Προς το περιεχόμενο

Ε, ρε γλέντια... (Νο 639)

karcin

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

<BLOCKQUOTE><font size="1" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">quote:</font><HR>Originally posted by stathispap:<BR><STRONG><P>Για να δουμε:<P><I><<<ΓΚΕΜΠΕΛΣ, ΓΚΑΙΡΙΧ, ΧΙΜΜΛΕΡ, ΜΟΥΣΟΛΙΝΙ ΚΑΙ ΦΡΑΝΚΟ είστε και γαμώ τα παιδιά... Ευτυχώς που υπάρχουν και ανθρωποι σαν κι εσάς και μπορούμε να ελπίζουμε σε έναν καλύτερο κόσμο... Τώρα οι υπόλοιποι τι να πω, λυπάμαι για λογαριασμό σας.>>> Είπε ο Χίτλερ και αυτοκτόνησε...</I><P>[..]<BR>(Προς αποφυγήν παρεξηγήσεων: Αυτά για τον Χίτλερ και τους άλλους δεν τα πιστέυω.... Απλώς κάνω μια σύγκριση νοοτροπιών...<P></STRONG><HR></BLOCKQUOTE><P>xixixi traba re siga min eipe ta idia...<BR>xoris plaka tora ta eipe?

• Απαντ. 139
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Den mporw na katalavw Stathi. Diavazeis oti theleis? Gia trava merika post pio pano kai des ti leo gia to provlima twn alvanwn kai twn Tourkwn. Alla den ftiaxnw site pou lene: "Patriwtismos", Zitw H Xounta", "Katw i dimokratia" kai alla tetoia. Gia mena den exeis kamia diafora apo ton Xitler. Kai ego episimaino to provlima. Alla esena i antidrasi sou einai idia me tou xitler. Na tous mamisoume. Na tous pioume to aima. Les diale, oti iparxoun anthropoi pou an diafoneis mazi tous se lene kartharma. Se allo post les oti goustareis tin logokrisia. Diale3e. Mallon thes esi na eisai autos pou simfonoun oloi mazi tou. Auto einai to pleonektima tis dimokratias. An i dimokratia itan san tin xounta pou nostalgeis, twra tha isoun stin makroniso.

Δημοσ.

<BLOCKQUOTE><font size="1" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">quote:</font><HR>Originally posted by stathispap:<BR><STRONG><P>Για να δουμε:<P><I><<<ΓΚΕΜΠΕΛΣ, ΓΚΑΙΡΙΧ, ΧΙΜΜΛΕΡ, ΜΟΥΣΟΛΙΝΙ ΚΑΙ ΦΡΑΝΚΟ είστε και γαμώ τα παιδιά... Ευτυχώς που υπάρχουν και ανθρωποι σαν κι εσάς και μπορούμε να ελπίζουμε σε έναν καλύτερο κόσμο... Τώρα οι υπόλοιποι τι να πω, λυπάμαι για λογαριασμό σας.>>> Είπε ο Χίτλερ και αυτοκτόνησε...</I><P><BR>Τελικά όλοι οι μεγάλοι (ή και μικροί ακόμα) φασίστες της ανθρωπότητας έχουν κοινές απόψεις: Αλληλοθαυμάζονται και αλληλουποστηρίζονται. Και φυσικά λυπούνται για λογαριασμό των υπολοίπων. Έτσι είναι... Η δημοκρατία μερικών ανθρώπων είναι τόσο φανατική που δεν χωράει αιρετικές απόψεις... Εξάλλου εμείς οι νεο-Έλληνες το συνιθίζουμε αυτό: Όποιος δεν συμφωνεί μαζί μας είναι κάθαρμα... αλήτης κλπ κλπ.<P>(Προς αποφυγήν παρεξηγήσεων: Αυτά για τον Χίτλερ και τους άλλους δεν τα πιστέυω.... Απλώς κάνω μια σύγκριση νοοτροπιών...<P>[ 07-06-2001: Message edited by: stathispap ]</STRONG><HR></BLOCKQUOTE><P><BR> Εντάξει δε σε παρεξηγώ γιατί δεν ξέρεις. Αν διάβαζες λίγο παραπάνω τα ποστ μας θα έβλεπες ότι τα πράγματα είναι τελείως διαφορετικά από αυτά που φαίνοντε, αλλά εσύ ήθελες να πεις κάτι και είπες το πρώτο πράγμα που σου ήρθε στο μυαλό. Ας είναι... Η ημιμάθεια είναι χειρότερη από την αμάθεια.

Δημοσ.

Dekapente xronon kai ta exeis mathei ola, ta exeis dei ola kai ta ksereis ola...<P>Paidaki sxoleiou eisai kai den se pareksigo...<P>Anikse ta matia sou kai koita giro sou...<P>H imimathia einai ontos poly xeiroteri tis amathias.<P>Exo sindiasei ta niata me tin amfisvitisi, tin antirisi kai tin antistasi. H douloprepeia den sou paei giati eisai neos anthropos. Esy apozitas omos tin ypotagi.<P> "Tell me why <BR> can't we be<BR> what we wanna be<BR> we want to be free"<P> Bob Marley<BR> Rebel Music<p>[ 08-06-2001: Message edited by: wwwtasos ]

Δημοσ.

