fkkso Δημοσ. 1 Ιουνίου 2001 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2001 <BLOCKQUOTE><font size="1" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">quote:</font><HR>Originally posted by alfadis:<BR><STRONG>Έλληνες και ξένοι φασίστες όλου του κόσμου αλληλοεξοντωθείτε!<BR></STRONG><HR></BLOCKQUOTE><P>Όντως ο φίλος alfadis έχει απόλυτο δίκιο... Θάνατος στους φασίστες. Όλοι συμφωνούν σε αυτό κι εγώ πρώτος από όλους. Αλλα να διευκρινήσουμε κάτι: Θάνατος σε όλους τους φασίστες, και στους μπλε και στους κόκκινους και στους πράσινους και στους μαυρους. Οι μπλε εξοντώθηκαν μετά τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο και σήμερα γενικά σε είναι καν αποδεκτοί. Αλλά οι κόκκινοι? Οι πράσινοι? Οι μαύροι? Γιατί δηλαδή? Αυτοί είναι "καλοί φασίστες" ενώ οι άλλοι είναι "κακοί φασίστες"?<P>Εγώ πάλι δεν κατλαβαίνω ένα πράγμα: Παρατηρώ ότι στο παρόν topic καγάδες δεν γίνονται. Αντιθετα οι 5-6 που τυχαίνει να συμφωνούμε με το ευρύτερο πνεύμα του συζητούμε ειρηνικά ανταλλάσσοντας απόψεις και πληροφορίες. Ρε συ wwwtasos, εάν τόσο πολύ διαφωνείς με αυτα που λέμε, τι θέλεις και χώνεσαι? Δεν σου αρέσουν? Μην τα διαβάζεις... Φώναξε βρίσε όσο θέλεις αλλά όχι να τα γράφεις. Δεν σε ενοχλήσαμε καθόλου. Αντίθετα εσύ εμπλέκεσαι στα πόδια μας και προσπαθείς να μας κάνεις να φανούμε φασίστες, ενώ τη φασιστική νοοτροπία την έχεις υιοθετήσει πιο πολύ εσύ. Θα σε παρακαλούσα εάν δεν μπορείς να παρουσιάσεις επιχειρήματα που να ανατρέπουν τα όσα λέμε να μη συνεχίσεις να γράφεις σε αυτό το topic. (Βλέπεις εγώ ο φασίστας σε <B>παρακαλώ</B> να μη συνεχίσεις να γράφεις ενώ εσύ ο αντιφασίστας μου <B>επιβάλλεις</B> να σταματήσω να γράφω, ζητώντας από τους moders να το κλείσουν).<P>Προσωπικά δηλώνω ότι δεν πρόκειται σε καμμία περίπτωση να μιλήσω (ή μάλλον να γράψω) έντονα ποτε ξανά. Εγώ θα δώσω τις παραπομπές μου και τα links καθώς και αυτα που πρέπει να ακουστούν. Αν θέλετε μπορείτε να φωνάζετε όσο θέλετε. Υπάρχουν και άτομα που θέλουν να πληροφορηθούν και το απέδειξαν ζητώντας το ανοιχτά. Και το ξαναλέω: Δεν ενοχλω κανέναν και απαιτώ να μη με ενοχλήσει κανένας. <P>Και έχω την εντύπωση ότι το να παραθέσω 2-3 links από το site του <B>Αθηναϊκού πρακτορείου ειδήσεων</B> δεν είναι προπαγάνδα... Αντιθέτως... Πιο προπαγανδιστικά μου φαίνονται κάτι μυνηματα (φασιστες όλου του κόσμου αλληλοεξοντωθειτε κλπ κλπ).<p>[ 01-06-2001: Message edited by: stathispap ]
wwwtasos Δημοσ. 1 Ιουνίου 2001 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2001 Kala re paidaki mou min trelenesai! Den se piasame kai apo to laimo!<P>Kai telos panton, den nomizo oti vrizo! To na les "fasistas" den einai kako! H koinonia kai h istoria exei onomasei etsi mia omada antropwn pou kai kala ypotithetai oti agapoun tin patrida tous parapano apo emas...<P>Apo tin alli omos pleura, ofeilo na antistatho stin bia ton fasiston kai auto to kano me kathe meso kai me kathe tropo. Den mporo na anexto to misos tous, den mporo na anexto ti nootropia tous!Den tha afeisoume pote ksana tous fasistes na vlapsoun tin anthropotita! <P>Eisai mikros akoma kai den exeis zisei polla pragmata. Den exeis zisei mazi me autous pou toso miseis. Den exeis akousei ton pono tous kai den tous exeis akousei na milane gia tin patrida tous. Den dikaiologeisai alla sygxorisai... To nearo tis ilikias sou einai elpida gia to mellon olon mas. Sou protino na deis tin tainia "Μαθήματα Αμερικάνικης Ιστοριάς". Se parakalo, des ti, kanto gia xari mou kai spatalise miamisi ora apo to xrono sou. Tha matheis polla.
