Platonas123 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 Ρε παιδιά ας μου εξηγήσει κάποιος πως λειτούργει η paypal γιατί προσπαθώ και δεν γίνεται τίποτα.Πως την φορτίζω μέ λεφτά με τον τραπέζικό λογάργιασμό πώς στέλνω χρήματα σε κάποιον άλλον.Ας μου δώσει κάποιος τα φώτα του
remalis Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Λοιπόν καταρχήν το paypal δε το φορτίζεις. Απλά συνδέεις μια κάρτα (χρεωστική ή πιστωτική) ή έναν τραπεζικό λογαριασμό. Δλδ αυτό που σου προσφέρει είναι αντί να δίνεις τον αριθμό της κάρτας σου σε οποιονδήποτε στο ιντερνετ, όταν είναι να πληρώσεις κάνεις login στο paypal και το μόνο που δίνεις στο μαγαζί είναι το εμαιλ σου στο paypal. Για να μπορείς να κάνεις αγορες από μερικά μαγαζιά ή τις περισότερες φορές στο ebay πρέπει η κάρτα σου να είναι verified. Αυτό γίνεται ως εξής: 1) δίνεις τον αριθμό της κάρτας σου στο paypal 2) σε χρεώνουν 1,5$ 3) ερχεται ο αναλυτικός λογαριασμός της κάρτας σου (αν δεν έρχεται παίρνεις τηλ) και δίπλα στη χρέωση με το 1.5$ γράφει paypalxxxx όπου xxxx 4-ψηφιος αριθμός. 4) πας τώρα στο paypal και πατάς verify card, βάζεις τον αριθμό και είσαι κύριος :-D όταν είναι να αγοράσεις τώρα. Βρίσκεις ότι θες να πάρεις και όταν φτάσεις στην πληρωμή σου βγάζει κάτι τέτοιο, το δεξιά κοίτα. Εκεί βάζεις το εμαιλ σου και τον κωδικό που έχεις δώσει στο paypal για να κάνεις login. Μετά σου βγάζει μια σελίδα με τα τελικά στοιχεία της πληρωμής και πατάς confirm και είσαι έτοιμος.
Platonas123 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Ευχαριστώ για τις χρήσιμες πληροφορίες αλλά έχω βάλει τον αριθμό λογαριασμού συγκεκριμένα το Iban του λογαριασμού και δεν μου βγάζει τα χρήματα που έχει μέσα ούτε ξέρω πως να τον χρησιμοποιώ...Έχεις να προτείνεις κάτι. Και πάλι ευχαριστώ
Galliant Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Με την πιστωτικη που το εχω συνδεσει εγω δεν δειχνει οτι εχει καποια χρηματα ο λογαριασμος του paypal. Το ιδιο πρεπει να γινεται και με τη χρηση λογαριασμου. Απλα οταν θα κανεις καποια αγορα το paypal τραβαει τα χρηματα που χρειαζονται, τα δινει στον πωλητη/μαγαζι/κλπ που αγορασες και τελος. Για να εχει λεφτα μεσα νομιζω οτι πρεπει να κανεις καταθεση μεσα απο το paypal. EDIT: μεσα απο το paypal εννοω στο site του paypal να πεις οτι θελω να καταθεσω χρηματα στο paypal.
remalis Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Έτσι είναι. Στο paypal δεν σου λέει πόσα χρήματα έχεις στο λογαριασμό σου. Απλά στον χρεώνει αν επαρκούν τα χρήματα. Λογικά έτσι όπως σου είπα πριν πρέπει να λειτουργεί και με τους λογαριασμούς. Απλά στην επόμενη οθόνη θα υπάρχει κάπου funding options. Εκεί θα επιλέξεις τον λογαριασμό. Πάντως εγώ για δοκιμή την πρώτη φορά έκανα ένα donation 2Ε για να δω ότι όλα λειτουργούν σωστά. Αλλά δε χρειάζεται..
polidis Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Λοιπόν καταρχήν το paypal δε το φορτίζεις. Κανεις λαθος. Το φορτιζεις και μαλιστα εισαι και ποιο σιγουρος. Ετσι δεν χρειάζεται να δινεις καρτες . Παρα μονο διαχειρίζεσαι τα λεφτά που εχει ο λογαριασμος σου στο paypal.