Οποιος δεν μπορει να διαμορφωσει δικη του γνωμη <B>δεν εχει γνωμη.</B> Οι εφηβοι ειναι το πιο ευκολα χειραγωγισιμο ανθρωπινο δυναμικο (βλεπε Hitler...). Απλως θελουν τον τροπο τους. Φαινεται οτι τον ξερουν φυλλαδες σαν τον Στοχο, Χρυση Αυγη κλπ.

Δημοσ.

συμφωνώ απόλυτα φίλε ultramarine. Αλλά μην κατηγορούμε για αυτή τη κατάντια τον Στόχο. Έιχα κάνει αρκετές κοπάνες με φίλους και αράζαμε σε καφετέριες με εφημερίδες όπως Ποντίκι , δικέφαλο (είμαι αεκτζής - και ναι το ξέρω ένα μπ..... είμαστε) και φυσικά Στόχο και ρίχναμε το άπειρο γέλιο διαβάζοντάς τες. Παρόλα αυτά φασίστας δεν έγινα, οι έφηβοι επιρεάζονται περισσότερο από τα πολιτικά φρονήματα των γονέων. Ο συνομίληκος γείτονάς μου για παράδειγμα λαμβάνει κάθε χρόνο ευχετήριες καρτούλες από τον Κοκό και τον περιμένει πως και πως να έρθει για να του βρεί και καμιά δουλίτσα. Και αυτοί που μιλάνε για τον Χουντάλα τον Παπαδόπουλο από τους γονείς τους τα ακούσανε (γιατί αυτοί -όπως και γω άλλωστε ήτανε πολύ μικροί για να θυμούνται τι συνέβαινε τότε) οι οποίοι ή θα ήταν εργολάβοι που πέρναν άδειες για να κατασκευάζουν δρόμους (που έχουν καταστραφεί με τις πρώτες βροχές) και πολυκατοικίες που έπεσαν με τους σεισμούς του 81 ή τίποτα μπατσόνια -και αγροφύλακες- που έκαναν φάλαγκα και έβαζαν βραστά αβγά στις μασχάλες των συνανθρώπων του. Όσο για την Χρυσή Αυγή τι να πω, όλοι τους συνολικά έχουν όσο μυαλό έχει και ο κ.... μου. Είναι πραγματικά ανδρίκελα τα οποία είναι εκπαιδευμένα (σαν τα πιθήκια) να παπαγαλίζουν το μανιφέστο του Πλεύρη. Το θετικό είναι οτι πάντα θα είναι μειονότητα και θα υπάρχουν για να μας διασκεδάζουν και να μας κάνουν να θυμόμαστε και να μην επαναλαμβάνουμε παλιά λάθη......

Δημοσ.

Timour kai ultramarine συγχαρητήρια. Είπατε σε μερικές γραμμές αυτά που προσπαθώ να πώ εγώ σε μερικές δεκάδες γραμμές.<P>Και μια προσθήκη. Ο φανατισμός, στην Ιατρική (μάλλον Ψυχιατρική ) αντιμετωπίζεται σαν ψυχική ασθένεια, και φυσικά είναι ο χειρότερος σύμβουλος.<p>[ 08-06-2001: Message edited by: banditikoulas ]

Δημοσ.

Pros tous filous <B>Leon_94</B>, <B>stathispap</B>:<P>Me tin efkeria ananeosis tou Insomnia, do8ike h epilogi se olous<BR>gia mia nea arxi sto ifos kai tin symperifora.<P>8elete na minete ape3o?<BR>------------------------------------------------------------<P>Pros tous filous (kolitous?) <B>banditikoulas</B>, <B>timour</B>,<BR><B>ultramarine</B> , <B>girionis</B>, kai last but not least <B>wwwtasos</B>:<P>Edo den prokite gia antipara8esi idewn, epixirimata, fanatismous.<BR>Prokite gia eskemeni (katef8inomeni) energia apoprosanatolismou<BR>opiasdipote sizitisis me politiki xria me ena kai mono stoxo:<P>Ton eknevrismo twn sinomilitwn me filelef8eres apopseis,<BR>etsi oste na metatrepete to topic se mi anagnosimo,<BR>apo tous ipolipous, mexri to klidoma.<P>Den einai vlakes, oute pistevoun afta pou lene...<BR>... einai 8ema stratigikis!<P>Giafto paidia, mi tsimpate! Agnoiste ta, kai sinexizoume<BR>ti kouventa mas...<p>[ 08-06-2001: Message edited by: Creator666 ]

Δημοσ.

