Προς το περιεχόμενο

MSI EX300, 13.3" --520ευρώ

_DiMoN_

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

MSI EX300

>Επεξεργαστής: Intel Core 2 Duo P7350 (2 GHz) με 3MB L2 cache, FSB στα 1066MHz.
Οθόνη: 13.3" ACV TFT WXGA Glare, σε ανάλυση 1280 x 800 pixel.
Μνήμη: 4096MB (2 x 2048) DDR2, (περιλαμβάνει 2 modules).
Σκληρός Δίσκος: 250GB SATA.
Οπτικός Δίσκος: Super Multi DVDRW double-layer.
Floppy Disk: Δεν περιλαμβάνεται.
Κάρτα γραφικών: ATI Radeon HD3450 με 256ΜΒ DDR3 μνήμη και έως 1024ΜΒ μέγιστη μνήμη διαμοιραζόμενη με το σύστημα (Turbo Cache).
Δικτύωση: 10 / 100 / 1000Mbps Ethernet, Wake-on-LAN ready και Wireless 802.11 b/g/Draft-N.
Θύρες επικοινωνίας-Sub X 1, USB2.0 X 2, Mic-in Port X 1, Headphone Output X 1, LAN Port X 1, eSATA X 1, HDMI X 1
Πρόσθετα χαρακτηριστικά: Ενσωματωμένη κάμερα 2 megapixel, Bluetooth V2.0+EDR, 3-in-1 Card Reader, SD/MMC/MS, Τσάντα μεταφοράς.
Διαστάσεις: 303(L) X 231(D) X 24-30(H)mm.
Βάρος: Περίπου 2.0kg.
Μπαταρία: 8-cell Li-ion.
Πληκτρολόγιο:US (Αγγλικό)
Προεγκατεστημένο λογισμικό:Microsoft Windows Vista Home Premium με επιλογή γλώσσας στην πρώτη εκκίνηση (Αγγλική/Ελληνική/Γερμανική/Ολλανδική/Γαλλική έκδοση).
Εγγύηση: 2 έτη

Μπορείτε να δείτε και το site της MSI ΕΧ300. Επίσης πρόσεξα ότι μπορεί κάποιος να βάλει και XP μιας και υπάρχουν όλοι οι drivers.

Σε σύκριση με το MacBook που έχει χειρότερα χαρακτηριστικά και είναι πιο βαρύ, αλλά έχει 900€ και πάνω.//

• Απαντ. 104
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
MSI EX300

>Επεξεργαστής: Intel Core 2 Duo P7350 (2 GHz) με 3MB L2 cache, FSB στα 1066MHz.
Οθόνη: 13.3" ACV TFT WXGA Glare, σε ανάλυση 1280 x 800 pixel.
Μνήμη: 4096MB (2 x 2048) DDR2, (περιλαμβάνει 2 modules).
Σκληρός Δίσκος: 250GB SATA.
Οπτικός Δίσκος: Super Multi DVDRW double-layer.
Floppy Disk: Δεν περιλαμβάνεται.
Κάρτα γραφικών: ATI Radeon HD3450 με 256ΜΒ DDR3 μνήμη και έως 1024ΜΒ μέγιστη μνήμη διαμοιραζόμενη με το σύστημα (Turbo Cache).
Δικτύωση: 10 / 100 / 1000Mbps Ethernet, Wake-on-LAN ready και Wireless 802.11 b/g/Draft-N.
Θύρες επικοινωνίας-Sub X 1, USB2.0 X 2, Mic-in Port X 1, Headphone Output X 1, LAN Port X 1, eSATA X 1, HDMI X 1
Πρόσθετα χαρακτηριστικά: Ενσωματωμένη κάμερα 2 megapixel, Bluetooth V2.0+EDR, 3-in-1 Card Reader, SD/MMC/MS, Τσάντα μεταφοράς.
Διαστάσεις: 303(L) X 231(D) X 24-30(H)mm.
Βάρος: Περίπου 2.0kg.
Μπαταρία: 8-cell Li-ion.
Πληκτρολόγιο:US (Αγγλικό)
Προεγκατεστημένο λογισμικό:Microsoft Windows Vista Home Premium με επιλογή γλώσσας στην πρώτη εκκίνηση (Αγγλική/Ελληνική/Γερμανική/Ολλανδική/Γαλλική έκδοση).
Εγγύηση: 2 έτη

Μπορείτε να δείτε και το site της MSI ΕΧ300. Επίσης πρόσεξα ότι μπορεί κάποιος να βάλει και XP μιας και υπάρχουν όλοι οι drivers.

Σε σύκριση με το MacBook που έχει χειρότερα χαρακτηριστικά και είναι πιο βαρύ, αλλά έχει 900€ και πάνω.//

δεν κανει 520 αλλα 700 συμφωνα με >>>http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.904138

Δημοσ.

Για τα χρήματα είναι σούπερ. Γενικά όμως σαν 13'' φορητός είναι λίγο εκτός κλίμματος. Είναι βαρύ και φοντρό...με αυτόνομη κάρτα γραφικών που ανεβάζει την κατανάλωση και η γενικότερη ποιότητα κατασκευής από ότι έχω διαβάσει και από τις φωτό δείχνει τουλάχιστον μέτρια. Δεν έχω προσωοική άποψη όμως.

Αν με ενδιάφερε κάτι με καλές επιδόσεις και μαζεμένες διαστάσεις για 520 ευρώ θα το αγόραζα άνετα. Αν ήθέλα όμως αυτονομία και γενικότερη φορητότητα (βάρος, διαστάσεις) θα κοίταγα κάτι άλλο έστω και αν έχανα σε επιδόσεις.

Δημοσ.

Κοίταξε να δεις από το παλιο το Mac Book είναι πιο ελαφρύ και από το καινούργιο είναι πιο ελαφρύ.

