Προς το περιεχόμενο

Ε, ρε γλέντια... (Νο 639)

karcin

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

<BLOCKQUOTE><font size="1" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">quote:</font><HR>Originally posted by LL_NEO:<BR><STRONG>Re su creator... ti eipa???</STRONG><HR></BLOCKQUOTE><P>La8os mou...<BR>Nomiza oti milages genika, eno apantouses se singekrimeno post.<P>To ekana edit<BR> blush.gif" border="0

• Απαντ. 139
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

<BLOCKQUOTE><font size="1" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">quote:</font><HR>Originally posted by critter:<BR><STRONG><P>Na min psifiseis file mou.<BR>Den nomizo na sou ebale kaneis to maxairi sto laimo na psifiseis.<BR></STRONG><HR></BLOCKQUOTE><P> critter σύμφωνα με το σύνταγμα της Ελλάδος επιβάλεται να ψηφίσεις (α ρε δημοκρατία αθάνατη) και αν δεν πας να ψηφίσεις τότε έχεις κυρώσεις. Μάλλον εννονούσες να πας να ρίξεις λευκό, αλλά και από την άλλη τα λευκά (ή τα άκυρα νομίζω) στο τέλος μετράνε υπέρ του κόμματος που προηγείται.<P> Οπότε από τη στιγμή που πάς στις κάλπεις αποδέχεσαι το θεσμό της ψηφοφορίας, οπότε ό,τι και να κάνεις πάλι από κάτω θα είσαι.<P> Φιλικά

Δημοσ.

<BLOCKQUOTE><font size="1" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">quote:</font><HR>Originally posted by LL_NEO:<BR><STRONG>kirimi logw tis edafikis diamorfwsis tis Alvanias tha proteina na steiloume ta Apache. Den uparxoun ektaseis arketa megales gia na ksediplwthei to talento autwn twn armatwn maxis. Antiaeroporika den uparxoun se eparksis arithmous alla kai osa uparxoun me ena aplo sweep apo ta F-16 tha fugoun apo ti mesi. Den proteinw genikeumeni xrisi aeroskafwn epeidi prepei na prosexoume kai tous Ounnous apo apenanti.<BR>Alla ola auta AN mas afinan na kanoume polemikes epeixiriseis kai den mas trabagan to autaki oi Amerikanoi kai oi Germanoi.</STRONG><HR></BLOCKQUOTE><P><BR>Giati den ksekinas re megale na pas pros ta pano? Alloste eisai kai toso megalos hroas/ellinaras pou den tha se stamataei kanenas psoroalbanos! Afou esy, o gnisios ellinas, eisai toso magkas, pigaine na polemiseis kai mi mas zalizeis tous ypoloipous! <P>Eutyxos pou eseis tha eiste stin proti grammi kai tha eiste ta prota koroida pou tha paroun to mpoulo!!!<P> wink.gif" border="0 wink.gif" border="0

Δημοσ.

Ep nato kai to suntrofi!<BR>Loipon anoikse ta strava sou, koita se poion milaw kai skepsou prin patiseis to reply.<BR>Koita koroida ksekoroida(mallon sou eipan auti ti frasi extes ston Odigiti kai tin eipes idi se 2 diaforetika posts) tha pethanoume re vlaka gia ena skopo, swsto i lanthasmeno. Enw esu pou pio panw me skulovrizes epeidi noiazomai gia tin tsepi mou pairnontas Alvanous sta ktimata(alitheia ksereis posoi ellines einai prothumoi sti Messinia na doulepsoun stis elies?) kai sunexeia mas milas gia ideologies kai papares tha katseis bolemenos spitaki sou. H' toulaxaston etsi nomizeis. Den peirazei re wwwta..arxidia_mas_kouniountai.com outois oi allws gia tin ellada tha polemisw, oxi gia tous malakes pou menoun se autin.

Δημοσ.

