Προς το περιεχόμενο

Περίεργο Πρόβλημα με GSA-H55N

lyckos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παίδες

έχω ενα dvd LG GSA-H55N και μέχρι πριν λιγο καιρό λειτουργούσε κανονικότατα...εγραφε όλα τα είδη δίσκων που κυκλοφορούσαν ( και τους Double Layer).

Απο ένα σημείο και μετά (μη με ρωτάτε αν θυμάμαι τίποτα γιαυτο το σημείο ή τι ακριβώς έκανα πριν στο pc) το ρικορντερ σταματησε να βλέπει τα νταμπλ λαιηερ ντιβιντι όταν τα έβαζα μέσα (της ίδιας μάρκας τα οποία έβλεπε προηγουμένως), είτε άδεια είτε αντιγραμμένα, ενώ τα απλά δισκάκια ενώ άδεια τα έβλεπε, μετά απο έγγραφή τους με οποιοδήποτε είδος αρχείου ( εμ-πι-3, αβι, αιζο, κ.λ.π.) και μετά την επιτυχημένη ολοκλήρωσή της με το νιρο, πάλι ο υπολογιστής δεν μπορούσε να αναγνωρίσει το μόλις γραμμένο δισκάκι βγάζοντας το μύνημα: Δεν ειναι δυνατή η ανάγνωση του δίσκου απο τα Windows. Ο δίσκος μπορεί να ειναι κατεστραμμένος ή ενδέχεται να χρησιμοποιεί μια μορφή που δεν ειναι συμβατή με τα Windows...

Σημειωτέον ότι το ίδιο δισκάκι φαίνεται μια χαρά σε άλλο υπολογιστή. Απλώς στον ίδιο υπολογιστή δεν έχω δεύτερο DVD Drive για να δω τι μυνημα θα μου βγάλει σε αυτό.

Εχετε καμμιά ιδέα;;;;;;

Δημοσ.

Κάτι μου λέει ότι το recorder σου χάλασα. Μάλλον θα πρέπει να το πας για επισκευή, δεν φαίνεται να είναι πρόβλημα software αλλά hardware.

Για μια τελευταία δοκιμή προσπάθησε να κάνεις firmware update μπας και φτιάξει, αλλιώς πήγαινετο για επισκευή (μάλλον αλλαγή).

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...