Προς το περιεχόμενο

MSI EX300, 13.3" --520ευρώ

_DiMoN_

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οντως με εξέπληξε που ατποτελεί τίμια πρόταση, τώρα που οι κατασκευαστές ετοιμάζουν φορητα νετμπουκ με 12αρα και 13 άρα οθόνη σε χαμηλές τιμες, ελπίζω μόνο ότι η μπαταρία του θα είναι τουλάχιστον 6 κελιών για επαρκή αυτονομία...

• Απαντ. 104
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Οντως με εξέπληξε που ατποτελεί τίμια πρόταση, τώρα που οι κατασκευαστές ετοιμάζουν φορητα νετμπουκ με 12αρα και 13 άρα οθόνη σε χαμηλές τιμες, ελπίζω μόνο ότι η μπαταρία του θα είναι τουλάχιστον 6 κελιών για επαρκή αυτονομία...

Η μπαταρία είναι 8 κελιών, το γράφει πιο πάνω.

Δημοσ.

αυτη την στιγμη δοκιμαζω αυτονομια λαο θα σας πω...αρχικα με φωτεινοτητα στο 50% χωρις ασυρματο βλεποντας ταινια....αυτητ την στιγμη μου λενε τα windows 7 που δοκιμαζω οτι με 82% μπαταρια θα κρατησει αλλες 3 ωρες...θα δειξει

Δημοσ.

Είναι ωραίο να κρατάει τοοοοοσες ώρες..ελπίζω να έχει και μεγάλη διάρκεια ζωής!

Άσχετες απορίες:

1. Τι δουλειά κάνει το μαγνητάκι που υπάρχει εσωτερικά στην μπροστά δεξιά γωνία αριστερά από τα φωτάκια;

2. Τι κάνει το καπάκι που υπάρχει κάτω από το touchpad;

Δημοσ.
Εχει μεγαλη διαφορα σε επιδοσεις και διαρκεια μπαταριας με το ΕX310 που φοραει AMD Turion;Το εχει τσεκαρει καποιος;

Ένας φίλος μου το έχει πάρει, αλλά δεν ξέρω ακριβώς τι διαφορά έχει στην μπαταρία.

Το μόνο σίγουρο είναι στα χαρακτηριστικά ο Intel καίει 25W και ο AMD 35W, αυτό πρέπει να κάνει διαφορά.

Δημοσ.
Δηλαδη λες να μην αξιζει τα 80 ευρω διαφορα που εχει με τον amd;

Αλλά δεν νομίζω και ότι η διαφορά των 10W να δικαιολογεί και τα 80€ διαφορά, αν λάβουμε υπόψιν ότι το EX300 δεν είναι διαθέσιμος.

Δημοσ.

Toτε προς τι η διαφορα;Θελω να το παρω αλλα σκεφτομαι μηπως δεν κραταει πολυ η μπαταρια του.Δεν εχω βρει και κανενα review να διαβασω.

Δημοσ.
Toτε προς τι η διαφορα;Θελω να το παρω αλλα σκεφτομαι μηπως δεν κραταει πολυ η μπαταρια του.Δεν εχω βρει και κανενα review να διαβασω.

παντως εμενα με ασυρματο ανοικτο σερφαρω 3 ωρο ανετα με vista :-) παντως για 8cell μπαταρια ειναι λιγο αλλα οτι πληρωνεις παιρνεις ειναι γνωστο οτι τα φτηνα λαπτοπ οπως αθτο κανουν υποχωρησεις στην μπαταρια :-)

Δημοσ.
Ποσο βαρος εχει?

Με την 8αρα μπαταρια ποση ωρα μπορει να σερφαρει καποιος με ανοιχτο το wifi?

2,05 kg

3+ ώρες με χαμηλή φωτεινότητα και vista μέχρι το hibernate στο 10%.

Αλλά αν δεν κάνω λάθος μια μπαταρία MSI κοστίζει περίπου 60€ ενώ μία της sony 150+€..

Δημοσ.

Ασχετες απορίες:

1. Τι δουλειά κάνει το μαγνητάκι που υπάρχει εσωτερικά στην μπροστά δεξιά γωνία αριστερά από τα φωτάκια;

2. Τι κάνει το καπάκι που υπάρχει κάτω από το touchpad;

Κι εγω εχω την απορία.. αν ξερει κανεις ας μας πει.. :-)

Δημοσ.
παντως εμενα με ασυρματο ανοικτο σερφαρω 3 ωρο ανετα με vista :-) παντως για 8cell μπαταρια ειναι λιγο αλλα οτι πληρωνεις παιρνεις ειναι γνωστο οτι τα φτηνα λαπτοπ οπως αθτο κανουν υποχωρησεις στην μπαταρια :-)

Υπαρχουν και μεγαλυτερες μπαταριες απο 8cell ?

Δημοσ.

Δεν ειναι μονο τα cell ειναι και τα mah. Η μπαταρια του msi απο οτι θυμαμαι ειναι 4800mah (αυτοι που το εχουν να μας πουν αν ειναι ακριβως τοσο), τη στιγμη που μια συνηθισμενη μπαταρια laptop ειναι 2200,2400 κλπ. Αρα διπλη αυτονομια απο το συνηθες. Παντως το οτι δεν ειναι 6 cell και ειναι 8 απο οτι καπου ειχα διαβασει ειναι καλο, γιατι αν μια μπαταρια εχει λιγα cell που εχουν χ συνολικη χωρητικοτητα (mah), εχει μικροτερη συνηθως διαρκεια ζωης απο μια με περισσοτερα cells με την ιδια συνολικη χωρητικοτητα.

Ο συναδελφος που το εχει ειναι απολυτα ευχαριστημενος απο τη μπαταρια του...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...