bandito Δημοσ. 9 Ιουνίου 2001 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2001 H διαφορά μας Στάθη (εμενα και του ultramarine, girioni κτλ) είναι η εξής: Δεν φανατιζόμαστε. Δεν διακατεχόμαστε απο μια έντονη επιθυμία να σφάξουμε οποιον βρούμε μπροστά μας. Δεν αναζητάμε συνωμωσίες ακόμα κάτω και απο τις πέτρες. Ούτε πηγάίνουμε στο άλλο άκρο, εισάγοντας λαθρομετανάστες στην χώρα. Δεν φτιάχνουμε σελίδες που λένε να μαγειρέψουν τους Τούρκους. Εχω διαβάσει βιβλίο του Πλέυρη (ενώ εσύ δεν θα διάβαζες ποτε Μαρξ), και αηδίασα στις πρώτες 20 σελίδες. Κατάλαβες την διαφόρα μας. Καταλαβαίνω απόλυτα οτι στο μικρό της ηλικίας σου, έχει μια συγχυση που είναι απόλυτα δικαιολογημένη. Στο ένα topic λές οτι γουστάρεις την Χούντα, στο άλλο λές οτι γουστάρεις την δημοκρατία. Την μία μας θυμίζεις την βιαιότητα του UCK, την άλλη ξεχνάς την βιαιότητα της χούντας (λογικά αφού δεν την έχεις ζήσει). Σου προτείνω μέχρι να δείς λίγο πιο αντικειμενικά τα πράγματα να φανατίζεσαι λιγότερο. Εγώ, θα βάλω τα πράγματα κάτω, θα τα αναλύσω, και αν είναι έτσι θα διαπιστώσω την θηριοδία των Τούρκων, και των Αλβανών (οπως την παραδέχομαι μερικα posts παραπάνω). Αν σου παρέθετα εδώ σε ποσα post μου δεν απάντησες θα γεμίζαμε 300 σελίδες. Κάποια στιγμή θα μάθεις οτι υπάρχουν και καλοί Αλβανοί καθώς και κακοί. Υπάρχουν καλές πολιτικές, αλλά και κακές. Θα μάθεις να σταματήσεις να βάζεις ταμπέλες στους ανθρώπους και θα ακούς αυτά που λένε όχι μέσα απο το πρίσμα της ταμπέλας τους, αλλά αναλύοντας και κρίνοντας (αν σου έλεγε ο Μαραντονα οτι τα ναρκωτικά σκοτώνουν δεν θα τον άκουγες? ) Σε κανένα post δεν σε είπα φασίστα, δεξιο η τίποτα τέτοιο. Αντίθετα μπορεί να έχει γραφτεί και 300 φορές η λέξη κομμουνιστής. Και για να σου διαλυθεί η απορία δεν είμαι κομμουνιστης, ούτε ήμουν. Δεν έχω ταμπού. ΄Εχω χειροκροτήση την Παπαρήγα, και έχω βρίσει την Παπαρήγα. Έχω γιουχάρει τον Μάνο, και τον έχω συγχαρεί αργότερα. Οταν κάποιος λέει κάτι σκέφτομαι "Τι λέει? Συμφωνώ?". Αντίθετα ο φανατισμένος λέει "Ποιος είναι?". Είναι καλό, που σε μικρή ηλικια, αναλύεις και είσαι σε πνευματική εγρήγορση. Αν θέλεις αυτή η εγρήγορση, να καταλήξει σε οξυδέρκεια, μην φανατίζεσαι. Σε μερικά απο αυτά που λές συμφωνώ σε άλλα όχι. Όμως δεν μπορώ παρα να διαπιστώσω με λύπη, οτι αυτοκαθοδηγήσαι. Μην διαβάζεις Πλευρη, διάολε, διάβασε Ροίδη, Σεφέρη, Ελύτη. Τέσπα. Δεν νομίζω οτι θα σε διαφωτίσω, ούτε έχω σκοπό να σε λογοκρίνω. Μια συμβουλή σου δίνω.
