Προς το περιεχόμενο

Κάνει shut down την ώρα που παίζω...

agelosLX

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τι λεπτομέρειες 8έλεις ακριβώς να σου γράψω?? Screenshot θα βάλω πιό μετά γιατί τις έχασε τις προηγούμενες μετρήσεις επειδή το έσβησα το πρόγραμμα..

Δημοσ.

Από θέμα θερμοκρασίας μόνο η Gpu έχει πρόβλημα από ότι βλέπω, από ότι θυμάμαι αυτές πάνε μέχρι 120 βαθμούς και μετά είναι έτοιμα να καούν.δες και τις ρυθμίσεις για το αυτόματο restar του pc στην κάρτα γραφικών.

Βάλε και έναν ανεμιστήρα αν θες για να χτυπάει πάνω στην ψήκτρα τις Gpu και να ρίχνει τιν θερμοκρασία.Πρέπει να φύγω ας σε βοηθήσει άλλος αν μπορεί.

***αυτόματη ένωση μηνυμάτων***

Θέλει να του πεις τι έχεις ανοικτό στο pc σου ή αν τα μετράς σε Idle.

Δημοσ.

Σε load είναι αυτές οι θερμοκρασίες..επίσης δεν έχω τίποτα ανοιχτό όταν παίζω + έχω ένα πλευρικό ανεμιστήρα που βαράει πάνω στην κάρτα 120mm.

Δημοσ.
Δεν έχω τσεκάρει...στο πάνελ της Nvidia δεν βρήκα κάτι. Πού το γράφει ακριβώς??

Α ναι...Έχεις nvidia...Για nvidia δε ξέρω...Μόνο για ati ξέρω...Χρησιμοποίησε κανένα άλλο πρόγραμμα(rivatuner π.χ.)

Δημοσ.

Δεν υπαρχει ενα προγραμμα που να δειχνει ολες τις θερμοκρασιες του PC ακομα και τις θερμοκρασιες του fan της GPU?

Δημοσ.
Δεν υπαρχει ενα προγραμμα που να δειχνει ολες τις θερμοκρασιες του PC ακομα και τις θερμοκρασιες του fan της GPU?

Υπάρχουν...Αλλά εσένα τι σε ενοχλεί να έχεις 2 αντί για ένα;Το ένα παραπάνω κλικ;

Δημοσ.
Α ναι...Έχεις nvidia...Για nvidia δε ξέρω...Μόνο για ati ξέρω...Χρησιμοποίησε κανένα άλλο πρόγραμμα(rivatuner π.χ.)

α)το rivatuner για ΑΤΙ εχει φτιαχτει

β)τσεκαρε τις στροφες στο ανεμιστιρακι με rivatuner(λογικα αν δεν το εχεις πειραξει θα ειναι στο auto εσυ βαλτο καπου στο 60-70%)

γ)αν ειναι σε εγγυηση πηγαινε απο εκει που το πηρες και πες να στο αλλαξουν να τελειωνει η υποθεση

εγω ειχα προβληματα με την καρτα μου μια 4850 που εχω,την πηγα στο πλαισιο με εγγυηση και μου την αλλαξαν....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...