Προς το περιεχόμενο

MSI EX300, 13.3" --520ευρώ

_DiMoN_

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 104
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Πως γινεται να αλλαξει;

Πρέπει να ανοίξεις το laptop να ξεβιδώσεις αυτή που έχει και να βάλεις άλλη, η οποία θα έχει το ίδιο μέγεθος.

Δημοσ.
Δεν υπαρχει usb stick για χρηση wifi?Με ενα τετοιο δε θα ισιωσει το πραγμα?

Yπαρχει ομως θα μειωσει τη διαρκεια της μπαταριας.Απο την αλλη αν αλλαξεις την καρτα που ηδη εχει δεν εχεις εγγυηση.

Δημοσ.
ρε παιδια ερωτηση εχει βαλει κανεις xp ???? εμενα ολα τα δισκακια που εχω ειτε με sata drivers μεσα ειτε οχι δεν μου δουλευουν

πρεπει να βαλεις τους sata drivers ξεχωριστα με F6 κατα την εγκατασταση η να αλλαξης στο bios τον τροπο λειτουργιας του δισκου.δηλαδη να μπεις και να αλλαξεις την επιλογη AHCI MODE σε OFF.μετα μπορεις να εγκαταστησεις τα windows

Δημοσ.
Έβαλα νέος BIOS και firmware (1.05) αλλά όπως ήταν αναμενόμενο δεν παρατήρησα και καμία διαφορά.

Τελικά είδα διαφορά...Όποτε του έρθει κλείνει στα καλά καθούμενα!!!

• 4 εβδομάδες αργότερα...
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Δε γινεται χωρις να βγαλεις τα αυτοκολλητα.

Ξεβιδωνεις τις βιδες και το πισω καπακι του laptop βγαινει ολοκληρο τραβωντας συρταρωτα προς τη θεση που μπαινει η μπαταρια.

Ο συναδερφος που το εχει ειχε προβλημα με τη χαλια εμβελεια της Intel 5100, ετσι του την αλλαξα με αυτη την Atheros 5007 των 6 ευρω (ειναι βεβαια g οχι n αλλα δεν εχει τετοιο router οποτε δεν τον ενδιαφερει):

http://cgi.ebay.com/Atheros-AR5007-802-11g-Mini-PCI-E-Wireless-Card-AR2425_W0QQitemZ140317074515QQcmdZViewItemQQptZLH_DefaultDomain_0?hash=item20ab8ca453&_trksid=p3911.c0.m14&_trkparms=72%3A1205|66%3A2|65%3A12|39%3A1|240%3A1318|301%3A1|293%3A1|294%3A50

Δημοσ.

εμένα ξαφνικά σταματησε να φορτιζει η μπαταρια! Αν και αναβει το φωτακι της μπαταρίας και η ενδειξη στα windows δειχνει οτι φορτιζει, η σταθμη παραμενει μονιμως στο 6%

Να τα επαιξε η μπαταρια; ή ειναι hardware το προβλημα;

Δημοσ.

Σε παρόμοιο πρόβλημα, σε λαπτοπ dell, τα είχε παίξει το τροφοδοτικό και όχι η μπαταρία όπως και εγώ αρχικά νόμιζα. Πάντως κοίταξε το γιατί σε μένα αν και είχε 2 χρόνια εγγύηση το λαπτοπ, η μπαταρία είχε μόνο ένα αν θυμάμαι καλά.

• 2 μήνες μετά...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...