Τελικά έχουμε πολλή πλάκα... Όσοι την ψωνίζουν και το παίζουν αναρχικοί (χαχαχαχαχαχαχα... τι θα έλεγε ο Ασιμος αν τους εβλεπε να τα γραφουν αυτα μπροστα απο το υπερσυγχρονο ΡΙΙ τους με το cd-r να αντιγράφει και το scanner να scan-άρει?) είναι αμφισβητίες και αγωνιζόμενοι νέοι που δεν το βάζουν κάτω. Όσοι όμως δηλώνουν Πατριώτες και Εθνικιστές αγωνιζόμενοι εναντίον της αστικής καπιταλιστικής σαπίλας αι αναζητούν καλυτερες εποχές είναι παπαγαλάκια και κατευθυνόμενοι...<P>Πολύ μου αρέσει αυτή η νοοτροπία. Επιτέλους καταρήφθηκε η θεωρία του Δαρβίνου... Αυτός είπε ότι ο πίθηκος εξελίχθηκε γεννετικά και έγινε άνθρωπος. Κάποιοι αποδεικνύουν ότι δεν εξελίχθηκε αλλά παρέμεινε πίθηκος.<P>Βέβαια το να σηκώνεις μια κόκκινη σημαία με ένα άλλοτε δουλοπρεπές ρωσσο-υποκινούμενο κίτρινο σφυροδρέπανο είναι επανάσταση και αγώνας εναντίον του κατεστημένου ενώ το να σηκώνεις ψηλά με τιμή και δόξα την ΓΑΛΑΝΟΛΕΥΚΗ είναι φασισμός. Και ο Πλεύρης είναι φασίστας, άσχετα αν κανένας από αυτούς που τον βρίζουν δεν έχει διαβάσει ούτε ένα βιβλίο του ενώ την ίδια στιγμή τα αναρχικά κακοπρέζονα που τυπώνουν προκυρήξεις και ταλαιπωρούν τους καϋμένους αγωνιστές που ψάχνουν διέξοδο από το αδιέξοδο είναι αγωνιστές.<P>Ρε παιδιά... Καταλάβετε κάτι: Πλέον η αριστερά έπαψε να είναι αγώνας. Σήμερα η αριστερά είναι το κατεστημενο. Οποιος δεν θέλει να το δει είναι απλώς τυφλός. Σήμερα η αριστερά είναι το καθεστώς, ο συντηριτισμός και η πάλαι ποτέ δεξιά... Θέλει πολύ μυαλό για να καταλάβετε ότι οι έννοιες και οι τακτικές ταυτίζονται? Φίλε Τάσο δεν είμαι 15 χρονών... 17 είμαι... Σου το έχω πει ήδη τρεις φορές αλλά εξακολουθείς να κάνεις λάθος (τυχαία??? χμ χμ). Και σε πληροφορώ ότι δεν έχω ανάγκη κανέναν Πλεύρη και καμμιά Χρυσή Αυγή για να υποστηρίξω αυτά που πιστεύω... Ίσα ίσα... Μάλλον εσύ έχεις ανάγκη κάποιους καθοδηγητές... Με κόκκινες φανέλες και αξύριστες φάτσες.<P>Ας έρθω όμως στο θέμα... Βλεπω ότι τρέξατε να παρεξηγήσετε τα λόγια μου. Τα λόγια με πλάγια δεν τα είπε ο Χίτλερ (ή τουλάχιστον εγώ δεν έχω ακούσει κάτι τέτοιο). Για όσους δεν το κατάλαβαν: ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΠΑΡΑΛΛΗΛΙΣΜΟΣ!!! Και τίποτε περισσότερο. Σίγουρα και ο Χίτλερ έτσι σκεφτότανε για τα παλικάρια του... Όπως συμβαίνει και σήμερα άλλωστε.<P>ΑΑΑΑΑΑ και κάτι άλλο... Όσον αφορά στη δουλοπρεπή συμπεριφορά σας πληροφορώ φίλοι ψευτο-αναρχικοί απατρίδες ότι το κεφάλι το έχω πολύ πιο ψηλά από οποιονδήποτε άλλο... Και δεν πρόκειται να το σκύψω ποτε...<P>Παρατήρησα όμως ότι όλοι τρέξατε να απαντήσετε στο μικρό σχόλιο αλλά στο θέμα του Κοσσόβου που ανέφερα κανένας δεν είπε τίποτε απολύτως... Θα το ξανα γράψω λοιπόν αυτούσιο:<P>---------------------------------------<P>Στο θέμα μας τώρα: Θα σας διηγηθώ μια ιστορία. Μικρή είναι, διαβάστε την...<P>Πριν από 10 χρόνια στην περιοχή του Κοσσόβου ζούσαν ειρηνικα κατι εκατομμυριάκια Σέρβοι με λίγους αλβανούς. Οι άνθρωποι συζούσαν πραγματικά ειρηνικά (δεν ειρωνεύομαι). Ξαφνικά ο αλβανικός πληθυσμός του Κοσσόβου άρχισε να αυξάνεται. Πλέον οι αλβανοί άγγιζαν τα ποσοστά των Σέρβων. Κάποιοι άνθρωποι άρχισαν να μιλάνε για αλβανικό κίνδυνο... Όλοι τους βρίζανε. "ΦΑΣΙΣΤΕΣ!!! ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ!!! ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕΕΕΕΕ!!! ΟΥΟΥΟΥΟΥ!!! ΧΙΤΛΕΡΙΣΤΕΣ!!!! ΝΑΖΙΣΤΕΕΕΣ!!! ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΤΙ ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΞΑΝ??? ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΕΙΡΗΝΙΚΑ". <BR>Ξαφνικά το όνομα UCK άρχισε να τριγυρίζει από στόμα σε στόμα. Και πάλι κάποιοι μίλησαν, και πάλι τους κατηγόρησαν για φασισμό. Οπότε περίπου 3 χρόνια πριν η αλήθεια βγήκε στη φόρα: Η τρομοκρατική οργάνωση του UCK άρχισε τις μαζικές δολοφονίες κλπ κλπ και όλοι κατάλαβαν. Αλλά πλέον ηταν αργά! Η αντίστροφη μέτρηση είχε αρχίσει. Ο Μιλόσεβιτς λοιπόν προσπάθησε να περισώσει την κατάσταση με μια βίαιη και αιματηρή Εθνοκάθαρση. Τι κατάφερε όμως? Φυσικά τίποτε. Ήταν πολύ αργά. Και μια ωραία πρωία, τα Σερβόπουλα είδαν τα αμερικανικά "ειρηνευτικά" F-16 πάνω από τα κεφάλια τους να τους βομβαρδίζουν...<P>Το αποτέλεσμα? Το Κόσσοβο πλέον τυπικά είναι αυτόνομο, αλλά ουσιαστικά είναι υπό αλβανική κατοχή, αφού οι UCKάδες αλωνίζουν και κάνουν μόνοι τους τώρα εθνοκάθαρση.<P>Λοιπόν αγαπητά μου προβατάκια (όχι οι insomniacs...) για σκεφτείτε... Σας θυμίζει κατι? Μήπως τελικά η ιστορία επαναλαμβάνεται πιο συχνά από όσο φανταζόμαστε? Μήπως...<P>Και τώρα ας βρωντοφωνάξουμε όοοοοοοοοοολοι μαζί:<P>ΖΗΤΩ Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΒΑΝΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ<BR>ΖΗΤΩ Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΤΣΑΜΟΥΡΙΑΑΑΑΑΑΑΑ<BR>ΕΞΩ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΚΗ ΗΠΕΙΡΟΟΟΟΟΟΟ<P>Kαι μη μου βγουν τώρα κάποιοι και μιλήσουν για μεγάλα αφεντικα... το ξέρουμε το παραμύθι φίλε creator αλλά πλέον δεν μιλαμε για αντικαπιταλιστική ταξική πάλη αλλά για ΕΘΝΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ και ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΚΙΝΔΥΝΟΥΣ. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!!!! ΠΟΣΟ ΜΥΑΛΟ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ??? Κινδυνεύουμε και μάλιστα πάρα πολύ... Εδώ θα είαμστε και θα το δούμε... Δηλαδή για να πειστούν κάποιοι ότι υπάρχει πρόβλημα πρέπει να μπουν οι αλβανοί στο σπίτι τους, να τους γ*****ν ό,τι θηλυκό υπαρχει (μάνα, γυναίκα, αδερφή, κόρη, γάτα) και μετά να ξυπνήσουν? Ή περιμένουν τα αμερικανικά F-16 πάνω από το κεφάλι τους?<P>Και κάποιοι θα πουν ότι τα F-16 βάρεσαν επειδή έγινε εθνοκάθαρση. Και ρωτώ εμείς τι θα κάναμε? Δύο λύσεις: λανθασμένη εθνοκάθαρση ή χάνουμε την Ηπειρο? Μια τρίτη λύση θα ήταν ομαδική αυτοκτονία 10.000.000 Ελλήνων...<P>Και κάτι άλλο (για να προλάβω μιαν άλλη πιθανή απάντηση): Λένε πολλοί ότι εμείς δεν είμαστε Σερβία, είμαστε ανεπτυγμένοι και μπορούμε να πατάξουμε και UCC και αλβανούς τρομοκράτες και απ'όλα. Και ρωτώ: Ωρέ φιλαράκια, 20 ολόκληρα χρόνια δεν μπορούμε να πιάσουμε μια ομαδούλα 20 ατόμων που ακούει στο όνομα 17 Νοέμβρη και θα μπορέσουμε να πατάξουμε 1.000.000 φανατισμένους και πολιτισμικά και βιοτικά κατώτερους αλβανούς? Αν είναι έτσι γιατί οι τούρκοι δεν πάταξαν ακόμα τους εχθρούς τους που λέγονται Κούρδοι? (οχι οτι το θελω... αν είναι δυνατόν... απλώς αναρωτιέμαι) Και η απάντηση: Οταν μια τρομοκρατική οργάνωση τρέφεται από το εξωτερικό δεν πατάσσεται με τίποτε. Και επίσης όσο πιο ανεπτυγμένη τεχνολογικά - πολιτισμικά είναι μια χωρα τόσο πιο έυκολα πεφτει θύμα σκληροτράχλων ανταρτών. Και γιατί? Επειδή αυτοί δεν λογαριάζουν ούτε τη ζωή τους. Θέλετε παραδείγματα? Οι Κούρδοι αντάρτες. Πόσα χρόνια βρίσκονται μέσα στις κακουχιές στα βουνα? δεκάδες... Γιατί οι τουρκοι δεν μπορούν να τους πατάξουν? Επειδή οι Κούρδοι είναι τεχνολογικά και βιωτικά κατώτεροι.... Οχι φυλετικα (μην παρεξηγηθουμε) ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ!!! Ετσι είναι και οι αλβανοι...<P><BR>------------------------------<P><BR>Και περιμένω να ακούσω τις απαντήσεις σας...