μανος2 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Ευχαριστώ για τις χρήσιμες πληροφορίες αλλά έχω βάλει τον αριθμό λογαριασμού συγκεκριμένα το Iban του λογαριασμού και δεν μου βγάζει τα χρήματα που έχει μέσα ούτε ξέρω πως να τον χρησιμοποιώ...Έχεις να προτείνεις κάτι. Και πάλι ευχαριστώ Πρόσεξε. Ρώτα την τράπεζά σου μήπως η πληρωμή μέσω λογαριασμού τραπέζης θεωρείται ως έμβασμα εξωτερικού. Αν ισχύει κάτι τέτοιο, ρώτα πόσο κοστίζει. (έχω την εντύπωση ότι κοστίζει αρκετά) Εγώ χρησιμοποιώ πιστωτική κάρτα. Εάν φοβάσαι την πιστωτική ρώτα για προπληρωμένη.
Platonas123 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Αν παραγγείλω ένα πχ κινητό και θέλω να πλήρωσω με paypal μπορώ να καταθέσω τα λεφτά αλλά να δω πρώτα το κινητό αν έχει κάποιο πρόβλημα και μετά να πάρουν τα χρήματα ή σε άλλη να το επιστρέψω και να πάρω πίσω εγώ τα χρήματα?
niara Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 Καλησπέρα remalis, θα ήθελα τα φώτα σου σχετικά με το paypal. Θέλω να ανανεώσω την συνδρομή μου στο rapidshare αλλά ζητάει να επιβεβαιώσει πρώτα την πληρωμή μέσα απο το paypal !Ο λόγος είναι οτι δεν εχει εγκριθεί ακόμη η πιστωτική κάρτα της οποίας τα στοιχεία συμπλήρωσα απο το paypal; Ευχαριστώ προκαταβολικά!
koumos Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 Παιδια εγω παντως χρησιμοποιω το WebBuy της Πειραιως σε συνδυασμο με το Paypal για ebay και ειναι πανευκολο. Εχω ανοιξει λογαριασμο στην πειραιως. Μετα τους βαζω να μου ενεργοποιησουν το Winbank με χρεωση 5 ευρα. Κανοντας Log in στο winbank δημιουργουμε μια εικονικη προπληρωμενη καρτα τη λεγομενη webbuy. απο αυτη το μονο που ξερουμε ειναι ο αριθμος της (16 ψηφια νομιζω) , η ημερομηνια ληξης και το CVC code. Γεμιζουμε κατευθειαν απο το νετ και αμεσα μεσω του winbank οσα λεφτα θελουμε την προπληρωμενη και μετα κανουμε λογαριασμο στο paypal. Οταν μας ζητησει στοιχεια καρτας τοτε θα δωσουμε τα στοιχεια της εικονικης προπληρωμενης. Μας αφαιρει 1,5 ευρω για επιβεβαιωση της καρτας και μετα απο καποιες μερες μας το δινει πισω, πιστωνοντας το λογαριασμο μας στο paypal. Ετσι πολυ απλα οταν θελουμε να αγορασουμε κατι απλα φροντιζουμε να υπαρχει το σωστο ποσο στην προπληρωμενη και αγοραζουμε με paypal δινοντας απλα το mail μας που εχουμε ορισει στο paypal. Ισως ακουγεται μπερδεμενο στην αρχη αλλα στην πραγματικοτητα ειναι αρκετα ευκολη διαδικασια...
GIANNIS400 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Εχω δημιουργισει και εγω λογαριασμο webuy στην πειραιως και εχω φορτωσει με καποια ευρω τον λογαριασμο, το θεμα ειναι τωρα πως κανω παραγγελια στο ebay ενα ρολοι που θελω, και πως φορτωνω και εγοραζω με το paypall.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα