StrEaMLiNe Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 Καλησπέρα όπως λέει και ο τίτλος θέλω να αφαιρέσω τα κόκκινα μάτια από κάποιες φωτογραφίες,αλλά δεν ξέρω πως γιατι ειμαι τελείως άσχετος.Επίσης κάποιες από αυτές τις φωτογραφίες είναι λίγο θολές υπάρχει τρόπος να τις καλυτερεύσουμε έστω και λίγο? Ευχαριστώ.
PCharon Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 Για τα κόκκινα μάτια στη μπάρα με τα εργαλεία δίπλα έχει ξεχωριστό εργαλειάκι που το γράφει κιόλας πως είναι γι αυτό. Κάνε δεξί κλικ πάνω τους, αν δεν ξέρεις που να κοιτάξεις, για να το βρεις. Για τις θολές φωτογραφίες δε νομίζω να μπορείς να κάνεις κάτι ουσιαστικό.
gfilippas Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 Σωστός. Υπάρχουν πολλοί τρόποι να πετύχεις κάτι τέτοιο στο photoshop. Αλλά για κάποιον τελείως άσχετο, μάλλον είναι καλύτερα να ασχοληθεί με το έτοιμο, αυτοματοποιημένο εργαλείο.
_DiMoN_ Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 Καλησπέρα όπως λέει και ο τίτλος θέλω να αφαιρέσω τα κόκκινα μάτια από κάποιες φωτογραφίες,αλλά δεν ξέρω πως γιατι ειμαι τελείως άσχετος.Επίσης κάποιες από αυτές τις φωτογραφίες είναι λίγο θολές υπάρχει τρόπος να τις καλυτερεύσουμε έστω και λίγο?Ευχαριστώ. Αν είσαι τελείως άσχετος θα σου πρότεινα για δική σου ευκολία να μην χρησιμοποιήσεις το Photoshop αλλά το Picasa 3 το οποίο είναι δωρεάν και με ένα πάτημα ενός κουμπιού μπορεί ν' αφαιρέσει τα κόκκινα μάτια , αλλά να κάνεις και πολλές αλλαγές. Επίσης κρατάει αυτόματα αντίγραφο της αρχικής φωτογραφία και άλλα πολλά.
esertas Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 Γειά τις θολές το μόνο που μπορείς να δοκιμάσεις είναι να ανεβάσεις το sarpnes αλλά όχι και πολύ γιατί θα χαλάσει τελείως.
micos000 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 Γειά τις θολές το μόνο που μπορείς να δοκιμάσεις είναι να ανεβάσεις το sarpnes αλλά όχι και πολύ γιατί θα χαλάσει τελείως. Να συμπληρώσω, Filters->Sharpness->Unsharp Mak για την ακρίβεια. Με αυτό ότι κάνεις για το θόλωμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.