Δημοσ.

Ρε παιδια εχω μια απορια........<BR>επειδη ετυχε να γνωρισω πακιστανους και αλβανους........<BR>γιατι το 95 % των αλβανων ειναι κολοπαιδα<BR>και υπουλοι ?<BR>και αντιθετα το 95% των πακιστανων ειναι πολυ καλα παιδια .....?<BR>αυτο το λεω απο προσωπικη εμπειρια αλλα λεω<BR>μπορει να ειναι και συμπτωση ρωτησα πολλους αλλους και ακουσα την ιδια γνωμη .......<BR>επισης επειδη πολλα ακουστηκαν για τους ελληνες μεταναστες οι γονεις μου ηταν στην γερμανια πολλα χρονια ΑΛΛΑ ΜΠΟΡΕΣΑΝ ΝΑ ΠΑΝΕ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΔΗΛΩΣΑΝ ΣΤΙΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟΠΟ ΜΟΝΙΜΗΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΕΠΡΕΠΕ<BR>ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΛΕΣΕΙ ΜΕ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ<BR>ΗΔΗ ΕΚΕΙ ειχαν λοιπον κατοικια τους κανανε ιατρικες εξετασεις δακτυλικα αποτυπωματα και <BR>ηταν πολιτες με ονομα διευθυνση ταυτοτητα<BR>οχι οπως εδω μπατε σκλυλοι ελεστε...<BR>και βεβαια οι ελληνες δεν ΕΔΩΣΑΝ ΚΑΜΜΙΑ ΑΦΟΡΜΗ ΣΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ηταν κυριοι.......... wink.gif" border="0

Δημοσ.

Ξεκιναω :<BR>Δεν μπορω να καταλαβω γιατι διακατεχεσαι συνεχως απο θεωριες συνομωσιας. Πιστευεις πραγματικα οτι οι αλβανοι θα μας κανουν εισβολη?(!). Καλα που ζεις? Στην Κολομβια?<BR>Πιστευεις οτι ακομα κι αν γινει κατι τετοιο (!) δεν θα μπορεσουμε να αντιδρασουμε? Μηπως εχουν και Leopard? Την μιση θητεια μου την περασα στα ελληνοαλβανικα συνορα (την αλλη μιση στην Κομοτηνη..).Ξερεις τι γινεται στα συνορα? Οι δικοι μας κανουν σημαδι σ'αυτους.Στο φυλακιο της Κακαβιας πιανουν κακομοιρηδες, τους κλεινουν μεσα σε μπουντρουμια και αμολαν τα σκυλια τους να τους κατασπαραξουν.Αθωοι η ενοχοι.Αυτα για τον πολιτισμο μας...<BR>Δεν μπορω να καταλαβω γιατι οποιος δεν συμφωνει μαζι σου ειναι κομμουνιστης η πηθικος. Κλασικο δειγμα κολλημενου ανθρωπου...Προσωπικα σου λεω οτι τους αριστερους τους εφαγα στη μαπα στα πανεπιστημιακα μου χρονια, οπου σε καθε συνελευση οτι και να προτειναν ολοι οι υπολοιποι οι αριστεροι ελεγαν οχι.Μιλαω για τους οργανωμενους φυσικα...Μην μου προσαπτεις τετοιους τιτλους λοιπον κι ας μην συμφωνω μαζι σου.<BR>Δεν μπορω να καταλαβω γιατι <B>δεν μπορεις να καταλαβεις</B> οτι με την ιδια λογικη οι Τουρκοι θα ειχαν κανει εισβολη εδω και πολυ καιρο αφου οι Ελληνες πιστευουν οτι πρωτευουσα της Ελλαδος ειναι η Κωνσταντινουπολη, οπως λεει και η αγαπημενη σου εφημεριδα.Και επι της ευκαιριας:Εχω κατι συλλεκτικα κομματια Στοχου εποχης 91,92.Αμα τα θες στα στελνω.Σοβαρα! Το ταχυδρομειο ομως δικο σου!Ειμαι σιγουρος, οπως συνεβη και σε μενα, οτι θα σου περασει αυτη η κριση εθνικης ανατασεως οποτε δεν τιθεται θεμα...<BR>Ειδικα οταν θα πας στρατο.Εκει θα σε δω Παπαδοπουλε!!! Θα δηλωσεις εθελοντης Ειδικων Δυναμεων η θα ψαχνεις εσυ και οι δικοι σου εναγωνιως για βυσμα...<BR>ultramarine

Δημοσ.

