Προς το περιεχόμενο

Πληκτρολογιο HP

rallistas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω εναν HP 5060G απο τον οποιο ειμαι υπερευχαριστημενος για τη χρηση που το θελω.Ο πανασχετος ομως αδερφος μου με μια βδομαδα ενασχολησης του πεταξε τα ματια εξω.Δηλαδη εβγαλε ενα κουμπι απο το πληκτρολογιο το οποιο δεν εχω καταφερει να κουμπωσω εντελως και εκτος αυτου κοπηκε και το λαστιχενιο κουμπακι απο κατω.Εχει κανεις ιδεα ποσο μπορει να παει η λυπητερη για κομπλε keyboard κατα μεσο ορο?

Δημοσ.

Τότε η φθηνότερη λύση είναι ebay. Με 20 ευρώ μαζί με τα μεταφορικά θα είσαι οκ. Βρες όμως το σωστό κωδικό.

Πχ εδώ

http://shop.ebay.com/items/__HP-notebook-keyboard_W0QQ_nkwZHPQ20notebookQ20keyboardQ20QQ_cqrZtrueQQ_fromfsbZQQ_nkwuscZHPQ20notebookQQ_nkwuscZkeyborad

Σε καταστήματα θα σου πιάσου τα οπίσθια και δεν πιστεύω ότι αξίζει για απλώς ένα χαλασμένο πλήκτρο.

Πάντως αν πιάνουν τα χέρια σου ή κάποιου φίλου/γνωστού πολύ πιθανόν να φτιάχνεται πολύ εύκολα.

ΥΓ: Για να κουμπώσει σωστά ένα πλήκτρο θέλει λίγη πίεση παραπάνω. Οχι να το λιώσεις αλλά θέλει λίκη πίεση ως ότου κλικάρει στη θέση του.

Δημοσ.

Το θεμα ειναι οτι εχει κοπει και το λαστιχακι που παταει πανω το κουμπι..Στο link που μου εστειλες και σ'ευχαριστω πολυ,δυστυχως δε βρηκα κατι για τη δικη μου σειρα G5000.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...