Evgenios1 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 Καλημερα. Εχω ενα object του οποιο του βαζω ενα Animation με το οποιο το obj "πεφτει"(σε σχεση με το κοντρολ που βρισκετε) μεσα σε ενα δευτερολεπτο. Η απορια μου ειναι , πως θα βρω το σημειο(Point/ X-Y) στο οποιο εχει πεσει , σε σχεση με το Grid που ανικει.
Evgenios1 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Κανενας δεν ασχολιτε με animation ?
StavrosD Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Αυτές τις μέρες το μαθαίνω, θα σε ενημερώσω μόλις βρω άκρη.
parsifal Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Δε ζητάς να μετακινηθεί στο Web Authoring section, μήπως εκεί έχει καλύτερη τύχη... ;
Evgenios1 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 Αυτο εδω ειναι το animation > [color="Silver"]private DoubleAnimation da = null; private Image img = null; private TranslateTransform tt = null;[/color] public void Move() { tt = new TranslateTransform { }; img.RenderTransform = tt; da = new DoubleAnimation { From = 0, To = 500, Duration = new Duration { TimeSpan = TimeSpan.FromSeconds(1) } }; tt.BeginAnimation(TranslateTransform.YProperty, da); } ***αυτόματη ένωση μηνυμάτων*** Kαλημερα. Ξερει κανεις ποιος ειναι ο complier για το silverlight ? Θελω να κανω build απο command port αλλα δε ξερω ποιος ειναι ο compiler και στο google το μονο που βρισκω ειναι για devenv.exe το οποιο ειναι για vsc :/.... Yo
StavrosD Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2009 http://www.microsoft.com/express/vwd/ Οδηγίες (howto) εδώ http://www.informikon.com/blog/howto-silverlight-and-visual-studio-express.html Αν θες μπορείς να χρησιμοποιήσεις το expression blend ή το Visual Studio (πλήρες) για περισσότερες δυνατότητες στον σχεδιασμό ή προγραμματισμό αντίστοιχα.
Evgenios1 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2009 Ναι φιλαρακι το ξερω το παραπανω. Για αυτο θελω να κανω build απευθιας απο το compiler. Τωρα, κανω ενα project σε C# ide και για build το ανοιγω με blend φσσ... ---------- Βασικα σκεπτομουνα να κανω ενα προγραμμα με τη χρηση prosse (καπως ετσι λεγετε η κλαση) με την οποια ανοιγεις exes, δλδ " compiler sulotion project /build'debug' " και να μου κανει build σε *.xap αλλα δεν ξερω ποιος ειναι ο compiler για το SL
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.