Προς το περιεχόμενο

προβλημα με ιστοσελίδες

nickarmy

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

δεν ξερω αν ανακει το ποστ εδώ ...

εχω τον ιnternet explorer και πάω σε κάποιες κινεζικες (τι είναι αυτές) σελίδες για να δω παιδικά αλλα δεν ξερω την γλωσσα

πώς γινετε με τον ιντ να μου την βγάλει στα αγγλικα

(διαθεσημος και firefox)

οι σελιδες πολύ πηθανον να έχουν εργαλιο που επιλέγεις την γλώσσα αλλα και πάλυ που να ξέρω ποιο κουμπί είναι

Δημοσ.
Άκυρο...Αλλά τι εννοείς παιδικά; :confused:

Εννοεί κινούμενα σχέδια!!:P:p

δεν ξερω αν ανακει το ποστ εδώ ...

Όχι δεν ανάκει εδώ:P:p!!Ανάκει στην κατηγορία Internet!!:P:p

οι σελιδες πολύ πηθανον να έχουν εργαλιο που επιλέγεις την γλώσσα αλλα και πάλυ που να ξέρω ποιο κουμπί είναι

Μάθε κινέζικά!!!:P:p Βρες ένα λεξικό...

Δεν το ξέρεις ότι θα είναι μια από τις σημαντικότερες γλώσσες του κόσμου!!Ε, ξεκίνα από τώρα για να τα μάθεις καλά, όχι όπως τα Ελληνικά σου!!:P:p

Δημοσ.
που.........

Τι ''που''!!Δεν σε πιάνω σιγά σιγά!!!Σε λίγο δεν θα σε καταλαβαίνω καθόλου!!:P Μπορείς να γίνεις πιο αναλυτικός???

Τέσπα για να μην ξεχιόμαστε!!Μάθε το όνομα σου!!:-):-)

Μπορείς να μου λύσεις μια απορία τώρα που θα ξεκινήσεις να διαβάζεις:P:p??Αυτό εδώ τι γράφει γιατί δεν το καταλαβαίνω!!:P

Συγγνώμη για τα offtopic αλλά δεν ξέρω τι με έχει πιάσει??

Δημοσ.

Έχει μία ρύθμιση ο Internet Explorer (αντίστοιχη υπάρχει και στον Firefox) η οποία χρησιμοποιείται σε ορισμένα sites που προσφέρουν περιεχόμενο σε άνω της μίας γλώσσες: Tools > Internet Options > καρτέλα General > κουμπί Languages. Δυστυχώς στη μεγάλη πλειοψηφία των web sites δεν πρόκειται να κάνει καμμία διαφορά, ακόμη και σε κάποια που έχουν δυνατότητα αλλαγής γλώσσας για το interface.

Στα περισσότερα sites που δίνουν link/button για να γυρίσεις σε άλλη γλώσσα, είθισται να υπάρχει εκεί δίπλα και κάποιο εικονίδιο με σημαία που να αντιστοιχεί στις δυνατές επιλογές γλώσσας. Αν το site που σε ενδιαφέρει δεν έχει κάτι τέτοιο, δεν υπάρχουν δυστυχώς και πολλά που μπορείς να κάνεις. Ανοίγεις τον κώδικα HTML της αρχικής σελίδας και κάνεις αναζήτηση π.χ. για τα strings "English"/"english" για να εντοπίσεις το link (αν υπάρχει) ή χρησιμοποιείς μία online υπηρεσία μετάφρασης ιστοσελίδων ή εγκαθιστάς ένα σχετικό plugin μετάφρασης.

Δημοσ.

Στα περισσότερα sites που δίνουν link/button για να γυρίσεις σε άλλη γλώσσα, είθισται να υπάρχει εκεί δίπλα και κάποιο εικονίδιο με σημαία που να αντιστοιχεί στις δυνατές επιλογές γλώσσας.

Ναι και συνήθως βρίσκεται πάνω πάνω δεξιά!!!

Αλλά αφού λέει ότι δεν το θυμάται το site???:mad::mad:

Και δεν μπορεί να μας στείλει screenshot να δούμε!!

Δημοσ.
ξερω οτι υπάρχει βελάκι

Εγώ δεν ξέρω για βελάκι εγώ ξέρω ότι υπάρχει σημαία όπως είπε και ο Parsifal!!:-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...