Creator666 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2001 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2001 Idate telika? Ti sas elega?<P>Me ta ateliota anamasimena katevata kai ta prosopika "mpinelikia",<BR>to topic den mporei na to parakolou8isei kanenas pleon.<P>Den simetexw allo dioti to epipedo epese kato apo ta oria tis anoxis mou.<P><BR>Pros sta8i: Ali8ia ton <B>xterg</B>, pos kai den ton evgales sti fora? LOL
karcin Δημοσ. 9 Ιουνίου 2001 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2001 Φίλε ultramarine,<P>δεν μπορώ να αντιληφθώ το σκεπτικό<BR>σου, σε σχέση με την Σχολή Ευελπίδων.<BR>Αν έχεις περάσει από εκεί, να αναφέρεις<BR>συγκεκριμένα στοιχεία.<P>Αν δεν γνωρίζεις όμως, δεν έχεις το <BR>δικαίωμα να σπιλώνεις την φήμη ενός<BR>εκ των ελαχίστων εκπαιδευτικών ιδρυμάτων<BR>υψηλού επιπέδου.<P>Και τα συμπλέγματα, έχουν τα όρια τους.
ultramarine Δημοσ. 9 Ιουνίου 2001 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2001 <BLOCKQUOTE><font size="1" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">quote:</font><HR>Originally posted by karcin:<BR><STRONG>Φίλε ultramarine,<P>δεν μπορώ να αντιληφθώ το σκεπτικό<BR>σου, σε σχέση με την Σχολή Ευελπίδων.<BR>Αν έχεις περάσει από εκεί, να αναφέρεις<BR>συγκεκριμένα στοιχεία.<P>Αν δεν γνωρίζεις όμως, δεν έχεις το <BR>δικαίωμα να σπιλώνεις την φήμη ενός<BR>εκ των ελαχίστων εκπαιδευτικών ιδρυμάτων<BR>υψηλού επιπέδου.<P>Και τα συμπλέγματα, έχουν τα όρια τους.</STRONG><HR></BLOCKQUOTE><P>Poy eidew esy na spilwnw thn sxolh eyelpidwn den to katalaba. Ege eipa ksekauara <BR><B>otan ua pas se monada...</B>.Ksanadiabase to...
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Ιουνίου 2001 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2001 Gia na eixe estw kapoio nohma h dhlwsh peri tsamourias ktl apo tous UCKdes prepei sth perioxh ayth na katoikousan Albanoi, pragma pou de symbainei. Kai oute exoun ora3h na pane ekei oi douleies einai allou.<BR>Perissotero na anhseixeite an milhsoun gia apeleu8erwsh ths A8hnas...<BR>Na sobareytoume twra, giati arage opote paroume politikh apofash gia meiwsh twn stratiwtikwn e3oplismwn arxizoun ta paratragouda me tous geitones mas ?<BR>Kai den einai mono o UCK, to epeisodio me tous Tourkous sthn Astypalaia to prose3ate ?<BR>Telika oso agorazoyme opla eimaste "asfaleis"<BR>Einai ena eidos "shoping therapy"
kirimis Δημοσ. 9 Ιουνίου 2001 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2001 <BLOCKQUOTE><font size="1" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">quote:</font><HR>Originally posted by Tasos:<BR><STRONG>Gia na eixe estw kapoio nohma h dhlwsh peri tsamourias ktl apo tous UCKdes prepei sth perioxh ayth na katoikousan Albanoi, pragma pou de symbainei. Kai oute exoun ora3h na pane ekei oi douleies einai allou.<BR>Perissotero na anhseixeite an milhsoun gia apeleu8erwsh ths A8hnas...<BR>Na sobareytoume twra, giati arage opote paroume politikh apofash gia meiwsh twn stratiwtikwn e3oplismwn arxizoun ta paratragouda me tous geitones mas ?<BR>Kai den einai mono o UCK, to epeisodio me tous Tourkous sthn Astypalaia to prose3ate ?<BR>Telika oso agorazoyme opla eimaste "asfaleis"<BR>Einai ena eidos "shoping therapy"</STRONG><HR></BLOCKQUOTE><P><BR>Πολυ σωστη παρατηρηση φιλε Τασο... και το θεμα ειναι απο που τα ψωνιζουμε τα οπλα. Γιατι αμα δεν ειναι απο το μαγαζι του Uncle Sam τοτε ξαφνικα εχουμε προβληματα (οπως και θα εχουμε με τα Eurofighters που ο ΘΕΙΟΣ εχει λυσσαξει να μην τα παρουμε)<P>Ο σκοπος ειναι να τους γραψουμε κανονικα στα αρχιδια μας και να φροντισουμε τα συμφεροντα της χωρας μας και οχι τα συμφεροντα της καθε Lokheed-Martin...<P>Οσον αφορα τους UCKαδες καλο θα ηταν να μην εφυσηχασουμε γιατι το θεμα θα επανελθει σε 10-20 χρονια, αλλα τοτε θα ειναι αργα... (θυμηθειτε παρακαλω τα Σκοπια...)