Princo Δημοσ. 2 Ιουνίου 2001 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2001 wwwtasos: Vlepw oti gia kapoion logo eheis prosopwpiki antipalotita apenanti se osous anaferontai se 8emata istorias, i kai provlimatwn exwterikis politikis an 8es, kai apodideis diafores idiotites se an8ropous pou me afinoun ekplikto. Ti douleia ehei to "ma8imata amerikanikis istorias" me ta ellinotourkika? Mipos sigheeis tis ennoies tou ratsismou kai tou sovinismou me tin ennoia tis istorikis mnimis? Afto pou anafer8ike arhika itan to an8ropino provlima kapoiwn an8rwpwn pou ipoferoun exaitias tis makrohronhs politikis tis tourkias, an mi ti allo 8a eprepe na deixoume kapoia evais8isia, estw kai me tin siwpi mas, paramerizwntas politikes topo8etiseis.
LL_NEO Δημοσ. 2 Ιουνίου 2001 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2001 To na les "fasistas" den einai kako! H koinonia kai h istoria exei onomasei etsi mia omada antropwn pou kai kala ypotithetai oti agapoun tin patrida tous parapano apo emas...<P><BR>Giati re Tase nomiza oti autous tous lene ethnikofrwnes? Anoikse ena opoiodipote leksiko kai tsekare auto pou eipes<p>[ 01-06-2001: Message edited by: LL_NEO ]
fkkso Δημοσ. 2 Ιουνίου 2001 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2001 Φίλε Τάσο, έχω δει την ταινία και πραγματικά την απόλαυσα. Διότι εκεί που νόμιζα ότι θα ήταν άλλη μια από αυτές τις χολυγουντιανές "υπερπαραγωγές" που κατηγορούν το ρατσισμό... Αλλά αντιθέτως η ταινία είναι πολύ διδακτική... Και φυσικά αν την παιδέψεις λίγο θα καταλάβεις ότι αντιπροσωπεύει πλήρως την ρατσιστικότατη ιδέα: "Ο καθένας στην Πατρίδα του". Για δες... Ο μεγάλος αδερφός (δεν θυμάμαι ονόματα) ήταν νεοναζί... οκ. Δεκτόν. Αλλά ο μικρός? Ούτε μαύρο είχε πειράξει ούτε είχε δείρει κανέναν. Απλώς ξύριζε το κεφάλι του. Και επειδή τόλμησε να αντιταχθεί στο νέγρικο γκέτο τον καθάρισαν. Και φυσικά κάτι τέτοιο δεν γίνεται μόνο από τους μαύρους... Και από τους λευκούς. Σίγουρα κάτι τέτοιο ήταν πιθανό να γίνει και από έναν λευκό σε έναν μαύρο. Και ξέρεις γιατί? Διότι σε αυτές τις πολυφυλετικές - πολυπολιτισμικές κοινωνίες αυτά συμβαίνουν. Ε λοιπόν η ρατσιστική ιδεολογία διδάσκει ότι δεν πρέπει να αναμιγνύονται οι ανθρώπινες φυλες, παρά να αφήνονται να εξελίσσονται σύμφωνα με τις δυνατότητες που τους έδωσε η ίδια η φύση!<P>Συνεπώς ο ρατσισμός δεν είναι ο "κακός εχθρός της ανθρωπότητας". Αυτά τα ολίγα...
