Προς το περιεχόμενο

Αντί για 6GB RAM, βλέπω μόνο 2GB

BonJovi1000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Super Moderators
Δημοσ.

τα 32bit windows βλέπουν έως 4gb συνολική μνήμη (όχι μονο ram)

άρα γύρω στα 3.25gb αν έχεις κάρτα γραφικών με 512mb

τώρα για linux όπως είπα δεν γνωρίζω, κανονικά πάντως αφού είναι 64bit έπρεπε να τα βλέπουν

πλακα θα μας κανεις...ο,τι να ναι λες με ολο το σεβασμο, σε 32bit windows ποσα λεει μεσα στα windows?

στο αρχικό post αναφέρει 64bit linux...

Δημοσ.

λοιπον εβαλα virtualbox και μου δινει περιθωριο 3,5...αρα τα παραθυρια βλεπουν 3,5(32μπιτ)παντως βρηκα στο βιβλιαρακι της μητρικης αυτο που φοβομουν....λεει για να βαλεις πανω 8γιγα....θα πρεπει να ειναι στα 667 η 533....και οχι 800 οποτε?

Δημοσ.
λοιπον εβαλα virtualbox και μου δινει περιθωριο 3,5...αρα τα παραθυρια βλεπουν 3,5(32μπιτ)παντως βρηκα στο βιβλιαρακι της μητρικης αυτο που φοβομουν....λεει για να βαλεις πανω 8γιγα....θα πρεπει να ειναι στα 667 η 533....και οχι 800....οποτε?

Και γιατί δεν τις βάζεις στα 667MHz απ'το bios για να δεις; Δεν δαγκώνει :P

Δημοσ.

ΛΑΘΟΣΣΣΣ

καθενας στον τομεα του

αν εσυ ξερεις απο φορουμ και ιστοριες ηλεκτρονικες

εγω συμβουλη/βοηθεια ζητησα

το βιβλιαρακι λεει αυτο που ανεφερα....800αρες παιρνει...αλλα αν θελω 8γιγα λεει μονο 667 η 533

το αλλαξα απο το μπιος αλλα τιποτα...

Δημοσ.

μιλαγα στον thresh και το ορθογραφικο λαθος που εκανα κατα την πληκτρολογηση του ονοματος του (με αυτο θα γελαγαμε, με το δικο μου λαθος), οτιδηποτε στην προταση αυτη δεν αφορουσε εσενα προσωπικα...οποτε τσαμπα ο τσαμπουκας

Δημοσ.

δεν γουσταρω να το παιζει κανεις υπερανω επειδη ειναι καλυτερος σε κατι.,...ουτε να κοροιδευει επειδη ο αλλος ειναι χειροτερος....καθενας εκει εξω ειναι καλυτερος και χειροτερος σε κατι αλλο....νταξει?και απο εσενα υπαρχουν καλυτεροι στα υπολογιστικα...και απο εμενα στον αγωνα....

Δημοσ.
δεν γουσταρω να το παιζει κανεις υπερανω επειδη ειναι καλυτερος σε κατι.,...ουτε να κοροιδευει επειδη ο αλλος ειναι χειροτερος....καθενας εκει εξω ειναι καλυτερος και χειροτερος σε κατι αλλο....νταξει?και απο εσενα υπαρχουν καλυτεροι στα υπολογιστικα...και απο εμενα στον αγωνα....

Δε μιλούσε σε σένα λέμε.

μιλαγα στον thresh και το ορθογραφικο λαθος που εκανα κατα την πληκτρολογηση του ονοματος του (με αυτο θα γελαγαμε, με το δικο μου λαθος), οτιδηποτε στην προταση αυτη δεν αφορουσε εσενα προσωπικα...οποτε τσαμπα ο τσαμπουκας
Δημοσ.

Αν στην post screen βλέπεις 6GB λογικά φταίει το linux. Ένα τόπικ στο ανάλογο section ίσως να σε βοηθούσε περισσότερο..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...