Προς το περιεχόμενο

Που μπορω να πουλησω δυο πυργους η/υ καθως και δυο οθονες crt.

BladeRunner

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ψαχτε και δεν θα βγειτε χαμενοι.

Καλά εγώ έχω δεί να πουλάνε μεταχειρισμένα προιόντα ακριβότερα απο όσο κάνουν καινούρια!:P

ΠΑΝΤΑ υπάρχουν κορόιδα!!!:P

Σημασία είναι πόσο νιώθεις καλά με τον εαυτό σου!!!!;)

Και δεν λέω για την εταιρία! εκεί θα ένιωθα και εγώ καλά,μιλάω για ιδιώτες που τους ζητάνε παράλογα χρήματα και ο τρόπος που τα πασάρουν είναι εκνευριστικός!

Εβαλα 2 :P τα λιγότερα που μπορούσα!./.

Επειδη γεμισαμε εξυπνακηδες στο ινσομνια,απλως μπηκα να γραψω οτι πουληθηκαν σε εταιρια που με εφερε σε επαφη συγγενικο προσωπο,στην τελικη τιμη των 460 ευρω.

.

Απο την άλλη και με 2η ματιά έχω τις απιφυλάξεις μου κατα πόσο είναι αληθή!

1) Απαγορεύεται να υπάρχει υπολογιστής σε εταιρία χωρίς παραστατικά(τιμολόγια δελτία κτλ)δεν δικαιολογείτε ούτε σαν χάρισμα η το έφερα απο το σπίτι! τα πρόστιμα απο την εφορία σε περίπτωση ελένχου είναι μεγάλα!

2)Για ποιό λόγο να το κάνει η εταιρία και να το διακινδυνεύσει?

3)Στα χρήματα αυτά θα μπορούσε να πάρει καινούρια , καλύτερα με απόσβεση του φπα και νόμιμα!!!!!!!!!:P

Τώρα η είναι κορόιδα με περικεφαλέα ή κάτι δεν είναι αληθές!!!:-)

Δημοσ.
Καλά εγώ έχω δεί να πουλάνε μεταχειρισμένα προιόντα ακριβότερα απο όσο κάνουν καινούρια!:P

ΠΑΝΤΑ υπάρχουν κορόιδα!!!:P

Σημασία είναι πόσο νιώθεις καλά με τον εαυτό σου!!!!;)

Και δεν λέω για την εταιρία! εκεί θα ένιωθα και εγώ καλά,μιλάω για ιδιώτες που τους ζητάνε παράλογα χρήματα και ο τρόπος που τα πασάρουν είναι εκνευριστικός!

Εβαλα 2 :P τα λιγότερα που μπορούσα!./.

Απο την άλλη και με 2η ματιά έχω τις απιφυλάξεις μου κατα πόσο είναι αληθή!

1) Απαγορεύεται να υπάρχει υπολογιστής σε εταιρία χωρίς παραστατικά(τιμολόγια δελτία κτλ)δεν δικαιολογείτε ούτε σαν χάρισμα η το έφερα απο το σπίτι! τα πρόστιμα απο την εφορία σε περίπτωση ελένχου είναι μεγάλα!

2)Για ποιό λόγο να το κάνει η εταιρία και να το διακινδυνεύσει?

3)Στα χρήματα αυτά θα μπορούσε να πάρει καινούρια , καλύτερα με απόσβεση του φπα και νόμιμα!!!!!!!!!:P

Τώρα η είναι κορόιδα με περικεφαλέα ή κάτι δεν είναι αληθές!!!:-)

Το βρηκες,λεω ψεμματα.Μετα απο 15 μερες μου καυ...σε να το ξεθαψω.

Μπραβο μπλογκερ...εισαι γατα.

Τελος απο εμενα σε αυτο το τοπικ.

Απλως εγραψα γιατι γεμισαμε πανσοφους.

• Super Moderators
Δημοσ.
Επειδη γεμισαμε εξυπνακηδες στο ινσομνια,απλως μπηκα να γραψω οτι πουληθηκαν σε εταιρια που με εφερε σε επαφη συγγενικο προσωπο,στην τελικη τιμη των 460 ευρω.

Μαλιστα η τιμη αυτη δεν εγινε μετα παο παζαρια και ουτε ανεφερα εγω ποσα θελω,απλως μου εδωσαν αυτη την προσφορα.

Αυτο για τα πονηρα γελακια,τα εμοτικον με την γλωσσα εξω και τα ειρωνικα σχολιακια περι νεοπα...

ναι ασφαλώς δεν θα βγουν χαμένοι αυτοί που τα πούλησαν αλλά δεν είμαι σίγουρος για αυτούς που τα αγόρασαν...

(τονίζω το δεν είμαι σιγούρος διότι δεν ξέρω ακριβώς το hardware και των 2 PCs)

• Super Moderators
Δημοσ.

ok βγάζω το δεν είμαι σίγουρος...

καλά σου έκατσε Bladerunner...δεν υπήρχε περίπτωση να έφευγε τόσο από αγγελία σε forum

Δημοσ.

Ειναι σε εξαιρετικη κατασταση και δινω και μια οθονη crt 17 ιντσες samsung δωρο.

Ολα αυτα γυρω στα 400 ευρω.