gotchagr Δημοσ. 2 Ιουνίου 2001 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2001 <BLOCKQUOTE><font size="1" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">quote:</font><HR>Originally posted by kitsos:<BR><STRONG>kala re paidia egw na rwtisw kati poly aplo <BR>eseis pisteyete oti an , lew an erthoyn oi toyrkoi na mas tin pesoyn , exoyme kamia elpida ??<BR>H mallon perimente kai ta apotelesmata tis apografis na deite posoi eimaste prwta .<BR>Gia skefteite ligo prin na apantisete an to kanete .Tora den eimaste sto 21 na kryftoyme sta voyna ktl ktl<BR>aaa kai kati allo min ksexnate oti toys toyrkoys mazi me toys alvanoys toys polemisame tote .</STRONG><HR></BLOCKQUOTE><P>Όταν μας την πέσουν οι Τούρκοι, εσύ μην πας να πολεμήσεις. Κι άμα μπουν στο σπίτι σου, σου πηδήξουν ότι θηλυκό έχεις εκεί μέσα (από γάτα ως γυναίκα) και τα σφάξουν, ετοιμάσου να στηθείς για ένα χεράκι (το λεγόμενο Οθωμανικό).<P>Επίσης, τα βουνά, από το 1821 ως σήμερα δεν νομίζω να μετακινήθηκαν...
gallardo Δημοσ. 2 Ιουνίου 2001 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2001 άντε ρε gotchagr πές τα και τρελάθηκα... λέω κι εγώ μόνο εγώ είμαι αυτός που βλέπει τί βλακίες γράφει ο άλλος!!!<P>άμα πάνε με τέτοιο φρόνημα...κλαύτα...<P>άντε γεμίσαμε με όλους τους "φλώρους" στην Ελλάδα γι'αυτό δεν πάει μπροστά η χώρα
fkkso Δημοσ. 3 Ιουνίου 2001 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2001 <BLOCKQUOTE><font size="1" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">quote:</font><HR>Originally posted by Jiminaras:<BR><STRONG>άντε γεμίσαμε με όλους τους "φλώρους" στην Ελλάδα γι'αυτό δεν πάει μπροστά η χώρα</STRONG><HR></BLOCKQUOTE><P>Σε παρακαλώ φίλε μου να μη βρίζεις... Δεν λέω πως έχεις άδικο αλλά καλύτερα να διατηρήσουμε χαμηλούς τόνους. Σε τελευταία ανάλυση μην ξεχνάς πως κανένας δεν γεννιέται "φλώρος". Όλοι γινόμαστε. Ανάλογα με το τι μας γεμίζουν τους εγκεφάλους. Το ζήτημα είναι ότι ο αείμνηστος Καψάλης (ο ιδρυτής και αρχηγός του ΣΤΟΧΟΥ) είχε δηλώσει κάποτε το εξής: "Εάν γίνω κυβερνήτης του νεοελληνικού κράτους για λίγα χρόνια, θα φροντίσω να καθαρίσω 8.000.000 Έλληνες και με τα 2.000.000 που θα μείνουν θα παρω την Πόλη, τη Βόρεια Ήπειρο, τη Βόρεια Μακεδονία, Την Κύπρο και ό,τι άλλο είναι ακόμα σκλαβωμένο". Ήταν σίγουρα μια σκληρή και ακραία δήλωση αλλά αντιπροσωπεύει την αλήθεια. Κάποιοι δυστυχώς ανατράφηκαν με τρόπο αρκετά εξαμερικανισμένο και έτσι δεν μπορούν να καταλάβουν ορισμένα πράγματα, και δεν μπορούν να δεχτούν ότι τα Εθνικά Ιδανικά μπαίνουν πάνω από όλα. Όταν όμως η πιπεριά τους μπαίνει στον κολο (έκφραση είναι και όχι βρισιά) τότε σφύγγονται.