plato Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 Παλικαρια πριν λιγο το ups της mustek με 800va-480w τα τιναξε. Το pc ηταν κλειστο και λογω της κακοκαιριας (γινοταν χαμος με χαλαζι (!), βροντες κτλ.) εγιναν δυο αποτομες διακοπες ρευματος με σχεδον αμεση επαναφορα. Στη δευτερη επαναφορα του ρευματος ακουω το ups να γκαριζει και να μην βγαζει το σκασμο. Μετα απο πολλες προσπαθειες ανοιξε-κλεισε, αυτο εκει μπιιιιιιιιιιιιιιπ. Το βγαζω απο την πριζα, το ξαναβαζω κι εκεινο εκει μπιιιιιιιιιπ. Επαναλαμβανω 4-5 φορες και τα ιδια. Το ανοιγω και μεσα η μπαταρια ειναι πολυ ζεστη.Πρεπει να ψηθηκε.Παιρνω ενα σφυρι και...αν εχει φρυδια ας ξανακανει μπιπ! Κρατησε 2 χρονια και 10 μηνες ακριβως. Απο προχθες εδωσε δειγματα οτι πεθαινει. Οταν επεφτε το ρευμα δεν μου εδινε ουτε δευτερολεπτο διαρκεια, εσβηνε κατευθειαν ο υπολογιστης. Εχετε καμια προταση τι να παρω? Καταρχην μηπως ειναι μεγαλο για μενα το 800αρη? Το τροφοδοτικο μου ναι μεν ειναι 480w αλλα το pc μου εχει pentium 4 στα 3 Ghz, 3 σκληρους επανω, δυο dvd, 17αρα οθονη tft και καρτα γραφικων nvdia 7600GS. Κατι καρτες ηχου και δικτυου επισης. Να παω σε μικροτερο λοιπον? Mustek, trust, κατι αλλο? Αυριο κιολας θα παραγγειλω να το φερουν αφου η περιοχη εχει πολλες στιγμιαιες διακοπες και ηδη μετραω μια κατεστραμενη μητρικη και τροφοδοτικο πριν χρονια. Μια βοηθεια αν εχει καποιος εμπειρια. Πανω απο 3 χρονια να υποθεσω δεν υπαρχει κατι που να αντεχει?
HamerZ Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 Υπάρχει και το ενδεχόμενο να είσαι για αλλαγή μπαταρίας μόνο.
plato Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 Υπάρχει και το ενδεχόμενο να είσαι για αλλαγή μπαταρίας μόνο. Ανοιξα με τα χιλια ζορια το κουτι και ειχε μια μυρωδια οπως επισης και ηταν πολυ ζεστα μεσα. Πολυ φοβαμαι μην καηκε κανενα κυκλωμα, παρω καμια μπαταρια και μετα κλαιω τα λεφτα. Επισης απο οτι ειδα θα ειναι μεγαλη διαδικασια η αλλαγη καθως βλεπω οτι τα ηλεκτροδια ειναι κολλημενα πανω στη μπαταρια και γενικα θελει δουλεια να βγει απο εκει μεσα η μπαταρια ετσι οπως ειναι σφηνωμενη. Για να μην το κουραζουμε παω για αλλαγη του ups οτι και να γινει.
Yperaspisths Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 Ανοιξα με τα χιλια ζορια το κουτι και ειχε μια μυρωδια οπως επισης και ηταν πολυ ζεστα μεσα. Πολυ φοβαμαι μην καηκε κανενα κυκλωμα, παρω καμια μπαταρια και μετα κλαιω τα λεφτα. Επισης απο οτι ειδα θα ειναι μεγαλη διαδικασια η αλλαγη καθως βλεπω οτι τα ηλεκτροδια ειναι κολλημενα πανω στη μπαταρια και γενικα θελει δουλεια να βγει απο εκει μεσα η μπαταρια ετσι οπως ειναι σφηνωμενη. Για να μην το κουραζουμε παω για αλλαγη του ups οτι και να γινει. Tα καινουργια τροφοδοτικα εχουν ενσωματομενη προστασια απο υπερτασεις κ.τ.λ. Οποτε το ups ειναι χρησιμο μονο για να μην σβηνει το pc
plato Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 Δεν ειναι καινουριο το δικο μου αλλα τετραετιας.Δεν το εμπιστευομαι φιλε! Ασε που μπορει να καει το τροφοδοτικο στην καλυτερη (αν δεν καει τιποτα αλλο εννοω) και παλι θα μεινω χωρις υπολογιστη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.