<B><BR>Ep nato kai to suntrofi!<BR>Loipon anoikse ta strava sou, koita se poion milaw kai skepsou prin patiseis to reply.</B><P>Pali vrizeis? Mono auto ksereis na kaneis?<P><B><BR>mallon sou eipan auti ti frasi extes ston Odigiti kai tin eipes idi se 2 diaforetika posts</B><P>Den eimai knitis. Me tous knites kai tous fasistes ksero pos kai tis lino tis diafores mou edo kai kairo. Alloste knites kai fasistes to idio pragma eiste. <P><B><BR>alitheia ksereis posoi ellines einai prothumoi sti Messinia na doulepsoun stis elies?</B><P>Eimai prothimos ego. Alla thelo 8oro, mistho, simvasi, ensima kai yperories. Den sou aresei auto e? Oi peinasmenoi, omos, pou ekmetalleusai den exoun antiriseis.<P><B> <BR>wwwta..arxidia_mas_kouniountai.com outois oi allws gia tin ellada tha polemisw, oxi gia tous malakes pou menoun se autin.</B><P>Tora vrizeis h' klaneis apo to stoma pali? Den sou eipe h thriskia sou oti den prepei na vrizeis? Ti tha pei o papas tis enorias sou an mathei oti esy, toso kalo paidi, pas sta forums kai vrizeis?<P>Pare ti simaia agori mou kai trava stin Poli na tin leuteroseis!!! Ante!!!

Δημοσ.

wwwtasos:<BR>Eutyxos pou eseis tha eiste stin proti grammi kai tha eiste ta prota koroida pou tha paroun to mpoulo!!!<P>ναι γιατί εσύ δεν βρίζεις...<P><BR>wwwtasos:<BR>Pare ti simaia agori mou kai trava stin Poli na tin leuteroseis!!! Ante!!! <P>ε έτσι θά'πρεπε...<P>άντε και από του χρόνου στην Κωνσταντινούπολη χωρίς διαβατήριο!!!

Δημοσ.

Κατ'αρχήν, πολλοί αγνοούν (και λίγοι ξέρουν) τι γίνεται στην Θράκη εδώ και λίγα χρόνια. Πράγματι όπως αναφέρθηκε οι Τούρκοι αργά αλλά με σχέδιο (έχουν εξωτερική πολιτική από τότε που μας υποδούλωσαν) συσπειρώνουν και ενισχύουν τον πληθυσμό των μουσουλμάνων στην Θράκη. Προσπάθειες γίνονται από την μεριά μας να εγκατασταθούν ομάδες Ρωσοπόντιων σε μερικές περιοχές με σκοπό την ενίσχυση των ορθοδόξων αλλά μάλλον δεν αρκεί. Όταν οι Τούρκοι θα θέσουν θέμα μειονότητας ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΙΟ διότι θα έχουν δημιουργήσει τις ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ για να το κάνουν. Είναι λέτε τυχαίο που εδώ και λίγα χρόνια επικρατεί μια ηρεμία στην περιοχή ? Μέχρι που ισχυρίζονται ότι το Ελληνικό Κράτος τους φροντίζει, ζούνε αρμονικά με τους ορθόδοξους κλπ. Μήπως οι ορθόδοξοι ζούνε αρμονικά με τους μουσουλμάνους αφού σε πολλές περιοχές είναι περισσότεροι ? Να σημειώσω ότι δεν έχω τίποτα με τους Μουσουλμάνους απλώς ενημερώνω για το μείζον θέμα του πληθυσμού της Θράκης. Αυτά είναι τα δεδομένα. <P>Η προσωπική μου γνώμη είναι ότι θα υπάρξει κάποια προσπάθεια σύνδεσης του θέματος με το Κυπριακό... ο νοών νοείτω...<P>Μην περιμένετε όλα αυτά να γίνουν αύριο, μεθαύριο.

Δημοσ.