<P>Θέλεις συγκεκριμένο παράδειγμα? Ένας καθηγητής μου (********** λεγεται και φυσικά δεν λέω δημόσια το όνομά του) ήταν από νεος ένα περίεργο μίγμα αναρχοκομμουνοαριστεροπροοδευτικού ανθρωπου, στοιχείο διαλυτικό και κατα πολύ αγωνιστή. Το κλασσικό στυλ του μοντέρνου αριστερού αλλά με πολλή φανατίλα. Όταν όμως πριν από 3 χρόνια κάτι αλβανοί (με στοιχεία της αστυνομίας) κλέψανε το σπίτι του αδερφού του και δεν του αφήσανε ούτε έπιπλο μέσα ξαφνικά ο κύριος Α άρχισε να αλλάζει. Και ενώ όλοι τον ξέρανε "αντιφασίστα" και "αντιρατσιστή" ξαφνικά μας προέκυψε πιο ρατσιστής και από τους δεδηλωμένους ακροδεξιούς και φροντίζει πάντα στο μάθημα αν παρεκτραπούμε και ανοίξουμε κοινωνικοπολιτική κουβέντα να μας μιλήσει για τον όλεθρο και την λαίλαπα που επιφέρουν οι λαθρομετανάστες στην Ελληνική κοινωνία.<P>Έτσι που λες φίλε μου... Κάποιοι τώρα λένε "οι φίλοι μας οι τούρκοι". Αλλά όταν ο τούρκος μπει στο σπίτι τους και τους ξεσκίσει ότι τρύπα υπάρχει (από μ***ί μέχρι ρουθούνι) τότε ξαφνικα θα αλλάξουν άποψη. Ή όταν θα δουν τα παιδιά τους άνεργα ή με μεροκάματα εξευτελιστικά μικρά, τότε θα αλλάξουν γνώμη και οι "οικονομικοί μετανάστες" θα γίνουν "αλλοδαπόσκυλα λαθρομετανάστες". Το καλό είναι πως αυτοί οι καιροί είναι κοντά... Σύντομα πολλοί θα ξυπνήσουν... Και μάλιστα πολλοί έχουν ήδη ξυπνήσει και κυρίως από το χώρο της αριστεράς. Και θα σου πω κάτι άλλο: Προτιμώ 1000000000 φορές ένα αριστερό πατριώτη (Ζουράρης, Κανέλλη) παρά έναν δεξιό πουλημένο (Μανος, Καραμανλής).<P>Τώρα για τους λαθρομεταναστες όποιοι ενδιαφέρονται να δουν κάποια επισημα στοιχεία που συνέλεξε το κόμμα "Ελληνικό μέτωπο" σας δίνω τα παρακάτω links. <B>Ο λόγος για τον οποίο σας δίνω τα links επιλεκτικά δεν είναι επειδή στα υπόλοιπα links της έρευνας λέγεται κάτι που δεν πρέπει να δείτε ή κάτι ψεύτικο. Απλώς επειδή η έκθεση είναι γραμμένη για λογαριασμό του κομματος "Ελληνικό μέτωπο" σας δίνω μόνο τις σελίδες με τα επίσημα στοιχεία, επειδή δεν θέλω να θεωρηθεί ως κομματική προπαγάνδα και διαφήμιση.</B> Σκοπός μου είναι καθαρά το να δείτε τα στοιχεία και όχι να διαφημίσω το κόμμα. Τώρα αν κάποιοι το παρεξηγήσουν τότο πολύ ας μου πoυν να κάνω edit ώστε να σβύσω τα links και να κανω copy-paste στα κείμενα. Κάτι τέτοιο όμως θα ήταν κουραστικό επειδή είναι καπως μεγάλα όλα μαζί σε μέγεθος. Δείτε λοιπόν:<P><A HREF="http://www.metopo.gr/BOOK_LATHRO_2.htm" TARGET=_blank>Πόσοι είναι οι λαθρομετανάστες?</A><BR><A HREF="http://www.metopo.gr/BOOK_LATHRO_6.htm" TARGET=_blank>Συμφωνούν οι Έλληνες με την απέλαση?