adamakos Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 πως και πως τα περιμενω τετοια θεματα μου φτιαχνουν τη μερα. στο θεμα μας τωρα μεινε στα κλασικα αν δεν κανω λαθος καπου παραπανω εγραψες οτι εισαι φοιτητης οποτε ενα μπουκετο λελουδα, ενα αρκουδάκι και αντι να τα δωσεις εσυ να τα παει ο flower boy. τουλαχιστον αν ξενερωσει να εχεις αποσταση ασφαλειας
freedubus Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Τζόνι, γαλακτομπούρεκο και μπουκέτο κόκκινες γαρδένιες με κάρτα που θα την έχει γράψει ο ανορθόγραφος λουλουδάς (θα του ξηγηθείς μπουρμπουάρ 20ρικο) και θα γράφει "ΠΑΡ΄ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΚΡΑΤΑ ΤΗ ΜΕ ΤΟ ΔΕΞΙ ΣΟΥ ΧΕΡΙ ΚΑΙ ΧΤΙΠΑ ΤΙΝ ΑΛΙΠΙΤΑ ΜΕ ΔΙΚΟΠΟ ΜΑΧΕΡΙ. ΜΟΡΑΚΙ ΣΕ ΛΑΤΡΕΒΟ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ". Αρκουδάκια και λοιπές φλωριές μην τολμήσεις, θα σε περάσει για μαχλέμπουρα. Αν καπνίζει, βγάλε και πρόσφερε σιγάρο (ντάβιντο ε, είπαμε είσαι κύριος) και φουντάλιασέ τη. Θα λιώσει το κορίτσι. Δε θα πεθάνουμε ποτέ εμείς Μάκη μου. Υ.Γ. Εννοείται οτι θα έχεις αδειάσει πάνω σου όλο το μπουκάλι τη SCORPIO πριν πας να της τα δώσεις. Μπάνιο δε χρειάζεται να κάνεις, γιατι αν ακολουθήσεις τα παραπάνω κατά γράμμα θα ιδρώνεις όλη νύχτα, μη χαλάμε και νερό τζάμπα.
PsiPsinelll Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Kάνε τη διαφορά και μη της πάρεις τίποτα συνηθισμένο-συνυφασμένο με τη μέρα του βαλεντίνου. Βάλε το μυαλουδάκι σου να δουλέψει και φτιάξε μόνος σου κάτι που να είναι συμβολικό για τους δυό σας. Βάλε ψυχή στο δώρο σου και είναι σίγουρο ότι το συγκεκριμένο δώρο θα της μείνει σίγουρα αξέχαστο και για να μη μείνω στα πολύ γενικά... φτιάξε τη δική σας συλλογή από ερωτικά τραγούδια, γράψτης ένα γράμμα με όλα όσα θα ήθελες να της πεις αν ήταν η τελευταία σου ευκαιρία να εκφράσεις τα συναισθήματά σου, βρες όμορφες εικόνες να συνοδέυσεις αυτό το κείμενο.. γίνε απλά δημιουργικός και ιδιαίτερος.. Δεν είναι τα δώρα ή τα χρήματα που μας κάνουν ευτυχισμένες και αλλάζουν τη τροπή της ημέρας αλλά το πόσο ξεχωριστή μας κάνετε να νιώσουμε όταν γίνεστε τόσο δημιουργικοί
MsquitoPrincess Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Σαφές προβάδισμα στη μέθοδο freedubus.
evabb Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 ισως κατι που το εχει βαλει στο ματι εδω και καιρο και το θελει παρα πολυ πχ κατι γοβες 150 ευρω:devil: ενταξει πλακα μην βαρατε λουσι μην με μπαναρεις παλι κατι που να ειναι συμβολικο για εσας, δεν μπορει ολο και κατι θα υπαρχει, κατι που θα της θυμιζει εσενα.
Xaralambos Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 μήπως να συγκεντρωθούμε στο θέμα μας?? δεν έχω βρεί δώρο ακόμα!!!!!!!!
evabb Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 μήπως να συγκεντρωθούμε στο θέμα μας??δεν έχω βρεί δώρο ακόμα!!!!!!!! λοιπον μιλα ποσο χρονων ειναι η κοπελα; με τι ασχολειται; τι ποσο προτιθεσαι να δωσεις;
teo64x Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Κάνε της δώρο ένα μπρελόκ με το ακόλουθο αλφαριθμητικό: mbambis
Xaralambos Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 ηλικία 19-20 ποσό εχχμμμμ... 15-20 εβρά ??πιστεύω είναι καλά.. κατί για γράμματα και ερωτικές επιστολές τα απορίπτουμε,δεν είμαι τόσο τσιμπημένος μαζί της ακόμα. σκεφτόμουνα να της πάρω ένα τεράστιο αρκούδο που είδα στα jumbo .. ΑΑαα! Υπ'όψιν ότι πρίν απο λίγες μέρες κλείσαμε 2 μήνες μαζί μάλλων θα τις πάρω κατί σκουλαρίκα που είδα σήμερα...
GiorGhino Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Αχρηστε! Ούτε ένα δώρο για τον ερωτά σου δεν είσαι ικανός να σκεφτείς μπαίνεις σε φόρουμ να ρωτάς όποιον να ναι είσαι ελεηνός και απαράδεκτος!
evabb Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 ηλικία 19-20ποσό εχχμμμμ... 15-20 εβρά ??πιστεύω είναι καλά.. κατί για γράμματα και ερωτικές επιστολές τα απορίπτουμε,δεν είμαι τόσο τσιμπημένος μαζί της ακόμα. σκεφτόμουνα να της πάρω ένα τεράστιο αρκούδο που είδα στα jumbo .. ΑΑαα! Υπ'όψιν ότι πρίν απο λίγες μέρες κλείσαμε 2 μήνες μαζί μάλλων θα τις πάρω κατί σκουλαρίκα που είδα σήμερα... :-(:-( για 2 μηνες μιλαμε τοση ωρα; παρτης τα σκουλαρικια και τελος, εγω στην θεση της δεν θα ηλπιζα καν για δωρο.
Xaralambos Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Αχρηστε! Ούτε ένα δώρο για τον ερωτά σου δεν είσαι ικανός να σκεφτείς μπαίνεις σε φόρουμ να ρωτάς όποιον να ναι είσαι ελεηνός και απαράδεκτος! Πέσαμε σε περίοδο που απο έμπνευση δεν... άσε που βαριέμαι να ψάξω.. μάλλων θα τρέξω την τελευταία στιγμή.. ***αυτόματη ένωση μηνυμάτων*** Τζόνι, γαλακτομπούρεκο και μπουκέτο κόκκινες γαρδένιες με κάρτα που θα την έχει γράψει ο ανορθόγραφος λουλουδάς (θα του ξηγηθείς μπουρμπουάρ 20ρικο) και θα γράφει "ΠΑΡ΄ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΚΡΑΤΑ ΤΗ ΜΕ ΤΟ ΔΕΞΙ ΣΟΥ ΧΕΡΙ ΚΑΙ ΧΤΙΠΑ ΤΙΝ ΑΛΙΠΙΤΑ ΜΕ ΔΙΚΟΠΟ ΜΑΧΕΡΙ. ΜΟΡΑΚΙ ΣΕ ΛΑΤΡΕΒΟ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ". Αρκουδάκια και λοιπές φλωριές μην τολμήσεις, θα σε περάσει για μαχλέμπουρα. Αν καπνίζει, βγάλε και πρόσφερε σιγάρο (ντάβιντο ε, είπαμε είσαι κύριος) και φουντάλιασέ τη. Θα λιώσει το κορίτσι. Δε θα πεθάνουμε ποτέ εμείς Μάκη μου. Υ.Γ. Εννοείται οτι θα έχεις αδειάσει πάνω σου όλο το μπουκάλι τη SCORPIO πριν πας να της τα δώσεις. Μπάνιο δε χρειάζεται να κάνεις, γιατι αν ακολουθήσεις τα παραπάνω κατά γράμμα θα ιδρώνεις όλη νύχτα, μη χαλάμε και νερό τζάμπα. αχοχαοαχοαχοαχοαοχοχαοαχοαχ αχοχαοχαοαχοχαοοαχοαχοαχοαχ φοβερός !!!! δεν έχω λόγια...!!!:lol::lol:
PsiPsinelll Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 έλεος .. τότε πάρτης καμια τουλίπα (όχι το συνηθισμένο κόκκινο τριαντάφυλλο ) και γράψτης και καμια καρτουλα με μια δυο προτασουλες.. δύο μήνες είναι αυτοι.. και εφοσον είσαι ερωτευμένος θέλει και λίγο προσωπικό στίγμα.. εκτός και αν η σχέση σας στηρίζεται αποκλειστικά και μόνο στο κρεβάτι ,οπότε εκεί.. μάλλον δεν έχω λόγο να προτείνω κάτι
freedubus Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 15-20 εβρά ?? Οκ Βαλεντίνο, υπάρχει λύση. Πάς το πρωί στη λαική και παίρνεις: 1 τέτοιο: 2 τέτοια: Πάνω από 20 ευρώ δεν παίζει να δώσεις ανάλογα πόσο μεγάλο θες το λούτσο. Μια χαρά δώρο, άκρως συμβολικό, και για να πάρετε δυνάμεις μετά το ολονύχτιο όργιο που σίγουρα θα ακολουθήσει την Κυριακή το μεσημέρι πετάς το λούτσο στα κάρβουνα, στίβεις και τα λεμόνια πάνω και το παίζεις και λαρτζ σεφ στο γκομενάκι ξερωγω .
sam sam Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 απο προχθες που μου την εστειλε εχω "φαει κολημα" εγω προτεινω αυτο.αν και μια καθημερηνη μερα ειναι ( βεβαια γουστα ειναι αυτα... σε αλλους μπορει να μην αρεσει... ) αυτα τα θεματα πολυ μου αρεσουν γραφονται ατακες :lol: Μπορείς να το επιστρέψεις πίσω και να πάρει αυτή τα λεφτά της, οπότε εσύ να μη χρειαστεί να ξοδεψεις μία. Σκέψου το. Και επειδή σου πήρε δώρο τι σημαίνει? Οτι κατ' ανάγκη πρέπει και συ να ανταποδώσεις? Συμβόλαιο υπογράψατε? Όταν μας ζητάει κάποιος στο insomnia να του προτείνουμε δώρο για κοπέλα, είθισται να δίνουμε μία universal απάντηση: Δονητή. :lol:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.