Ρε wwwtasos... ΠΟΣΟ ΦΙΛΟΤΟΜΑΡΙΣΤΗΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ???<P>Απο αυτα που μας λες, ΚΑΝΕΝΑΣ δεν μπορει να στηριχτει πανω σου και οποιονδηποτε θα τον προδιδες αμεσα με το που θα τα βλεπες σκουρα. Θεε μου... εσυ με αυτα που λες αυτο-προσδιοριζεσε ως ΧΑΦΙΕΣ!!!<P>Ξερεις κατι? Μαλλον εσενα αγορινα μου θα σε παρουνε στην πρωτη γραμμη, αλλα για τσουβαλακι να καλυπτονται οι αλλοι στρατιωτες απο τις σφαιρες που θα τις μαζευεις εσυ για παρτη τους.<P>Επισης και εγω με τη σειρα μου σου απαντω: Το συνταγμα μας οριζει πως ως πολιτης αυτης της χωρας εχεις και καποιες υποχρεωσεις. Μια απο αυτες ειναι να υπερασπιστεις την πατριδα σου. Εαν δεν σου αρεσει, ειναι δικαιωμα σου... αλλα ομως μπορεις να παρεις τα μπογαλακια σου και να φυγεις απο αυτην την χωρα εφοσον δεν θελεις να εισαι νομιμος.<P>Απλα πραγματα...

Δημοσ.

<BLOCKQUOTE><font size="1" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">quote:</font><HR>Originally posted by Asenna:<BR><STRONG><BR>Η προσωπική μου γνώμη είναι ότι θα υπάρξει κάποια προσπάθεια σύνδεσης του θέματος με το Κυπριακό... ο νοών νοείτω...<BR></STRONG><HR></BLOCKQUOTE><P> Αυτό πιστεύω και εγώ (και όχι μόνο) φιλαράκι. Δηλαδή όπως μπήκανε το '75 στην Κύπρο και μας την πήρανε με δικαιολογία ότι θέλουνε να προστατέψουνε τον Τουρκικό πληθυσμό έτσι θα μπούνε και στην Θράκη και θα κάνουνε ακριβώς το ίδιο. Οπότε πρέπει να ληφθούνε *σοβαρότατα* μέτρα, όσο το δυνατόν *συντομότερα*.<P> Το κακό είναι βέβαια ότι με τέτοιους πολιτικούς δε βλέπουμε προκοπή οπότε είναι περισσότερο από σίγουρο ότι θα πέσει η Θράκη μελλοντικώς.<P> Το μόνο που μας απομένει είναι η τόνωση του πληθυσμού (που είναι πολύ δύσκολο γιατί ο δείκτης ανανέωσης του πληθυσμού στην Ελλάδα αυτή τη στιγμή είναι 1,2 - 2 είναι το όριο για να κρατηθεί ο πληθυσμός σταθερός - και 3,7 είναι ο δείκτης ανανέωσης των Μουσουλμάνων. Βγάλτε συμπεράσματα.) μήπως και μπορέσουμε να επιβραδύνουμε την καταστροφή.<P> Επίσης μένει και η ακραία λύση η οποία είναι ξερίζωση όλων των Μουσουλμανικών στοιχείων της Θράκης μέχρι και έβδομης γενιάς. Αυτό ακριβώς που κάνανε και οι Τούρκοι στην Κωνσταντινούπολη, Μικρά Ασία, Πόντο κλπ.<P> Πάντως θέλω να τονίσω εδώ ότι να μην συγχέετε τα πράγματα. ʼλλο τα έχω βάλει με τους Τούρκους και άλλο τα έχω βάλει με τους μετανάστες. Πολλοί από τους ξένους (Αλβανών συμπεριλαμβανομένων) είναι νόμιμοι μετανάστες και έχουνε κάθε δικαίωμα να μείνουνε στη χώρα μας. Τώρα για τους λαθρομετανάστες το μόνο που μένει είναι να τους απελαύνουμε συνέχεια μήπως και βαρεθούνε και σταματήσουνε να έρχοντε.<P> Φιλικά.

Δημοσ.