</A><BR><A HREF="http://www.metopo.gr/BOOK_LATHRO_7.htm" TARGET=_blank>Έλληνες μετανάστες σε Γερμανία και Αμερική...</A><BR><A HREF="http://www.metopo.gr/BOOK_LATHRO_8.htm" TARGET=_blank>Λαθρομετανάστες και εγκληματικότητα 1...</A><BR><A HREF="http://www.metopo.gr/BOOK_LATHRO_9.htm" TARGET=_blank>Λαθρομετανάστες και εγκληματικότητα 2...</A><BR><A HREF="http://www.metopo.gr/BOOK_LATHRO_10.htm" TARGET=_blank>Λαθρομετανάστες και εγκληματικότητα 3...</A><BR><A HREF="http://www.metopo.gr/BOOK_LATHRO_11.htm" TARGET=_blank>Λαθρομετανάστες και ανεργία...</A><BR><A HREF="http://www.metopo.gr/BOOK_LATHRO_12.htm" TARGET=_blank>Επιπτώσεις στη μισθοδοσία...</A><BR><A HREF="http://www.metopo.gr/BOOK_LATHRO_13.htm" TARGET=_blank>Λαθρομετανάστες και υγεία...</A><BR><A HREF="http://www.metopo.gr/BOOK_LATHRO_15.htm" TARGET=_blank>Λαθρομετανάστες και δημογραφικό πρόβλημα...</A><P>Σε αυτά τα links μπορείτε να βρείτε στοιχεία από εφημερίδες και έγγραφα των υπουργείων... Επαναλμβάνω ότι δεν έδωσα το url ολόκληρης της έκθεσης διότι δεν επιθυμώ να διαφημίσω το εν λόγω κόμμα...
agpr Δημοσ. 3 Ιουνίου 2001 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2001 Παιδιά,<BR>τι πράγματα είναι αυτά;Τι πάει να πει φυλετική καθαρότητα;Πιστεύει κανείς πως είμαστε απευθείας απόγονοι του Σωκράτη και του Περικλή;Κάτι τέτοια έβλεπε και ο Φαλεμεραιερ και έλεγε πως δεν υπάρχουν πια Έλληνες.Πραγματικά δεν ξέρω τι να πω .<BR>Stathispap,αν πραγματικά σε ενδιαφέρει να διαβάσεις λίγο,κάτι διαφορετικό,έτσι για αλλαγή, θα σου πρότεινα τις ΦΑΝΤΑΣΙΑΚΕΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ toy Β. Aderson,εκδόσεις Νεφέλη.Ευκολοδιάβαστο βιβλίο που δείχνει με επιτυχία πιστεύω πως δομείται η έννοια του έθνους και της κοινότητας.Αφού επικαλείσαι την ιστορία,πιστεύω πως θα σου αρέσει.<BR>Ψυχραιμία,παιδιά <p>[ 03-06-2001: Message edited by: agpr ]
Princo Δημοσ. 3 Ιουνίου 2001 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2001 Iparhoun polloi an8ropoi poy lene oti einai eirinistes kai antifasistes kai stin prosopiki tous zoi einai a8lioi apenanti stous girw tous. Iparhoun kai alloi an8ropoi pou miloun gia idanika kai ipsiles idees kai stin pragmatikotita ehoun poli tapeina kinitra.<BR>Gi'afto egw proteinw o ka8enas na prospa8ei na deihnei ton kalo tou eafto stous girw tou prota kai an den simfonei me tis idees allwn as deixei sigatavasi. Prepei prota na prospa8oume na eimaste entaxei me tous an8ropous pou mas perivalloun amesa kai meta na stenohoriomaste gia aftous pou zoun makria apo mas.
