giorgos-13 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 προλαβα και το τσιμπισα.. μου ειπαν απο το eshop οτι στις 19/2 θα τα παραλαβουν απο τον προμηθευτη τους. οποτε παρασκευη σαββατο θα το εχουμε στα χερια μας λογικα.. λιγο offtopic αλλα εχω μια απορια.. εγω πηρα με το αγγλικο πληκτρολογιο αλλα για αυτα που εχουν ελληνικο πληκτρολογιο τι εννοει? οτι ολα τα γραμματα στο πληκτολογιο ειναι στα ελληνικα??? ή οτι εχει ελληνικους χαρακτηρες σε 5-6 συγκεκριμενα(π.χ. Ψ,Ω,Δ)? ρωταω γιατι εχω δει πληκτρολογιο σε λαπτοπ να εχει και ελληνικους και αγγλικους χαρακτηρες σε ΟΛΑ τα πληκτρα (πολυ ασχημο εμφανισιακα)..
furious99 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Λεπτομερεια: Στη σελιδα του e-shop απεικονιζεται με την 4 cell μπαταρια https://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.904133 Αυτη ειναι η 8 cell μπαταρια (που προεξεχει πισω χαρακτηριστικα) http://www.cnet.com.au/videos/reviews/laptops/MSI-EX300/video/22470754p-315587076m/
JIMBOAthens Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Λεπτομέρεια, πολύ σημαντική όμως. Έχει γούστο να έχει γίνει "τυπογραφικό" λάθος και να μην είναι 8cell...
giorgos-13 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Λεπτομέρεια, πολύ σημαντική όμως. Έχει γούστο να έχει γίνει "τυπογραφικό" λάθος και να μην είναι 8cell... αν εχει γινει ''τυπογραφικο λαθος'' ειναι πολυ σοβαρο.. παντως υποθετω οτι πρεπει να ειναι καποια αναβαθμισμενη εκδοση γιατι το eshop σε σχεση με τα reviews δινει και αλλα διαφορετικα (αναβαθμισμενα) χαρακτηριστικα: 8cells (στα reviews 4cells) Bluetooth v2.1 (στα reviews δεν υπαρχει) μνημη 4 gb (στα reviews 2 gb) ...για να δουμε.........
DragonlordP Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Υπάρχει περίπτωση να βγει κι αυτό το μοντέλο από Advent, όπως το Wind;
panos2000gr Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Υπάρχει περίπτωση να βγει κι αυτό το μοντέλο από Advent, όπως το Wind; Καθόλου άσχημη ιδέα...και αν εχει και 25% κάτω σε τιμή όπως με το msi wind βλέπω να παίζουμε ξύλο στον Κωτσόβολο & electroworld για το ποιος θα το πρωτοπάρει.
giorgos-13 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Καθόλου άσχημη ιδέα...και αν εχει και 25% κάτω σε τιμή όπως με το msi wind βλέπω να παίζουμε ξύλο στον Κωτσόβολο & electroworld για το ποιος θα το πρωτοπάρει. Καλα περιμενετε να τα παραλαβουμε να γραψουμε και εντυπωσεις γιατι απο αποψη θορυβου, θερμοκρασιων, ποιότητα υλικών και κατασκευής ποιος ξερει τι μας περιμενει..
skiabox Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Περιμενω και εγω να διαβασω reviews απο ατομα που το παραλαβαν. Φθηνα laptops βγαζει και η samsung αλλα δεν εχω δει να φερνει κανενας στην ελληνικη αγορα.
panos2000gr Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Καλα περιμενετε να τα παραλαβουμε να γραψουμε και εντυπωσεις γιατι απο αποψη θορυβου, θερμοκρασιων, ποιότητα υλικών και κατασκευής ποιος ξερει τι μας περιμενει.. Με τον επεξεργαστή που φοράει είναι ψιλοαπίθανο να υπάρχουν προβλήματα θερμοκρασιών και θορύβου. Αν κρίνουμε και από το Msi wind, η εταιρεία τα πάει πολύ καλά στον τομέα θερμικής συμπεριφοράς έναντι των ανταγωνιστών της. Τώρα για την ποιότητα κατασκευής θα περιμένουμε τις εντυπώσεις σας. (πάντως στο videaki που είδα φαίνεται το καπάκι της οθόνης να έχει αρκετό flex, που σημαίνει ότι απαιτείται ιδιαίτερη προσοχή για συνεχόμενες μεταφορές).
JIMBOAthens Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 Παιδιά παρέλαβε κανείς? Εγώ δεν είχα κάποιο νέο παρόλο που χθες (19/020 υποτίθεται παρέλαβαν στις αποθήκες...
rip Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Παιδιά παρέλαβε κανείς? Εγώ δεν είχα κάποιο νέο παρόλο που χθες (19/020 υποτίθεται παρέλαβαν στις αποθήκες... Αλήθεια κι εγώ έχω την απορία αν παρέλαβε κανείς για να μας πει εντυπώσεις..
giorgos-13 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Μολις το παρελαβα! πρωτες εντυπωσεις (τουλαχιστον εξωτερικα) θετικότατες! Ομορφο ειναι. Μικρο σαν 12αρι, και η προεξοχη πισω απο την οθονη δεν ειναι κατι το ιδιαιτερο τελικα.. Οντως ειναι εκδοση με 8cell μπαταρια και 4gb μνημη.. περισσοτερα το βραδυ..
JIMBOAthens Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Μεγειές μεγειές! Αναμένουμε με αγωνία!
xristakits Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=303202
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.