Παιδιά ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ.<BR>ΠΡΩΤΟΝ: Προτείνω στούς owners του INSOMNIA να βάλλουν κάποια τάξη στό forum.<BR>ΔΕΥΤΕΡΟΝ: Στούς <A HREF="http://www.taso" TARGET=_blank>www.taso</A> - Creator 666 - Aigeas& banditikoulas:Πρώτα από ολα ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΣΟΥΝ,Δεύτερον να ΠΑΝΕ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΙΣΤΟΡΙΑ και Τρίτον θα ήθελα εάν τούς τύχει να βρεθούν αντιμέτωποι με τίποτα Αλβανούς, αυτοί ή οι οικογένειές τους, να έχουν τά κότσια (ή αλλιώς τα αρχ...α)να βγούν στό forum και να παραδεχθούν το τι ΜΑΛΑΚΙΕΣ έλεγαν.<BR>Στόν <A HREF="http://www.taso." TARGET=_blank>www.taso.</A> Μάθε ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΕ ΦΙΛΟΑΛΒΑΝΕ ΑΘΕΕ ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΗ (ΑΝ ΚΑΙ ΜΕ ΜΠΕΡΔΕΥΕΙΣ ΜΕ ΤΗ Ν.Ε.Τ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙΣ, ΜΑΛΛΟΝ ΜΑΊ΄ΜΟΥ ΚΥΜΟΥΝΙΣΤΗΣ ΘΑ ΕΙΣΑΙ) οτι οι Ελληνες της Αμερικής οταν πήγαν κατά κύματα στήν Αμερική το μόνο πού τούς ενδιέφερε ηταν να βρούν μιά δουλειά για να γεμίσει το στομάχι τους.Δέν πήγαν εκεί για να εγκληματίσουν.(Φυσικά υπήρχαν και οι σκάρτοι). Αλλωστε δέν ειχαν και τά κότσια για κάτι τέτοιο. Εκεί οι μπάτσοι δέν ειναι μαλάκες σάν καί τούς δικούς μας.Εκεί οι μπάτσοι γα...ε και δέρνουν.Πρώτα σου βγάζουν το πιστόλι και μετά σε ρωτούν ποιός εισαι και τι Θεό λατρεύεις (ΛΕΞΗ ΑΓΝΩΣΤΗ ΣΕ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΟΜΟΙΟΥΣ ΣΟΥ).Γιατί κορό'ι'δο εάν θές να μάθεις το τρίπτυχο της επιτυχίας της ΕΛΛΑΔΑΡΑΣ ΜΑΣ (ΟΧΙ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΣΟΥ) ηταν και θά ειναι: ΠΑΤΡΙΣ - ΘΡΗΣΚΕΙΑ - ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ.(ΕΠΙΣΗΣ ΛΕΞΕΙΣ ΑΓΝΩΣΤΕΣ ΣΕ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΟΜΟΙΟΥΣ ΣΟΥ).Οσον αφορά τήν <επιστολή> της μετανάστριας,η φαντασία σου ειναι ΠΟΛΥ ΔΙΕΣΤΡΑΜΕΝΗ οπως η διαστροφή πού τρέφεις γιά τόν ΤΟΠΟ ΠΟΥ ΣΕ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙ (ΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΜΟΝΟ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΟΧΙ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ)Μπορείς λοιπόν εφ'οσον ΕΙΜΑΣΤΕ ΒΑΡΒΑΡΟΙ ΚΑΙ <ΗΛΙΘΙΟΙ> να ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΤΕΙΣ και να πάς στήν Αλβανία σου βλάκα.Τότε μόνο θα καταλάβεις τί εστί Αλβανός,εάν φυσικά δέν στρατολογηθείς αμέσως στόν UCC.(ΟΙΚΙΟΘΕΛΩΣ ΦΥΣΙΚΑ,ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΙΣΤΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ).Οσον αφορά τόν φάρο της Πάτρας; Βλάκα με τούς Κούρδους και τούς Πακιστανούς πού ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΟΝΤΑΙ κάτι <ΑΘΩΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ>, δέν υπάρχει ούτε ενα νόμιμο Αλβανικό ρουθούνι για να τόν φτιάξει.<BR>Οσον αφορά τίς αξίες τους πού μας εκθιάζεις, γιά να μήν αρχίσεις να λές τίποτα μαλακίες,σε ενημερώνω οτι ολα μου τα σχόλια δέν αφορούν τούς ΝΟΜΙΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΩΣΤΟΥΣ ΒΟΡΕΙΟΗΠΕΙΡΩΤΕΣ(Στήν πλειψηφία)αλλά ούτε και τούς ελάχιστους Αλβανούς πού οντως εκδιώχθηκαν με κακό τρόπο απο τήν πατρίδα τους.<BR>Ακριβώς από επάνω μου μένουν Β.