haHa Δημοσ. 9 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2009 Το μονο που μετραει ειναι τα mah. Tα cells δεν ειναι μοναδα μετρησης επισημη κ η καθε εταιρια ονομαζει οπως θελει τις μπαταριες της. Τα mah πρεπει να κοιτατε.
furious99 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2009 Τα cells δινουν μια χοντρικη ιδεα τι μπαταρια ειναι π.χ. μια 6 cell αποκλειεται να ειναι απλη μπαταρια των 2200mah. Οταν βλεπεις 6/8/9 cell καταλαβαινεις οτι δεν ειναι απλη μπαταρια, που ειναι συνηθως 3 cell. Τα cells δεν ειναι μοναδα μετρησης, ειναι τα κομματια απο τα οποια αποτελειται η μπαταρια (μοιαζουν με αλκαλικες μπαταριες και εχουν διαφορα μεγεθη, ενωνονται μεταξυ τους με συρματακια και εχουν μια πλακετα ελεγκτη, και ολα μαζι μπαινουν στο καλουπι που βλεπετε απεξω). Δειτε εδω μια homemade μπαταρια που εχει φτιαξει καποιος (μην το δοκιμασετε! ). Αν η μπαταρια ειναι 4800mah και ειναι 8-cell, αυτο σημαινει οτι καθε cell ειναι 600mah...
imp1987 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2009 Καλησπέρα, Το μαγνητάκι που υπάρχει εσωτερικά στην μπροστά δεξιά γωνία ειναι για το κλέισιμο και την συγκράτηση της οθόνης φαντάζομαι αφού υπαρχει μαγνήτης δεξια και αριστερά από την κάμερα και δεν υπάρχουν πιαστράκια για να κλείνει! Για το αποκάτω δεν έχω απάντηση. Απλά είδα ότι ειναι ένα κυκλωματάκι APA2031 -Stereo 2.6W Audio Amplifier- (http://www.datasheetcatalog.com/datasheets_pdf/A/P/A/2/APA2031.shtml) ενίσχυσης σημάτων για την έξοδο κ είσοδο ήχου που 'χει. Θα ήθελα να ρωτήσω, φάινεται σε κανέναν το webcam led? Εγω επειδή το είχα δει optional στο manual το είχα αφήσει. Όμως πριν λίγο ειδα ότι αχνοφαίνεται πορτοκαλί όταν είναι αναμένη... Τι να πω μάλλον θα χει κουνηθεί το ledaki σε μένα... Οποιος θέλει ας μου πεί εαν του ανάβει! P.S: Αλλαξα και τον HDD του με έναν Seagate @ 7200 rpm, μεγάλη διαφορά!!
padam Δημοσ. 9 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2009 Καλησπέρα, Το μαγνητάκι που υπάρχει εσωτερικά στην μπροστά δεξιά γωνία ειναι για το κλέισιμο και την συγκράτηση της οθόνης φαντάζομαι αφού υπαρχει μαγνήτης δεξια και αριστερά από την κάμερα και δεν υπάρχουν πιαστράκια για να κλείνει! Για το αποκάτω δεν έχω απάντηση. Απλά είδα ότι ειναι ένα κυκλωματάκι APA2031 -Stereo 2.6W Audio Amplifier- (http://www.datasheetcatalog.com/datasheets_pdf/A/P/A/2/APA2031.shtml) ενίσχυσης σημάτων για την έξοδο κ είσοδο ήχου που 'χει. Θα ήθελα να ρωτήσω, φάινεται σε κανέναν το webcam led? Εγω επειδή το είχα δει optional στο manual το είχα αφήσει. Όμως πριν λίγο ειδα ότι αχνοφαίνεται πορτοκαλί όταν είναι αναμένη... Τι να πω μάλλον θα χει κουνηθεί το ledaki σε μένα... Οποιος θέλει ας μου πεί εαν του ανάβει! P.S: Αλλαξα και τον HDD του με έναν Seagate @ 7200 rpm, μεγάλη διαφορά!! Το led ακριβώς το ίδιο και σε εμένα..Μάλλον είσαι ΟΚ δηλαδή..
imp1987 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2009 Το led ακριβώς το ίδιο και σε εμένα..Μάλλον είσαι ΟΚ δηλαδή.. Ευχαριστώ πολύ ρε φίλε! Νομιζα ότι τα χε παίξει, γιατί το manual ελεγε οτι όταν δεν χρησημοποιείται έχει μπλέ ledaki... Αλλά μπλέ δεν βλέπω καθόλου..!
JIMBOAthens Δημοσ. 10 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2009 Βρε παιδιά η κάμερα πως ενεργοποιείται? Πρέπει να τρέχει η κατάλληλη εφαρμογή? Μόνο από τα shortcuts στο πάανω μέρος? Και μετά? Δεν υπάρχει στο μενού των Vista?
giorgos-13 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2009 Βρε παιδιά η κάμερα πως ενεργοποιείται? Πρέπει να τρέχει η κατάλληλη εφαρμογή? Μόνο από τα shortcuts στο πάανω μέρος? Και μετά? Δεν υπάρχει στο μενού των Vista? Υπαρχει ενα εγκατεστημενο προγραμμα το ''Crazy Talks''. εχει και συντομευση στο desktop.. απ'εκει μπαινω εγω.. συμπαθητικη εφαρμογη και εχει και διαφορα αστεια εφε.΄..
JIMBOAthens Δημοσ. 10 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2009 Δεν το έχω εγκαταστήσει. Δεν υπάρχει άλλος τρόπος? Δεν μπορεί...
imp1987 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2009 Δεν το έχω εγκαταστήσει. Δεν υπάρχει άλλος τρόπος? Δεν μπορεί... Η πιο ωραία εφαρμογή ειναι το youcam της Cyberlink.. Θα το καταευχαριστηθείς, πολλά περισσότερα εφέ και πιο καλή εικόνα από το crazy talk cam suite της μαμάς!
koulis1984 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2009 ρε παιδια ερωτηση εχει βαλει κανεις xp ???? εμενα ολα τα δισκακια που εχω ειτε με sata drivers μεσα ειτε οχι δεν μου δουλευουν
imp1987 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2009 Καλησπέρα παιδιά, Εβαλα Ubuntu 8.10 με τον Compiz. Ολα τρέχουν καλά εκτός από την κάμερα και όταν παίζει βίντεο η εικόνα τρεμοπαίζει. Εχω κάνει enabling τους restrected drivers της ΑΤΙ. Ξέρει κανείς τι παίζει με αυτά τα 2? Α και από τον Compiz μόνο ο κυβος δεν παίζει.. Ολα τα άλλα εφε λειτουργούν τέλεια..
cyberze3p Δημοσ. 16 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2009 μάγκες όντως το wireless δεν έχει καλή εμβέλεια. Μπορούμε να κάνουμε κάτι για αυτό? Κανέναν driver?? ή μοναδική λύση είναι μια extra usb-wireless κεραία
_DiMoN_ Δημοσ. 16 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 16 Μαρτίου 2009 Μια λύση είναι να αλλάξετε την κάρτα, δεν έχουν πάνω από 30€...
JIMBOAthens Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 Προσωπικά δεν αντιμετωπίζω το παραμικρό πρόβλημα με το wireless + vista. Ίσα-ίσα που σε σχέση με τα άλλα μηχανήματα που έχω δοκιμάσει είναι από τα πιο ισχυρά...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.