rip Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 περισσοτερα το βραδυ.. Αναμένουμε με αγωνία !
giorgos-13 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 Παιδια τρεχω και δε φτανω με τη δουλεια και μπορεσα να ασχοληθω ελαχιστα.. το ανοιξα για λιγο και σεταρα τα vista (svista εννοειται).. ΟΛΑ πανε ρολοι!! Αν καταλαβα καλα δεν υπαρχει recovery disk μαζι με τη συσκευασια.. Απλα υπαρχουν 2 αγραφα dvd της msi και με αυτα κανεις back up το λειτουργικο ολοκληρο μεσω προγραμματος της msi που ειναι ηδη εγκατεστημενο. Υπαρχει cd με drivers (δε προλαβα να το τσεκαρω).. Η ευκρινια της οθονης φαινεται αριστη. Υπαρχει κουμπι γρηγορης επιλογης για λειτουργιες εξοικονομισης μπαταριας, game mode.. κλπ.. Πληκτρολογιο αρκετα καλο.. Το δοκιμασα χωρις να με ενοχλει κατι.. Συνδεθηκα κανονικοτατα σε ασυρματο δικτυο αλλα και με bluetooth κινητο.. η ΗDMI συνδεση γινεται κανονικοτατα στην 32αρα οθονη μου.. Σε γενικες γραμμες ειμαι απολυτα ικανοποιημενος.. Ημουν ετοιμος να παρω laptop 12'' με σχεδον ιδια χαρακτηριστικα αλλα παρα πολυ πιο ακριβο!! Σε εξωτερικη εμφανιση δε το περιμενα τοσο ομορφο.. Το μπλε του χρωμα δεν ειναι και τοσο εντονο, κατι που δε θα μου αρεσε.. Το σηματακι της msi πισω απο την οθονη αναβει οπως τo mηλο στα macbooks!! Με εχει εντυπωσιασει το μικρο του μεγεθος του για 13.3 οθονη.. εχω τσαντα απο πλαισιο η οποια ηταν για 12αρια laptops και στην οποια χωραει τοσο ανετα που υπαρχει και μικρο κενο στα τοιχωματα! Το απογευμα ελπιζω να ασχοληθω και με τη μπαταρια του (ακομα δε την εβαλα να φορτισει) και ισως να βαλω και ΧΡ.. Απλα πειτε μου τι λεπτομερειες θελετε να τσεκαρω μολις μπορεσω για να γινω και λιγο πιο αναλυτικος.. (ααντε που ειναι και οι υπολοιποι?? μονο εγω το παρελαβα? )
samoure Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 Κι εγω το εχω παραλαβει απο την Παρασκευη. Παρα πολυ καλες εντυπωσεις,αν και ακομα δεν εχω κανει πολλα... Κι εγω θελω με τα 1000 να βαλω ΧΡ,γνωριζει κανεις τι γινεται με τους drivers και κυριως τι γινεται με τη RAM που απο οτι εχω διαβασει τα XP δε μπορουν να διαβασουν 4giga μνημη?
mavroulis Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 Κι εγω το εχω παραλαβει απο την Παρασκευη.Παρα πολυ καλες εντυπωσεις,αν και ακομα δεν εχω κανει πολλα... Κι εγω θελω με τα 1000 να βαλω ΧΡ,γνωριζει κανεις τι γινεται με τους drivers και κυριως τι γινεται με τη RAM που απο οτι εχω διαβασει τα XP δε μπορουν να διαβασουν 4giga μνημη? Ότι λειτουργικό και να βάλεις, αν είναι 32-bit δε θα δει 4 GB RAM.
furious99 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 Τα Vista 32bit βλεπουν κανονικα 4GB RAM. Μονο τα XP εχουν προβλημα...
panos2000gr Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 Τα Vista 32bit βλεπουν κανονικα 4GB RAM. Μονο τα XP εχουν προβλημα... Τα βλέπουν κανονικά αλλά εκμεταλεύονται τα 3gb μόνο.
furious99 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Το πηρε συναδελφος και απο το λιγο που ασχοληθηκα, παρατηρησα οτι το touchpad δεν υποστηριζει το πανω κατω στη σελιδα (ειναι με τους default drivers των Vista). Οποτε κατεβασα τον τελευταιο driver της Synaptics και τον πηρε μια χαρα (+ κερδισα ενα κερασμα )...