Ηπειρώτες οπως επίσης και απέναντι μου.Σε πληροφορώ πως ειναι τόσο φιλήσυχοι που νομίζεις πως τα σπίτια τους ειναι αδεια.<BR>Επίσης οταν θα αναφέρεσαι στήν ΠΟΛΗ (ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ) θα πλένεις καλά το βρωμόστομα σου γιατί εισαι πολύ ΜΙΚΡΟ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙ για να ασχολείσαι με ΙΕΡΑ ΚΑΙ ΟΣΙΑ(Αλλη μία απόδειξη γιά τά πολιτικά σου πιστεύω).Επίσης μάθε κολλημένε πώς εάν ενας ΕΛΛΗΝΑΣ αποφασίσει να κάνει ντού (Βλέπεις οτι παίζω μέ κάθε παραλλαγή της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ γλώσσας) σε οποιοδήποτε μέρος της γής νά εισαι σίγουρος πως θα βγεί νικητής γιατί εχει κάτι πού δέν το εχουν ουτε οι καλύτεροι και ποιό σύγχρονοι στρατοί τού κόσμου.ΕΧΕΙ ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΚΑΡΔΙΑ. ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΡΧ...Α!!<BR>Μήν μού ανταπαντήσεις για το 1912 και λοιπές τέτοιες μαλακίες.Στό κάθε τι στήν ζωή υπάρχει η άνοδος καί η κάθοδος.Θα σου θυμίσω τόν φίλο σας τόν ΧΙΤΛΕΡ ΚΑΙ ΤΌΝ ΜΟΥΣΟΛΙΝΙ.Πίστεψαν πώς σέ μία νύκτα θα καταλάβουν αυτόν τόν ταλαιπορημένω από κάτι τύπους σάν και εσένα τόπο. ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΑΝ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΑΚΟΜΗ.Απλά ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΕ σου τα θυμίζω ολα αυτά για να σου αποδείξω πώς πώς το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ 2.000 ΧΡΟΝΙΑ και δέν ζούσαν σε αυτό ΜΟΝΟ ΕΛΛΗΝΕΣ.<BR>Ζούσαν πρόσφυγες από τήν Σπάρτη,τίς Μυκήνες,τήν Μικρά Ασία,τόν Πόντο κ.λ.π αλλά ειχαν κάτι κοινό ολοι αυτοί μεταξύ τους:ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΟΥΤΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΙ,ΟΥΤΕ ΕΚΣΥΓΡΟΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΟΥΤΕ ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΕΣ.<BR>ΣΗΜΕΙΩΣΗ: ΑΝ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΝΤΙΛΗΨΕΩΣ ΛΑΤΡΕΥΩ ΤΟ ΝΑ ΣΥΖΗΤΑΩ ΜΕ ΕΝΑ ΓΝΗΣΙΟ ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΗ.Η ΘΕΩΡΙΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ.ΜΕ ΜΑ'Ι'ΜΟΥ ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΕΣ (ΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΣΟΥ) ΜΕ ΠΙΑΝΕΙ ΑΛΛΕΡΓΙΑ.<BR>ΣΕ ΠΡΟΚΑΛΩ επίσης να μου απαντήσεις γιά τούς Τσάμηδες τούς φιλοΙταλούς προδότες.Τούς φιλόΤουρκους επί εποχής Αλή Πασά καθηκαρέους πού τώρα τολμούν να ζητήσουν και τά ρέστα.<BR>ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΑΝΤΗΣΗ.(ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ ΜΟΝΟ,ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΟΝ UCC)<BR>Creator666. Σού εχω ξανααπαντήσει και παλαιότερα σχετικά μέ τίς απόψεις σου σε τέτοια θέματα. Σοβαρέψου.<BR>Aigean: Φιλαράκο τό όνομα πού διάλεξες ειναι πολύ βαρύ για να σού επιτρέπεται να μιλάς τόσο χαλαρά γιά τέτοια θέματα.<BR>Banditikoulas: ΑΝΕΥ ΣΧΟΛΙΟΥ. Λίγη σοβαρότητα πιστεύ δέν θα τόν χάλαγε.<BR>ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ INSOMNIAC'S ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΡΑΣΕΟΛΟΓΙΑ ΜΟΥ,ΑΛΛΑ ΣΕ ΤΥΠΟΥΣ ΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟΝ <A HREF="http://www.taso," TARGET=_blank>www.taso,</A> ΜΟΝΟ ΤΕΤΟΙΑ ΓΛΩΣΣΑ ΑΞΙΖΕΙ.