Φαντασου να μας πουλαγες και να μην μας εκανες δωρο την οθονη...το 700αρι το επιαναν στο νερο!

Φιλε χαλαρωσε λιγο,τι επιθετικο υφος ειναι αυτο;

Σε ειπαμε καμπουρι ή σου θιξαμε τα Ultra Computers που πουλαγες;

Καλα λιγη ειρωνια μπορει να πουλαω τωρα αλλα το να μας το παιζεις υπερανω και οτι ειμαστε αφελεις που δεν ειμαστε παραλογοι και υπερβολικοι στις τιμες που δινουμε τα Pc μας παραπαει!

[offtopic]

free-s παλι βλεπω να τρωμε προειδοποιηση :P

Μπλεκεις και εσυ με ολους τους περιεργους..

[/offtopic]

Δημοσ.
ναι ασφαλώς δεν θα βγουν χαμένοι αυτοί που τα πούλησαν αλλά δεν είμαι σίγουρος για αυτούς που τα αγόρασαν...

(τονίζω το δεν είμαι σιγούρος διότι δεν ξέρω ακριβώς το hardware και των 2 PCs)

Ε, τώρα που τα είδαμε επιβεβαιώνεσαι... (δέκα φορές κάτι καινούργιο στα ίδια λεφτά)

:eek:

• Super Moderators
Δημοσ.
Ε, τώρα που τα είδαμε επιβεβαιώνεσαι... (δέκα φορές κάτι καινούργιο στα ίδια λεφτά)

:eek:

για αυτό και η διόρθωση στο 20ο post :P

Δημοσ.

[offtopic]

free-s παλι βλεπω να τρωμε προειδοποιηση :P

Μπλεκεις και εσυ με ολους τους περιεργους..

[/offtopic]

Εγώ έχω ήδη 2 παράσημα!!!!;)

Δημοσ.
Το βρηκες,λεω ψεμματα.Μετα απο 15 μερες μου καυ...σε να το ξεθαψω.

Εμενα παντως για κατι τετοιο μου φαινεται, ακριβως μαλιστα οπως το ειπες.

Δημοσ.

Για να μην βγουμε τελειως Offtopic (Επειδη θελω να απαντησω και στον free-s

Δεν ξερω αν οντως πουλησε τοσο ακριβα τα PC του ο BladeRunner

Aφηστε με να εχω τις αμφιβολιες μου

αλλα και θυματα και κολλημενοι βρισκονται κατα καιρους

π.χ. Τα Χριστουγεννα που ημουν αθηνα εστησα ενα καινουργιο PC σε εναν φιλο μου και μιας και το παλιο του θα πηγαινε στα σκουπιδια του ειπα να μου τον δωσει και οταν λες παλιο το εννοω...Μετα απο 3 μερες ηρθε φιλος μου και με ρωτησε αν μπορουσαμε να βρουμε για εναν θειο του μνημες SD Ram του εξηγησα βεβαια ποσο δυσκολο ειναι να βρεθουν κ.λ.π. και το αποτελεσμα 2 128αρες SDRams για 60€

Αλλα αλλο το ενα και αλλο το αλλο οι τιμες για ολοκληρα PC εστω και με αυτα τα Specs που μας λεει ο BladeRunner τουλαχιστον εμενα μου ακουγονται εξωπραγματικες...

Αν σκεφτει κανεις οτι ο C2D που εστησα στον φιλο μου εφτασε τα 250€

Free μιας και εισαι ο ειδικος!

Τελικα στις ποσες καιγομαστε;

Αν ειναι να μπινελικωσω 5-6 που εχω βαλει στο ματι..

Δημοσ.

Μαλιστα η τιμη αυτη δεν εγινε μετα παο παζαρια και ουτε ανεφερα εγω ποσα θελω,απλως μου εδωσαν αυτη την προσφορα.

Αυτο για τα πονηρα γελακια,τα εμοτικον με την γλωσσα εξω και τα ειρωνικα σχολιακια περι νεοπα...

τα πουλησες τοσο! επιασες το joker! εγω θα εδινα 100 ευρω για ολα!

460 ευρω.. σε παραδεχομαι, παντου υπαρχουν θυματα.Αλλα μην μας λες και ασχετους δε λέει :devil:.θα σε παρω αυριο τηλ για τους αριθμους της επομενης κληρωσης joker.

Τωρα γιατι ειρωνευτηκα ααα :X:X

Δημοσ.

Free μιας και εισαι ο ειδικος!

Τελικα στις ποσες καιγομαστε;

Αν ειναι να μπινελικωσω 5-6 που εχω βαλει στο ματι..

Δέν υπάρχει αριθμός! είναι στην κρίση τους!:-)

Μου την μπήκες άσχημα λίγο αλλά οκ σχεδόν ποτέ δεν κρατάω κακία, είναι στον χαρακτήρα μου!

Τώρα αν είναι να μπηνελικώσεις εμένα , στείλε πμ να τη γλιτώσεις:lol:

Δημοσ.

Το παρόν thread εξυπηρέτησε τον σκοπό του.

Παρακαλώ οι τόνοι ορισμένων μελών να εναρμονιστούν με την πολιτική της κοινότητας.

/sc

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...