Ρε παλικαρι μου κοιμασαι ορθιος? Λες οτι δεν θα μας επιτεθουν... Μα οι δηλωσεις του εκπροσωπου του UCK ανοιξαν αυτο το topic... Εκτος αν ακομα δεν εχεις καταλαβει για ποιο λογο συζηταμε εδω. Και στη Σερβια ετσι ελεγαν... "Μα πιστευετε οτι θα μας επιτεθουν οι αλβανοι? μαλακιες λετε..." Και τελικα ειδαμε τι εγινε...<P>Δεν μπορω να σε υποχρεωσω να πιστεψεις στις ιδεες μου. Ειναι δικαιωμα σου να λες οτι θελεις. Αλλα τουλαχιστον τα ντοκουμεντα, τις αποδειξεις οφειλεις να τις δεχεσαι. Και ειναι αποδειξεις που δεν προερχονται απο τι Χρυση Αυγη η απο αλλες παρομοιες κολοφυλλαδες αλλα απο ΣΟΒΑΡΕΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ!!! Ελευθεροτυπια (να σου στειλω το δημοσιευμα αν θες) και τετοιες. Επισης <A HREF="http://www.apn.gr" TARGET=_blank>www.apn.gr</A> Ξερεις τι ειναι το apn? Το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων...<P>Σε παρακαλώ μη με τρελαίνεις...<P>Και κατι άλλο: Εγώ θητεια δεν προκειται να παω... Σιγα μην τρεχω. Εγω θα μπω στην Ευελπιδων μολις τελειωσω το Λυκειο... Και θα παω στο πεζικο και φυσικα στη μοναδα καταδρομων... Και οταν οι "φιλοι" και γειτονες αλβανοι τολμησουν να κανουν οτι κουνανε τα οπισθια τους, θα τους τοποθετησω εκει μεσα τα καλαζνικοφ...<P>Δεν χρειαζεται να εισαι Εθνικιστης ουτε καν Πατριωτης για να αντιληφθεις τον επερχομενο κινδυνο...<P>ΑΑΑ ναι και κατι αλλο: Δεν ονομαζω πιθηκους αυτους που διαφωνουν μαζι μου. Σε πληροφορω ότι χαίρομαι να γνωριζω ατομα με τα οποια διαφωνω διοτι μου αρεσει φοβερα ο διαλογος... Και οπως θα εχεις αντιληφθει με θεματα που ασχολουμαι συστηματικα συζητω συνεχεια εδω μεσα, με καθε αφορμη smile.gif" border="0 Ως πιθηκους χαρακτηριζω κατι υπανθρωπιδια που εμαθαν δυο λεξεις (φασιστας, ναζιστης κλπ κλπ) και τις πετανε μολις ακουσουν καποιον να μιλαει για ιστορια ή Πατριδα. Διαφωνεις? Η μηπως εσυ τους θεωρεις ανθρωπους? Απλως δεν εχουν επιχειρηματα και αρχιζουν να κραυγαζουν. <BR>Θελεις παραδειγμα? Ο ADAPTORAS εγραψε την αποψη του και καποιος (τα ονοματα δεν εχουν σημασια) ξερεις τι του απαντησε?<P><<<ADAPTORAS<BR>Ougk Ougk Igk Ouagk Aougk Eougk!!<BR>(Osoi den katalavate tou milao sti glossa tou giati mono se auti katalavainei)>>><P>Ε τώρα εσυ το θεωρεις αυτο ανθρωπινη γνωμη? Αν εχει επιχειρηματα ας απαντησει. Αλλιως ας σωπασει. Σε τελευταια αναλυση στα πλαισια της ελευθεριας της γνωμης τοποθετειται και η αγνοια. Μπορει ρε παιδακι μου καποιος να πει "Εγω δεν γουσταρω τους Εθνικιστες, τους Πατριωτες και οσους μιλανε για Πατριδα... Μαγκια μου. Δεν εχω επιχειρηματα... Απλως μου τη δινει που τα λενε ετσι". Δικαιωμα του. Αλλα δεν ειναι δικαιωμα του να εμπλεκεται σε μια συζητηση χωρις να ξερει να μιλαει. Παραδεχομαι οτι πολλες φορες υπηρξα υβριστης. Ναι πραγματι. Αλλα ζητησα συγγνωμη... Το νεανικο της ηλικιας βλεπεις wink.gif" border="0 Αλλα τουλαχιστον ποτε (και εχω να το καυχιεμαι) μα ποτε δεν στηριξα μιαν αποψη χωρις να πω και για ποιον λογο την πιστευω.<P>Και θες ενα ακομα παραδειγμα? Στο topic για τον ΠΟΝΤΟ (το εχεις υπ'όψην σου σιγουρα) ειμασταν καμμια 10αρια ατομα που ανταλλασσαμε αποψεις... Ολα ωραια ολα καλα. Ουτε φωνες ουτε καυγαδες. Και ξαφνικα μας την πεφτουν 2-3 τυποι και αρχιζουν τις γνωστες αστηριχτες αναρχικες θεωρειες. Παραλιγο να φαμε κλειδωμα παλι. Ευτυχως εμεις δεν ανεβασαμε τους τονους και ολα εξελλισσονται ομαλα. Και μαλιστα καποιος με παρακαλεσε αν το topic φαει κλειδωμα να του στελνω ολατα στοιχεια μου με pm για να ενημερωνεται... Βλεπεις λοιπον που οι αποκαλουμενοι "φασιστες" θελουν πραγματικα τη συζητηση ενω καποιοι αλλοι "δημοκρατες" δεν την δεχονται? Αλλα δες και το αλλο: Καποιος scan-αρισε και εκανε paste σε ενα ολοκληρο κειμενο απο μια αναρχικη κολοφυλλαδα!!! Μια προκυρηξη, ενα μανιφεστο!!! και κανεις δεν του ειπε τιποτε. Οταν εγω ομως τολμησα να δωσω ενα link απο ενα site Εθνικιστικο (οχι copy-paste ολοκληρο κειμενο... παραπομπη εδωσα για οσους ηθελαν να την δουν) εγινε χαμος εδω μεσα...<BR>Βλεπεις λοιπον που ορισμενες φορες εχω δικιο να μιλαω ακομα και για πιθηκους? Οσον αφορα στον κομμουνισμο, αμφισβητεις οτι υπαρχουν κομμουνιστες εδω μεσα? Ε αυτους πως θα τους αποκαλεσω? Αφου κομμουνιστες ειναι...<p>[ 09-06-2001: Message edited by: stathispap ]

