Προς το περιεχόμενο

Αφαίρεση Κόκκινων ματιών με το Adobe Photoshop CS4

StrEaMLiNe

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα όπως λέει και ο τίτλος θέλω να αφαιρέσω τα κόκκινα μάτια από κάποιες φωτογραφίες,αλλά δεν ξέρω πως γιατι ειμαι τελείως άσχετος.Επίσης κάποιες από αυτές τις φωτογραφίες είναι λίγο θολές υπάρχει τρόπος να τις καλυτερεύσουμε έστω και λίγο?

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Για τα κόκκινα μάτια στη μπάρα με τα εργαλεία δίπλα έχει ξεχωριστό εργαλειάκι που το γράφει κιόλας πως είναι γι αυτό. Κάνε δεξί κλικ πάνω τους, αν δεν ξέρεις που να κοιτάξεις, για να το βρεις.

Για τις θολές φωτογραφίες δε νομίζω να μπορείς να κάνεις κάτι ουσιαστικό.

Δημοσ.

Σωστός. Υπάρχουν πολλοί τρόποι να πετύχεις κάτι τέτοιο στο photoshop. Αλλά για κάποιον τελείως άσχετο, μάλλον είναι καλύτερα να ασχοληθεί με το έτοιμο, αυτοματοποιημένο εργαλείο.

Δημοσ.
Καλησπέρα όπως λέει και ο τίτλος θέλω να αφαιρέσω τα κόκκινα μάτια από κάποιες φωτογραφίες,αλλά δεν ξέρω πως γιατι ειμαι τελείως άσχετος.Επίσης κάποιες από αυτές τις φωτογραφίες είναι λίγο θολές υπάρχει τρόπος να τις καλυτερεύσουμε έστω και λίγο?

Ευχαριστώ.

Αν είσαι τελείως άσχετος θα σου πρότεινα για δική σου ευκολία να μην χρησιμοποιήσεις το Photoshop αλλά το Picasa 3 το οποίο είναι δωρεάν και με ένα πάτημα ενός κουμπιού μπορεί ν' αφαιρέσει τα κόκκινα μάτια , αλλά να κάνεις και πολλές αλλαγές. Επίσης κρατάει αυτόματα αντίγραφο της αρχικής φωτογραφία και άλλα πολλά.

Δημοσ.

Γειά τις θολές το μόνο που μπορείς να δοκιμάσεις είναι να ανεβάσεις το sarpnes αλλά όχι και πολύ γιατί θα χαλάσει τελείως.

Δημοσ.
Γειά τις θολές το μόνο που μπορείς να δοκιμάσεις είναι να ανεβάσεις το sarpnes αλλά όχι και πολύ γιατί θα χαλάσει τελείως.

Να συμπληρώσω, Filters->Sharpness->Unsharp Mak για την ακρίβεια. Με αυτό ότι κάνεις για το θόλωμα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...