Προς το περιεχόμενο

Όχι άλλο ΕΡΤ

von_dam

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δηλαδή όταν ανοίγετε το λογαριασμό και βλέπετε τι πληρώνετε, το μάτι σας καρφώνεται στην ΕΡΤ?

• Απαντ. 91
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
little loulou.......Πλακα κανεις προφανως και επαναλαμβανεσε κι ολας!!!

Πληρωνουμε δλδ τις κρασοκατανηξεις του παπαδοπουλου(ΝΕΤ) και πρεπει να λεμε κι ευχαριστω!

Πληρωνουμε τα χιλιοπαιγμενα ντοκυμανταιρ και πρεπει να λεμε κι ευχαριστω!

Πληρωνουμε αθλιες εκπομπες πρωινες & μεσημεριανες και πρεπει να λεμε κι ευχαριστω!

Πιο ακριβως ειναι αυτο που αξιζει να δεις στην κρατικη τηλεοραση?

λυπαμαι αλλα σε βλεπω λιγο υπερβολικο.εγω ειπα απλα την αποψη μου:-)
Δημοσ.

Πληρωνουμε δλδ τις κρασοκατανηξεις του παπαδοπουλου(ΝΕΤ) και πρεπει να λεμε κι ευχαριστω!

Ω ναι. Έχουν καλύτερη μουσική από οποιαδήποτε άλλη εκπομπή έχει περάσει ποτέ από την ελληνική τηλεόραση. True story.

• Moderators
Δημοσ.

Πληρωνουμε τα χιλιοπαιγμενα ντοκυμανταιρ και πρεπει να λεμε κι ευχαριστω!

Πληρωνουμε αθλιες εκπομπες πρωινες & μεσημεριανες και πρεπει να λεμε κι ευχαριστω!

Πιο ακριβως ειναι αυτο που αξιζει να δεις στην κρατικη τηλεοραση?

Αν και δε συμφωνω ακριβως με αυτα που λες, εγω ευχαριστως θα καταργουσα κανονικα και πραγματικα τα κρατικα καναλια αν ηταν να μη πληρωνω γι αυτα στο λογαριασμο της ΔΕΗ.

Δημοσ.

frenzy said:

Δηλαδή όταν ανοίγετε το λογαριασμό και βλέπετε τι πληρώνετε, το μάτι σας καρφώνεται στην ΕΡΤ?

Εμένα καρφώνεται ναι. Ειδικά όταν δεν μου φτάνουν τα money.

Δημοσ.

Εμένα καρφώνεται στα έξοδα για τον Δήμο,που ανάθεμα αν έχει ξοδέψει 5 ευρώ τα τελευταία 10 χρόνια σε κάτι,έστω να βάψει τις διαβάσεις πεζών,αλλά ούτε αυτό λέμε

Δημοσ.
Εμένα καρφώνεται στα έξοδα για τον Δήμο,που ανάθεμα αν έχει ξοδέψει 5 ευρώ τα τελευταία 10 χρόνια σε κάτι,έστω να βάψει τις διαβάσεις πεζών,αλλά ούτε αυτό λέμε

qfmft .

Δημοσ.

Κατω τα χερια απο την ΕΡΤ!! Πως θα βλεπουμε τηλεταβερνα καθε Σαββατο βραδυ;;; Στην υγεια μας ρε παιδια......

Δημοσ.

και μιας και ειναι επικαιρο, απο που θα βγουν τοσα χρηματα για το πανηγυρι της γιουροβυζιον???? οι αφες μαγγιρα μας κοστισαν κατι παραπανο αλλα το φχαριστηθηκαμε :-S

Δημοσ.

η ερτ ειναι μια υπηρεσία που με χρεώνουν καταπιεστικά και με το ετσι θελω. Εναντιώνεται με τους νομους της ελευθερης αγορας. Αμα κανουμε κατι σαν καταγγελία στα ευρωπαϊκά δικαστήρια κομισιον και τετια δεν παιζει να αλλαξει κατι? Δεν γουσταρω να πληρωνω ΕΡΤ ρε φιλε και ουτε βλεπω γιατι την χρεώνομαι?

Δημοσ.

οχι δεν παιζει και στο εξωτερικο πληρωνουν τα κρατικα καναλια.

το θεμα δεν ειναι τοσο οτι πληρωνουμε μεσω της δεη το λογαριασμο της ερτ, αλλα οτι (χρυσο)πληρωνουμε κατι παπαριες τυπου Γουροβιζιον, το μπλουζακι του Σακη και το φορεμα της Αννας, την τεραστια αμοιβη του καθε αποτυχημενου, ανεργου δημοσιογραφου και την εντελως κατευθυνομενη ενημερωση μεσω κονδυλιων, πορων του προυπολογισμου.

Οποτε και στη δεη να μην πληρωνεις για την ερτ, θα στα παιρνουν απ αλλου.

Δημοσ.

το θεμα δεν ειναι τοσο οτι πληρωνουμε μεσω της δεη το λογαριασμο της ερτ, αλλα οτι (χρυσο)πληρωνουμε κατι παπαριες τυπου Γουροβιζιον, το μπλουζακι του Σακη και το φορεμα της Αννας, την τεραστια αμοιβη του καθε αποτυχημενου, ανεργου δημοσιογραφου και την εντελως κατευθυνομενη ενημερωση μεσω κονδυλιων, πορων του προυπολογισμου.

Πως γινεται να ειναι ανεργος αφου τον πληρωνουμε ? :P

Δημοσ.

χαχα! σωστος! εννοουσα ανεργος στην ιδιωτικη τηλεοραση (π.χ. Κουικ) οποτε βρισκει στεγη στην ετ. Αλλα το καταλαβες οποτε τσαμπα απανταω :P

Δημοσ.
οχι δεν παιζει και στο εξωτερικο πληρωνουν τα κρατικα καναλια.

Οποτε και στη δεη να μην πληρωνεις για την ερτ, θα στα παιρνουν απ αλλου.

Νομίζω όμως είναι το μοναδικό(ίσως και οι απατεώνες Ιταλοί να έχου κάποιο) στο οποίο έχει και διαφημίσεις αλλά και με το στανιό συνδρομή.

Κάνω λάθος;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...