Δημοσ.

H plaka re seis kserete poia einai?<BR>Oi dithen fasistes, oi nostalgoi apolutarxikwn kathestwtwn kai ta resta leme tin apopsi mas tin tekmiriwnoume kai apantame ston axtarma exthrikwn polles fores replies pou erxetai. Oi dithen dimokrates exoun, isws, pei kati pou na aksizei na to akouseis (kai speudw na simeiwsw kati pou na antiproswpeuei orthi poiotika skepsi, de me apasxolei an auto einai antitheto me ti diki mou px apopsi) stin arxi autou tou topic kai ustera to mono pou kanoun einai na sxoliazoun polles fores me tropo prosvlitiko to ti lene oi alloi. Emena karfaki de mou kaigetai gia ti dimokratia. Exw kai to tsagano kai tin ekpaideusi na uperaspistw me pollous tropous kai ton eauto mou kai tin ideologia mou. Alla eseis pou autoapokaleiste dimokrates giati de seveste auta pou leei o allos poso mallon otan ta leei me kosmio tropo? O Boltairos den eixe pei de sumfwnw mw auta pou les alla tha agwnistw gia to dikaiwma sou na ta les. Eseis giati den to akoloutheite?<P>by creator_666<BR>Edo den prokite gia antipara8esi idewn, epixirimata, fanatismous.<BR>Prokite gia eskemeni (katef8inomeni) energia apoprosanatolismou<BR>opiasdipote sizitisis me politiki xria me ena kai mono stoxo:<P>Ton eknevrismo twn sinomilitwn me filelef8eres apopseis,<BR>etsi oste na metatrepete to topic se mi anagnosimo,<BR>apo tous ipolipous, mexri to klidoma.<P><BR>San na leme oi antithetes apopseis ekneurizoun tous fileleutherous?<BR>To eipa kai to ksanalew kai to ennow:<BR>Otan me to kalo ksanaginei praksikopima tha sas kalesoume merikous fileleutherous sta tagmata melanoxitwnwn. Kouti tha sas erthei. <P>ultramarine sumfwnw 1000% mazi sou gi'auto kai de diavazw tpt apo auta. Alla megale ksexases(?) kai alles. Ton rizospasti, ta sunedria tis KNE, ton Odigiti kai loipes fullades kai organwseis analogou eidous.<P>timour epeses diana exw deksies kataboles. Alla ase me na pistepsw oti kai su exeis aristeres. H poiotita twn dromwn einai stathera analoiwti ston xrono gia tin Ellada koinws oi kakotexneies sunexizontai kai simera, enw i texnologia exei proodeusei, kai enw expume, diorthwse me an kanw lathos dimokratia.<p>[ 09-06-2001: Message edited by: LL_NEO ]

Δημοσ.

<BLOCKQUOTE><font size="1" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">quote:</font><HR>Originally posted by stathispap:<BR>[QB]Ρε παλικαρι μου κοιμασαι ορθιος? Λες οτι δεν θα μας επιτεθουν... Μα οι δηλωσεις του εκπροσωπου του UCK ανοιξαν αυτο το topic... Εκτος αν ακομα δεν εχεις καταλαβει για ποιο λογο συζηταμε εδω. [QB]<HR></BLOCKQUOTE><P>Kai poios einai o UCK re sy eksypne? O kokkinos stratos?(!).Den kserei o UCK oti an kanei pws koynietai kata dw ua parei ton poylo?Me ti ua polemhsei? Me toksa? Koyna to kefali soy...Se ligo ua mas peis oti an hsoyn o Klinton kai soy elegan oti to Salbador etoimazei eisbolh ua to pisteyes kai ua kyrrhtes genikh epistrateysh.To kossobo den einai Ellada opws kai to Koybeit den einai Kypros.Elpizw na me pianeis.<BR>Soy eyxomai na peraseis Eyelpidwn gia na deis apo mesa th shpsh (otan kai an bgaleis th sxolh kai pas se monada). Ekei na deis douloprepeia oi aksiomatikoi pros toys anwterous (se bysma)...Edw ua maste.