karcin Δημοσ. 10 Ιουνίου 2001 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουνίου 2001 <BLOCKQUOTE><font size="1" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">quote:</font><HR>Originally posted by Tasos:<BR><STRONG>Kai den einai mono o UCK, to epeisodio me tous Tourkous sthn Astypalaia to prose3ate ?</STRONG><HR></BLOCKQUOTE><P>Σημερινό:<P>"Ελληνική άσκηση στο Αιγαίο ακύρωσε το ΝΑΤΟ,<BR>έπειτα από βέτο της Αγκυρας, αναφέρει <BR>δημοσίευμα του Σαββάτου της εφημερίδας Το <BR>Βήμα. Η νέα τουρκική πρόκληση συνέβη στην <BR>άσκηση NATINAD-3, η οποία ήταν <BR>προγραμματισμένη να πραγματοποιηθεί από τις <BR>4 έως τις 8 Ιουλίου, εντός του FIR Αθηνών"<P>Ε, ρε γλέντια... (Νο 640)
fkkso Δημοσ. 10 Ιουνίου 2001 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2001 Για ρίξτε μια ματιά σε αυτό το site:<BR><B><BR><BR></B><BR>Ετσι για να βλέπουμε το ποιον των "αδερφων" μας...
Aylus Δημοσ. 10 Ιουνίου 2001 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2001 <B>Το ξέρετε ότι ο Πλεύρης (της Χρυσής Αυγής) είναι παιδεραστής ?</B>
fkkso Δημοσ. 10 Ιουνίου 2001 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2001 <BLOCKQUOTE><font size="1" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">quote:</font><HR>Originally posted by Aylus:<BR><STRONG><B>Το ξέρετε ότι ο Πλεύρης (της Χρυσής Αυγής) είναι παιδεραστής ?</B></STRONG><HR></BLOCKQUOTE><P>1) Εαν πραγματι ισχυει κατι τετοιο σε παρακαλω να μου πεις που το διαβασες επειδη με ενδιαφερει παρα πολυ. Αλλα σαφη στοιχεια ετσι... Οχι φημες κλπ κλπ<P>2) Εντελως πληροφοριακα: Ο Πλευρης δεν εχει καμμια σχεση με τη Χρυση Αυγη. Ισα ισα αλληλομισιουνται και αλληλοβριζονται. Αν θες αποδειξεις παρε μια φυλλαδα Χρυση Αυγη και διαβασε τι γραφουν για αυτον...<P>Περιμενω τις αποδειξεις για την παιδεραστεια το συντομοτερο δυνατον...
