Προς το περιεχόμενο

LG X110 NETBOOK Αποψεις!

loading

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά καλησπέρα,

Ψαχνω στις 10 ιντσες netbook και κατέληξα στο LG X110, για την τιμή, το μεγάλο σκλήρο δισκο και την εγγύηση. (2 χρονια και 0 καμενα pixels).

Επειδη το παραγγειλα απο το e-shop και θα το παραλάβω την δευτέρα, προλαβαίνω να αλλάξω γνώμη σε περίπτωση που έχετε να μου προτείνετε κατι αλλο. :-)

http://hellas.lge.com/proddivergent.do?actType=search&categoryId=040429&modelCategoryId=&parentId=04&category_level=

Δημοσ.
Παιδιά καλησπέρα,

Ψαχνω στις 10 ιντσες netbook και κατέληξα στο LG X110, για την τιμή, το μεγάλο σκλήρο δισκο και την εγγύηση. (2 χρονια και 0 καμενα pixels).

Επειδη το παραγγειλα απο το e-shop και θα το παραλάβω την δευτέρα, προλαβαίνω να αλλάξω γνώμη σε περίπτωση που έχετε να μου προτείνετε κατι αλλο. :-)

http://hellas.lge.com/proddivergent.do?actType=search&categoryId=040429&modelCategoryId=&parentId=04&category_level=

μικρη μπαταρια, δεν αναβαθμιζει μνημη , δεν εχει draft n/bluetooth

εγω δεν θα τοεπαιρνα

Δημοσ.
μικρη μπαταρια, δεν αναβαθμιζει μνημη , δεν εχει draft n/bluetooth

εγω δεν θα τοεπαιρνα

Βασιλη ευχαριστώ για την απάντηση. Δηλαδή τι θα πρότεινες στην ανάλογη κατηγορια?

Πιστεύω οτι για την τιμή του εχει αρκετα προσόντα. Οσο για το bluetooth το εχω σκεφτεί και κατέληξα οτι δεν είναι και μεγάλο πρόβλημα απο την στιγμή που μπορώ να βάλω ενα στικάκι και να κάνω την δουλεια μου.

Δημοσ.

βασικα μονο η μπαταρια ειναι ουσιαστικο προβλημα απο οσα ειπα.

σε αυτα τα λεφτα δυστυχως ολα τα ιδια χαρακτηριστικα εχουν,απλα αναβαθμιζεται η ραμ τους.

στα 300 το advent αν και προσωπικα δεν θα το επαιρνα

στα 370 το λενοβο

και μετα στα 400 το u120 msi wind (3 cell battery)

και τελος το καλυτερο απο ολα αλλα και πιο ακριβο ασους 1000Η στα 420 περιπου

προσωπικα θα εδινα κατι παραπανω για το ασους

ομως αν μπορεις να βρεις μια μπαταρια μεσω νετ για το LG 6ρα, τοτε κρατα την παραγγελια σου

μνημη και να βαλεις 2 γιγα διαφορα δεν θα δεις, και μπλε δοντι με 10 ευρω βαζεις ενα στικακι οσο το νυχι σου και εισαι τζι τζι

Δημοσ.

To lg εχει 360 και το asus 415..αλλιως το msi στα 400 ομως με 3 cell μπαρατια...

Αν βαλεις στα 360 και μια μπαταρια μεγαλυτερη φτανεις στο κοστος του asus που εχει την 6αρα την μπαταρια...

Για μενα καλυτερα να δωσεις τη διαφορα και να παρεις το asus και θα εχεις και 6αρα μπαταρια, και draft n wifi, και εισαι κομπλε..

Best value for money advent αν και δεν μου αρεσει προσωπικα..

Δημοσ.

Εγώ το έχω και είναι μια χαρά. Οσο αφορά το draft n εάν δεν είναι και το ρουτερ σου Ν τι να το κανείς . Θα μου πεις σε μελλόντική αναβάθμιση ? Για το ''δοντι'' όπως είπες στικακι αλλά και πάλι το χρησιμοποιείις το δόντι σε πολλές εργασίες ? Μονο η μπαταρία είναι ένα θέμα άλλα εμένα κράταει κοντά στις 2-2.30 ωρες . Πάντως είμαι πολύ ευχαριστημένος για τις δουλείες που θέλω να κάνει και έχει και καλή ποιοτητα κατασκευής !

Δημοσ.

Παιδια γειά σας και πάλι!

Παρελαβα σημερα το LG X110 netbook μου και μέχρι στιγμής ειναι ολα μια χαρα!

Παρα πολυ βολικο, πάρα πολυ εύχρηστο και παρα πολυ εργονομικο πληκτρολόγιο, παρα πολυ καλή η οθόνη και απο πλευράς φωτεινότητας και απο πλευράς διαστάσεων. Εντελώς αθόρυβο και πάρα πολύ δροσερό (δεν ζεσταίνεται με τιποτα) :-) Η μπαταρια κρατάει απο 2.30 εως 3 ώρες.

Απο πλευράς βάρους ειναι ακριβώς αυτό που ήθελα.

ευχαριστω ολους για τις απαντήσεις σας και οτι θέλετε μπορείτε να με ρωτήσετε!

Δημοσ.

Επειδή σκέφτομαι κι εγώ να πάρω το lg ξέρει κάποιος αν η μητρική σηκώνει 2GB ram; Πήρα στο e-shop στο τμήμα πωλήσεων, δεν ήξεραν και μου είπαν να πάρω το service αύριο.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

παιδια τα φωτα σας,θελω το σκ να δοκιμασω τα 7αρια στο lg μου να δω πως πανε,προφανως πρεπει να βαλω και τους αναλογους drivers,μια ιδεα που να τους βρω,ευχαριστω

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...