Δημοσ.

<B>Ρωτας ποιος ειναι ο UCK? Για ρωτα ενα Σερβοπουλο που του γ******ν την μανα και του σκοτωσαν τον πατερα οι αλβανοι... για ρωτα ενα προσφυγοπουλο απο τη Σερβια που αναγκαστηκε να ξεριζωθει απο τον τοπο του... Που του καψαν το σπιτι... Την ωρα που εσυ μπροστα στην τηλεοραση σου εβριζες τον Κλιντον που βομβαρδιζε... Η λεξη ανθρωπισμος σου λεει κατι? Εγω (η οικογενεια μου) πριν απο 7 χρονια που γινοταν ο ψυχρος πολεμος επανω στην πρωην γιουγκοσλαβια φιλοξενησαμε ενα τετοιο σερβοπουλο στο σπιτι. Ακουσες ποτε κανενα τετοιο παιδακι 12 χρονων να σου μιλαει για το τι τραβηξε απο τον UCK και τους προδρομους του (διοτι τοτε ο UCK ηταν μονο στα χαρτια... αλλες οργανωσεις καναν τη δουλεια του). Γιατί νομιζεις οτι ειναι μακρια απο μας? Ετσι χαθηκε το Κοσσοβο και σημερα οι σερβοι οσοι μπορεσαν να βρουν μια γωνια να μεινουν λενε "Ειχαμε μια πατριδα... το Κοσσοβο". Τα πραγματα δεν ειναι τοσο αναλαφρα οσο θελεις να τα δεις... Ο κινδυνος ειναι τεραστιος... Αυτη η νοοτροπια του "ωχαδελφισμου" με εχει απογοητευσει πληρως... Δηλαδη τι περιμενεις εσυ? Να μπει ο αλβανος στο σπιτι σου? Μονο τοτε θα καταλαβεις τι παιζεται πισω απο την πλατη σου?<P>Καποτε και οι σερβοι ετσι σκεφτονταν... Και τωρα κλαινε τις χαμενες πατριδες τους. Επιτελους ας δουμε λιγο περα απο τη μυτη μας. Δεν μπορουμε παντα να τα βαζουμε με τους Αμερικανους απο τον καναπε μας. Διοτι ειτε σου αρεσει ειτε οχι οι αμερικανοι κυβερνουν τον κοσμο. Νομιζεις οτι εγς το θελω? Οχι φυσικα... Αλλά με το να καθεσαι μπροστα στην οθονη του υπερσυγχρονου καπιταλιστικου PC σου (που καποιοι χυσαν ιδρωτα για να γινει στην Ταιβαν χωρις να πληρωθουν καν αναλογα) ή αραχτος στον καναπε σου δεν βγαινει τίποτε. Οχι πως εγω ειμαι καθε μερα στο δρομο... Δεν ειναι παραλογος. Αλλα τουλαχιστον εστω και μπροστα σε αυτο το καπιταλιστικο αγαθο που λεγεται υπολογιστης προσπαθω να δωσω σε καποιους να καταλαβουν αυτα που εγω συνειδητοποιησα. Και κατι αλλο: Οσοι κατοικειτε στην Αθηνα και γενικα στη νοτια Ελλαδα ειναι φυσικο να ειστε πιο χαλαροι. Εκει ποσους αλβανους εχετε.... Για ελατε κατα Θεσσαλονικη μερια... περπατιστε λιγο στην Αριστοτελους, την Τσιμισκη, την Εγνατια... Οχι μονο θα δειτε ολα τα κακοπρεζονα (οχι ολοι αλλοδαποι αλλα οι περισσοτεροι) και τα βαπορακια ξεχυμενα τελειως, οχι μονο θα δειτε τη ζητιανια να εχει γινει το πιο διαδεδομενο επαγγελμα, αλλα δεν θα ακουσετε καθολου Ελληνικα... Μονο σλαβοαλβανικα μιλουν εκει... Αν δεν υπηρχαν και οι ταμπελες των μαγαζιων να λενε μερικα Ελληνικακια του θεουλη θα αναρωτιοσασταν αν βρισκεστε στην Ελλαδα η καπου αλλου.<P>Και σε ρωταω: Εαν (ω μη γεννοιτο!!!) αλλα εαν γινει καποτε καμμια συρραξη με την αλβανια, νομιζεις οτι ολοι αυτοι θα πολεμησουν στο πλευρο μας? Τοτε να δεις Κερκοπορτες που εχουν να ανοιξουν... Ποιος απο αυτους θα σταθει στη μαζη διπλα στο πλευρο σου? ΚΑΝΕΝΑΣ!!! Και εδω που τα λεμε καλα θα κανει. Αν δεν υποστηριξει την πατριδα του ποιον θα υποστηριξει? Δεν θα γινει προδοτης σαν κατι δικα μας φρουτακια...</B><p>[ 09-06-2001: Message edited by: stathispap ]

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...