sintalkas Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 Συγνώμη παιδιά δεν ξέρω αν έχετε το ίδιο πρόβλημα με έμενα αλλά τώρα τελευταία έχω ένα πολύ μεγάλο και περίεργο πρόβλημα με το rapidshare.Εδώ και λίγες μέρες κατεβάζω όλα τα αρχεία που βρίσκονται στο rapidshare με 50 kbps το πολύ ένω πριν κατέβαζα με τουλάχιστον 220 kbps και μερικές φορές ακόμα και 400 είχα, τι στο κάλο έγινε με την ενλόγω υπηρεσία μόνο εγώ κατεβάζω με τέτοια χάλια ταχύτητα ή είναι κάποιο νέο κόλπο για να σε αναγκάσει να κάνεις premium λογαριασμό.Σας παρακάλω παιδιά όσοι είσαστε free users κάντε τον κόπο να ποστάρετε ταχυτήτες να καταλάβω τι στον πο...ο φταίει .
micos000 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 Συγνώμη παιδιά δεν ξέρω αν έχετε το ίδιο πρόβλημα με έμενα αλλά τώρα τελευταία έχω ένα πολύ μεγάλο και περίεργο πρόβλημα με το rapidshare.Εδώ και λίγες μέρες κατεβάζω όλα τα αρχεία που βρίσκονται στο rapidshare με 50 kbps το πολύ ένω πριν κατέβαζα με τουλάχιστον 220 kbps και μερικές φορές ακόμα και 400 είχα, τι στο κάλο έγινε με την ενλόγω υπηρεσία μόνο εγώ κατεβάζω με τέτοια χάλια ταχύτητα ή είναι κάποιο νέο κόλπο για να σε αναγκάσει να κάνεις premium λογαριασμό.Σας παρακάλω παιδιά όσοι είσαστε free users κάντε τον κόπο να ποστάρετε ταχυτήτες να καταλάβω τι στον πο...ο φταίει . Αυτό ακριβώς. Τα speed-o-meters στην αρχική οθόνη όταν πας να κατεβάσεις τα πρόσεξες;
Amadeus7 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 κι εμένα μου το έκανε σε 1-2 downloads αλλά μετά όλα μία χαρά, κατέβαζα με 100kbps όπως και αρχικά
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.