placid Δημοσ. 3 Ιουνίου 2001 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2001 <BLOCKQUOTE><font size="1" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">quote:</font><HR>Originally posted by wwwtasos:<BR><STRONG><BR>Etimasate ta aloga?</STRONG><HR></BLOCKQUOTE><P>polemoun akoma me aloga ?? apo oti ixera exei katargithei to tmima ippikou .. <P>
Christos19 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2001 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2001 Σχετικό άρθρο αναφορικά με τους πόντιους(και τους κρυπτοχριστιανούς) που ζουν σήμερα στον Πόντο υπάρχει στο <A HREF="Http://www.geocities.com/patriotismos" TARGET=_blank>Http://www.geocities.com/patriotismos</A> στα "Κρυπτοχριαστιανοί" και "Περί ρωσοπόντιων".Πατριωτισμός
fkkso Δημοσ. 5 Ιουνίου 2001 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2001 Φίλε Χρήστο αν και δεν είμαι ο αρμόδιος, σε καλωσορίζω στο FORUM της insomnia
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Ιουνίου 2001 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2001 Kala..Oloi oi Ellhnares twra pasxizoun na dhlwsoun ton patriwtismo tous..Patrida mou einai ekei pou mishsa kai ekei pou zei to oneiro mou,Sigoura oxi ekei pou mou matha kai me potisan me to psemma ths istorias tous.. Ante koitaxte pws tha glutwsete ta synora apo tous omoious sas..
kirimis Δημοσ. 5 Ιουνίου 2001 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2001 Παιδια οτι θελετε πειτε, αλλα ποτε μην πειτε πως οι Τουρκοι ειναι αδερφια μας, φιλοι μας και τα λοιπα και αυτο καθαρα για λογους ΣΕΒΑΣΜΟΥ προς τους πεσοντες του AB212 το βραδυ των Ιμιων...<P>Τα Τουρκακια δεν τα μισω, αλλα ποτε δεν υπηρξαν φιλοι μας. Ειμαστε προαιωνιοι ΕΧΘΡΟΙ ειτε μας αρεσει ειτε οχι, πριν ακομα γεννηθει ο χριστιανισμος...<P>Εχει τυχει και εχω κανει και φιλους Τουρκους εδω που σπουδαζω. Πραγματικα ηταν πολυ καλα παιδια (σαν κι εμας ενα πραγμα) αλλα οταν ομως παμε σε εθνικο επιπεδο το καλυτερα ξεχαστε οποιαδηποτε φιλια και μην ξεγιελειστε απο την ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ ΤΩΝ ΣΕΙΣΜΩΝ. Αυτα ειναι για τα ματια του κοσμου και σε καμια περιπτωση δεν αντικατοπτριζουν την πραγματικοτητα.<P>Επισης καποιοι μας εξομοιωσαν με τους Τουρκους και ειπανε πως ειμαστε το ιδιο!!! Καμια σχεση εγω θα πω, ευτυχως η δικη μας ρατσα ειναι ποιο εξευγενισμενη και ειμαστε ΠΟΛΥ ΠΟΙΟ ΑΝΘΡΩΠΟΙ απο τους γειτονες μας (οχι μονο Τουρκους). Επισης ΠΟΤΕ δεν καναμε τις βαρβαροτητες που συνηθιζουν οι γειτονες μας να κανουνε.<P>Αυτα, και το να δηλωνεις πως αγαπας την πατριδα σου ΔΕΝ ειναι φανατισμος...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.