katarak Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Παιδια εχω το παρακατω lcd monior της LG και επειδη μου εχει ξεμεινει καθως πεταξα το desktop και κανω τη δουλεια μου με λαπτοπ ψαχνω να βρω τροπο να τη συνδεσω με τον αποκωδικοποιητη της ΟΝ TELECOMS για να μπορω να βλεπω τα καναλια που προσφερει.Ο αποκοδικοποιητης εχει εξοδο σκαρτ , υπαρχει καποιο καλωδιο που να κανει την μεατροπη αυτη?τι μπορω να κανω για να το πετυχω χωρις την υπαρξει pc?? καθε βοηθεια/προταση δεκτη..
_DiMoN_ Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Παιδια εχω το παρακατω lcd monior της LG και επειδη μου εχει ξεμεινει καθως πεταξα το desktop και κανω τη δουλεια μου με λαπτοπ ψαχνω να βρω τροπο να τη συνδεσω με τον αποκωδικοποιητη της ΟΝ TELECOMS για να μπορω να βλεπω τα καναλια που προσφερει.Ο αποκοδικοποιητης εχει εξοδο σκαρτ , υπαρχει καποιο καλωδιο που να κανει την μεατροπη αυτη?τι μπορω να κανω για να το πετυχω χωρις την υπαρξει pc??καθε βοηθεια/προταση δεκτη.. Μπορείς να συνδέσεις κατευθείαν το Scart στην τηλεόραση σου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.