Antwni Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Παιδιά μήπως γίνεται όταν ανοίγουμε το φλασάκι μας να βάζουμε τον κωδικό για να δούμε τα αρχεία του???Δηλαδή όταν κάνεις διπλό κλικ να σου ζητάει κωδικό και να μην ανοίγει!! Υπάρχει κάτι τέτοιο???:rolleyes:
_DiMoN_ Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Δοκίμασε ένα πρόγραμμα που θα κοδικοποιήσει τα δεδομένα σου. Έτσι και να στο κλέψουνε θα έιναι κοδικοποιήμενα. Δες το παρακάτω πρόγραμμα. USB Encryption software
Antwni Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 Σε ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια!!Έχω όμως ένα μικρό πρόβλημα!! Όταν πάω να φτιάξω τον κωδικό για το φλασάκι μου μου λέει ''Incorrect password or not a TrueCrypt volume''!!Τι είναι αυτό???
nickarmy Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 steganos πολυ καλη λυση και όχι μονο για φλασάκι...
_DiMoN_ Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 Μάλλον δεν έχεις δημιουργήσει Volume, μπορείς να δεις περισσότερες πληροφορίες στο True Crypt Documentation - beginners guide
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.