Και σε διαστάσεις φαίνεται πιο μικρό

EX300 303(L) X 231(D) X 24-30(H)mm.

Mac book παλιό 325(L) X 227(D) X 27,5(H)mm.

Mac book aluminium 325(L) X 227(D) X 24,1(H)mm.

Δημοσ.
Για τα χρήματα είναι σούπερ. Γενικά όμως σαν 13'' φορητός είναι λίγο εκτός κλίμματος. Είναι βαρύ και φοντρό...με αυτόνομη κάρτα γραφικών που ανεβάζει την κατανάλωση και η γενικότερη ποιότητα κατασκευής από ότι έχω διαβάσει και από τις φωτό δείχνει τουλάχιστον μέτρια. Δεν έχω προσωοική άποψη όμως.

Αν με ενδιάφερε κάτι με καλές επιδόσεις και μαζεμένες διαστάσεις για 520 ευρώ θα το αγόραζα άνετα. Αν ήθέλα όμως αυτονομία και γενικότερη φορητότητα (βάρος, διαστάσεις) θα κοίταγα κάτι άλλο έστω και αν έχανα σε επιδόσεις.

Επειδη το θεμα της αγορας nb 12'' ή 13'' με ενδιαφερει αμεσα και το ψαχνω αρκετα αυτο το καιρο, να σας πω κι εγω τη γνωμη μου:

1. Για την ποιότητα κατασκευης πρεπει να εχεις δικιο (φαινεται στις φωτο :X ).

2. Οι διαστάσεις του ειναι 30.3 x 23.1 x 2.4-3.0 cm σχεδον ιδια με αλλα που εχουν 12''

οθονη (βεβαια πισω απο την οθονη το εξωγκωμα οι φωτο το κρυβουν

επιμελως!!! :mad: αρα ισως και να ειναι λιγο χοντρο).

3. Δε ξερω τι παιζει με την αυτονομία του αλλα πιστευω οτι 8cell μπαταρια θα μπορει

να εγγυηθει αυτονομια 2,5-3 ορες (ή μηπως οχι? :fear: ).

Τελος σας παραθετω μια πολυ προχειρη συγκριτικη λιστα με τα notebooks που ειχα στα υποψην μου αυτες τις μερες.. αλλα εγω μαλλον παω για MSI.. :o

lg e210 12'' : 250gb hdmi 6cell 30,6 x 22.6 x 3.5 € 725

hp compaq 2230s 12'' : 250gb draft-n hdmi 4cell 29,4 x 22,6 x 2,8 € 550

Toshiba satellite 13'' : 250gb draft-n hdmi 6cell 31,4 x 22,9 x 2,7-3,5 € 665

Acer Aspire 2930z 12'' : 250gb draft-n 6cell 30.4 x 23.0 x 3.5-4.2 € 675

Asus F9E 12'' : 320gb hdmi 6cell 31.0 x 22.3 x 2.7-3.4 € 830

MSI EX300 13'' : 250gb draft-n hdmi 8cell 30.3 x 23.1 x 2.4-3.0 € 520

Δημοσ.

Θα δουμε και αλλα 12-13" laptop σε καλες τιμες... Τα netbook τους εχουν ριξει τις πωλησεις και τις τιμες (το ειχαν παρακανει βεβαια και οι εταιρειες με την αναντιστοιχια τιμων σε σχεση με τα 15αρια)...

Δημοσ.

Τι σχέση έχει το MacBook με το MSI;

Καλή η τιμή αλλά δεν χρειάζεται όποτε βγάζουν μια προσφορά να τρέχουμε να την αγοράσουμε αν δεν έχουμε ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ανάγκη.

Δημοσ.
Τι σχέση έχει το MacBook με το MSI;

Καλή η τιμή αλλά δεν χρειάζεται όποτε βγάζουν μια προσφορά να τρέχουμε να την αγοράσουμε αν δεν έχουμε ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ανάγκη.

Σίγουρα αλλά χρειαζόμουν ένα netbook για να δουλεύω εκτός χόρου εργασίας και πήγαινα προς τα 10άρια αλλά είχαν μικρές οθόνες, μετά στράφηκα στον καλύτερο λόγο φορητότητας/ευχρηστίας και αυτά ήταν τα 13άρια με πρώτο το MacBook που όμως ήταν πανάκριβο.

Γι' αυτό το λόγο κατέληξα σε αυτήν την προσφορά!

Δημοσ.

Παιδιά τα laptop εξαντλήθηκαν!!!

Ηθελα να το αγορασω σημερα καθωσ μου ηρθε στο mail η προσφορα αργα χθες το βράδυ...

Είμαι και πολυ γκαντεμης...

Ηταν super απ'ολες τις αποψεις (κυριως τιμής)

Ελπιζω οντως να βγούνε κι αλλες προσφορες....

:cry:

Δημοσ.
Παιδιά τα laptop εξαντλήθηκαν!!!

Ηθελα να το αγορασω σημερα καθωσ μου ηρθε στο mail η προσφορα αργα χθες το βράδυ...

Είμαι και πολυ γκαντεμης...

Ηταν super απ'ολες τις αποψεις (κυριως τιμής)

Ελπιζω οντως να βγούνε κι αλλες προσφορες....

:cry:

Κρίμα και ήμουν έτοιμος να το αγοράσω..

Δημοσ.

Το μικρό φαινόταν αστέρι και η τιμή που το έδινε το eshop χώμα. Βέβαια πρέπει να εξετάσουμε και άλλα πράγματα όπως θόρυβο, θερμοκρασίες, ποιότητα υλικών και κατασκευής κτλ.

Αν το έχει πάρει κανείς ας κάνει τον κόπο να μας πει εντυπωσεις.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...