Σας ευχαριστώ όλους εκ των προτέρων!!!

Η γνώμη μου είναι ότι μιας και θα αποτελεί το κύριο μηχάνημα σου ίσως είναι καλύτερα να δώσεις 100 ευρώ παραπάνω και να κανεις την δουλεια σου καλυτερα με ενα Notebook. Αν παρόλο αυτά προτιμας την λύση του netbook, τότε το καλύτερο value for money της αγοράς είναι το advent 4211 (κλώνος του MSI Wind u100) στα 299 ευρώ από electroworld και Κωτσόβολο, με δώρο τσάντα μεταφοράς. Για εξωτερικό dvdrw θα σου πρότεινα το slim dvdrw της samsung στα 65 ευρώ από το Πλαίσιο. Είναι πολύ λεπτό, δεν χρειάζεται έξτρα τροφοδοσία ρεύματος (πέρνει από την usb) και μπορείς να το έχεις πάντα μαζί σου.

Δημοσ.

Παιδιά ευχαριστώ για τις προτάσεις σας. Προς το παρόν δεν ενδιαφέρομαι για ανταλλαγή. Πάντως, να τονίσω ότι αυτός θα είναι ο 2ος υπολογιστής μου, ο φοιτητικός, καθώς δε θα βρίσκομαι στην κύρια πόλη μου, όπου έχω κανονικό desktop. Thanx again!!!

***αυτόματη ένωση μηνυμάτων***

φιλε γιατι εχεις ανοιξει 2 ιδια θεματα;

Sorry αλλά αρχάριος!!! Υπόσχομαι ότι δε θα ξανασυμβεί!!!

:cry:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...