samoure Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 Εχω αγανακτισει δυστυχως εχω μεγαλο προβλημα με το λαπτοπ,το εχω μια βδομαδα,χτες του εκανα κιολας φορματ με το boot cd και σημερα μου ξαναεβγαλε το ιδιο προβλημα.Υποψιαζομαι οτι μετα απο καποιοες ενημερωσεις που εκανε αυτοματα ο υπολογιστης,προκληθηκε το προβλημα. Το προβλημα ειναι οτι ενα καρο πραγματα στα vista δεν ανοιγουν καθολου.Για παραδειγμα επιφανεια εργασιας--->δεξι κλικ--->εξατομικευση = μπετο. Δεν ανοιγει καν η εξατομικευση.κανει ενα κλικ οτι παει να ανοιξει για ενα δευτερολεπτο και μετα τιποτα. Επισης στον πινακα ελεγχου δεν ανοιγει το συστημα,δεν ανοιγει το windows update και δε ξερω και γω τι αλλο. Και μολις χτες του εκανα φορματ,και στην αρχη ολα εδειχναν να δουλευουν καλα,τωρα που τον ανοιξα παλι,πριν μπει στα windows μου εγραφε οτι εγκαθιστα το τριτο νομιζω μερος των ενημερωσεων.Μπαινοντας στα windows παλι τα ιδια. ενυ σατζεστιονς?
_DiMoN_ Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 Εχω αγανακτισει δυστυχως εχω μεγαλο προβλημα με το λαπτοπ,το εχω μια βδομαδα,χτες του εκανα κιολας φορματ με το boot cd και σημερα μου ξαναεβγαλε το ιδιο προβλημα.Υποψιαζομαι οτι μετα απο καποιοες ενημερωσεις που εκανε αυτοματα ο υπολογιστης,προκληθηκε το προβλημα. Το προβλημα ειναι οτι ενα καρο πραγματα στα vista δεν ανοιγουν καθολου.Για παραδειγμα επιφανεια εργασιας--->δεξι κλικ--->εξατομικευση = μπετο. Δεν ανοιγει καν η εξατομικευση.κανει ενα κλικ οτι παει να ανοιξει για ενα δευτερολεπτο και μετα τιποτα. Επισης στον πινακα ελεγχου δεν ανοιγει το συστημα,δεν ανοιγει το windows update και δε ξερω και γω τι αλλο. Και μολις χτες του εκανα φορματ,και στην αρχη ολα εδειχναν να δουλευουν καλα,τωρα που τον ανοιξα παλι,πριν μπει στα windows μου εγραφε οτι εγκαθιστα το τριτο νομιζω μερος των ενημερωσεων.Μπαινοντας στα windows παλι τα ιδια. ενυ σατζεστιονς? Ναι, πόσταρες σε λάθος θέμα.. Όλα αυτά είναι προβλήματα είναι των windows και όχι του laptop.
furious99 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2009 ενυ σατζεστιονς? Κανε restore σε καποιο προηγουμενο χρονικο σημειο: Βοηθηματα --> Εργαλεια συστηματος --> Επαναφορα συστηματος (system restore)
padam Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 Του πέρασα ubuntu 8.10 και δουλευούν όλα μια χαρά (wifi, bluetouth, webcam κλπ.)!!!
cyberze3p Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 Γεια χαρα και απο εμενα. Απο χτες που το παρελαβα πειραματιζομαι και εγω. Οι drivers της synaptics ειναι must. Το μονο που με εκνευρίζει ειναι το ένα κουμπι για 2 λειτουργιες wireless/bluetooth, που για να αναψω το bluetooth πρεπει να σβήσει το wireless. Αλλα φαντάζομαι το bluetooth θα ανοίγοκλείνει και κάπως αλλιώς (i hope) Κατα τα άλλα πιστεύω πρόκειται για την καλύτερη αγορά. 519ευρώ και τα χει όλα! και είναι και κουκλί, τέλειες διαστάσεις... msi ftw
padam Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 Γεια χαρα και απο εμενα. Απο χτες που το παρελαβα πειραματιζομαι και εγω. Οι drivers της synaptics ειναι must. Το μονο που με εκνευρίζει ειναι το ένα κουμπι για 2 λειτουργιες wireless/bluetooth, που για να αναψω το bluetooth πρεπει να σβήσει το wireless. Αλλα φαντάζομαι το bluetooth θα ανοίγοκλείνει και κάπως αλλιώς (i hope) Κατα τα άλλα πιστεύω πρόκειται για την καλύτερη αγορά. 519ευρώ και τα χει όλα! και είναι και κουκλί, τέλειες διαστάσεις... msi ftw Άμα πατήσεις το κουμπί 3 φορές (στην κίτρινη ένδειξη δηλαδή) έχεις και bluetoοth και wifi (χωρίς να κλείσει).. ***** Δοκίμασε κανείς νέους drivers της intel για το wireless? Γιατί τουλάχιστον σε εμένα η 5100 δεν την πολυπαλεύει..
jjococha Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 μηπως ξερει κανεις γιατι οταν βαζω το cd των xp sp2 μπουταρει,φορτωνει αλλα μετα απο λιγο πεταει error?
DragonlordP Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 Του πέρασα ubuntu 8.10 και δουλευούν όλα μια χαρά (wifi, bluetouth, webcam κλπ.)!!! Και ο ήχος; Γιατί υποτίθεται ότι οι ΑΤΙ δεν την πολυπαλεύουν σε λίνουξ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.