Δημοσ.

Are kakomoiroi Ellhnes!!<BR>Piasame merika lefta kai mphkame sthn ONE kai thn eidame afentika!<BR>Mhn ksexnate oti kai emeis etsi eimaste prin merika xronia kai tote emeis legame tous ntopious sta ksena krath pou phgainame fasistes .Mhn ginoume to idio!<BR>Pante zhste kai ligo ekswterik na deite thn glyka!Otan esi eisai apo katw kai se sou symperiferontai san LERA enw esi eisai pio morfwmenso apo autous!mono kai mono epeidh eisai apo allo kratos!

Δημοσ.

<BLOCKQUOTE><font size="1" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">quote:</font><HR>Originally posted by George Span:<BR><STRONG>Παιδιά ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ.<BR>ΠΡΩΤΟΝ: Προτείνω στούς owners του INSOMNIA να βάλλουν κάποια τάξη στό forum.<BR>ΔΕΥΤΕΡΟΝ: Στούς <A HREF="http://www.taso" TARGET=_blank>www.taso</A> - Creator 666 - Aigeas& banditikoulas:Πρώτα από ολα ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΣΟΥΝ,Δεύτερον να ΠΑΝΕ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΙΣΤΟΡΙΑ και Τρίτον θα ήθελα εάν τούς τύχει να βρεθούν αντιμέτωποι με τίποτα Αλβανούς, αυτοί ή οι οικογένειές τους, να έχουν τά κότσια (ή αλλιώς τα αρχ...α)να βγούν στό forum και να παραδεχθούν το τι ΜΑΛΑΚΙΕΣ έλεγαν...</STRONG><HR></BLOCKQUOTE><P>Katarxin agapite mou, kai istoria 3erw kai kapia ilikia exw...<P>Katadefteron, o ka8enas exei tis apopseis tou kai ton tropo<BR>tou na tis ekfrazei... H apopseis merikwn einai toso anti8etes<BR>pou mirea odigounte se prosopiki antipara8esi.<P>Esy pou kolas file? Pios se diorise dikigoro na petagese kai<BR>na vrizeis? Oute se e8i3an prosopika, oute se evrisan!<P>Episis den exeis kanena dikeoma na krineis prosopika tous<BR>sinomilites sou. Alla malwn apo to ifos sou kai ti fliaria sou,<BR>simperenw pios eise kai giati mpeneis me allo username...<P>Xamilose tis korones sou, giati se vlepo sintoma<BR>me kenourgio username... LOL<p>[ 06-06-2001: Message edited by: Creator666 ]

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...