rallistas Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 Εχω εναν HP 5060G απο τον οποιο ειμαι υπερευχαριστημενος για τη χρηση που το θελω.Ο πανασχετος ομως αδερφος μου με μια βδομαδα ενασχολησης του πεταξε τα ματια εξω.Δηλαδη εβγαλε ενα κουμπι απο το πληκτρολογιο το οποιο δεν εχω καταφερει να κουμπωσω εντελως και εκτος αυτου κοπηκε και το λαστιχενιο κουμπακι απο κατω.Εχει κανεις ιδεα ποσο μπορει να παει η λυπητερη για κομπλε keyboard κατα μεσο ορο?
rallistas Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Οχι.Εχει τελειωσει ενα εξαμηνο...
michalis2610 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Τότε η φθηνότερη λύση είναι ebay. Με 20 ευρώ μαζί με τα μεταφορικά θα είσαι οκ. Βρες όμως το σωστό κωδικό. Πχ εδώ http://shop.ebay.com/items/__HP-notebook-keyboard_W0QQ_nkwZHPQ20notebookQ20keyboardQ20QQ_cqrZtrueQQ_fromfsbZQQ_nkwuscZHPQ20notebookQQ_nkwuscZkeyborad Σε καταστήματα θα σου πιάσου τα οπίσθια και δεν πιστεύω ότι αξίζει για απλώς ένα χαλασμένο πλήκτρο. Πάντως αν πιάνουν τα χέρια σου ή κάποιου φίλου/γνωστού πολύ πιθανόν να φτιάχνεται πολύ εύκολα. ΥΓ: Για να κουμπώσει σωστά ένα πλήκτρο θέλει λίγη πίεση παραπάνω. Οχι να το λιώσεις αλλά θέλει λίκη πίεση ως ότου κλικάρει στη θέση του.
rallistas Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 Το θεμα ειναι οτι εχει κοπει και το λαστιχακι που παταει πανω το κουμπι..Στο link που μου εστειλες και σ'ευχαριστω πολυ,δυστυχως δε βρηκα κατι για τη δικη μου σειρα G5000.
michalis2610 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 To link ενδεικτικά το έβαλα. Πάντως φρόντισε να βρεις αν υπάρχει τον ακριβή κωδικο/part number για το πληκτρολόγιο πριν αγοράσεις ηλεκτρονικά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.