Aylus Δημοσ. 10 Ιουνίου 2001 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2001 <B>Ήλπιζα, λόγο του ότι ανήκεις στον ακροδεξιό χώρο, θα γνώριζες ότι Πλεύρης = Χ.Α.<BR>Ή μήπως έτσι σας λένε να λέτε?<BR>Τεσπα.<BR>Επί του θέματος. 16χρωνο παιδάκι (γειτονάκι) γνωστού μας, έπεσε θύμα του αλήτη πλεύρη. Το θέμα βέβαια δεν πρόκειται να πάρει δημοσιότητα διότι οι απειλές των τραμπούκων του, έχουν πανικοβάλει την οικογένεια σε σημείο μετακόμισης προς άγνωστη διεύθυνση!<P>Αυτά είναι τα τεκμήρια . Εάν θέλεις τα πιστεύεις εάν όχι, πρόσεχε τις παρέες σου!<BR></B>
fkkso Δημοσ. 11 Ιουνίου 2001 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2001 χμ χμμμ. Κατ'αρχήν σε παρακαλώ να μου πεις αν το "παιδάκι" είναι αγόρι ή κορίτσι. Αν είναι αγόρι τότε μάλλον κάτι παίζεται εδώ. Θελεις να πεις ότι ένας 16χρονος δεν μπορεί να αμυνθεί στην επίθεση ενός 55χρονου (αν δεν είναι περισσότερο) γέρου? Και υποστηρίζεις ότι ένα άτομο οπως ο Πλεύρης, μεγαλοδικηγορος (δεδομενο αυτο) με μηνιαιο εισοδημα γύρω στο μύριο από υποθέσεις και με ένα κόμμα που αναζητα την ψήφο του Ελληνικού λαού θα έκανε ποτέ κάτι τέτοιο? Μάλλον παραλογίζεσαι...<P>Τωρα αν το "παιδακι" είναι κοριτσάκι πολύ αμφιβάλλω αν το βίασε ή αν απλώς κανανε σεξ. Ξερεις ειμαστε σε μια εποχη που τα "παιδακια" και κυριως τα "κοριτσακια" δεν δισταζουν να νοιξουν τα ποδια απο τα 13... αν οχι πιο νωρις. Δεν θελω να γυρισω την κουβεντα στο κατα ποσον είναι σωστο η οχι αλλά καλύτερα να μάθεις περισσότερες πληροφορίες. Και θα σου πω κατι άλλο... Εφόσον είναι γνωστό τοις πασι ότι άτομα σαν τον Πλευρη που πανε κοντρα στο υπαρχον κατεστημενο και επιθυμουν να το ανατρεψουν (ασχετα με το τι θελουν να επιφερουν) είναι δυνατον να μην του κανει τίποτε η δικαιοσύνη? Αν πραγματι συμβανει κατι τετοιο σε παρακαλώ να κάνεις το εξης: Να συμβουλεψεις το γειτονα σου να καταφυγει στη δικαιοσυνη. Εαν τελικώς αποδειχθεί ότι πρόκειται για βιασμό τότε να ξέρεις ότι πρώτος εγώ (που προσκειμαι και σ'αυτον και στην παραταξη του) θα φωναξω να σαπισει στη φυλακη... Αλλά πρωτα να βεβαιωθουμε οτι είναι βιασμος. Διοτι π.χ. ενας φίλος μου 19 χρονων εχει με μια 17χρονη εδω και δυο χρονια και κανουν σεξ κανονικα. Το ξερεις ότι αν τον κατηγορησει θα παει μεσα για παιδεραστια? Δεν είναι όμως παιδραστης. Ας αφησουμε λοιπον τις προπαγανδες κατα μερους και ας προσπαθησουμε να δουμε αντικειμενικα τι συνεβη...
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Ιουνίου 2001 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2001 Η γνωμη μου ειναι πως αυτα με τους Αλβανους της Τσαμουριας ειναι λιγο γραφικα. Αλλα ειναι τα σημαντικα και περνουν απο μπροστα μας χωρις να τα περνουμε χαμπαρι.<BR>Προσεξατε την ιστορια με τον Ευρωστρατο ;<BR>Η Τουρκια χωρις να ειναι μελος της Ε.Ε (=χωρις να εχει κανει καμμια θυσια οπως εμεις να προσεγγισει το οικονομικο και βιοτικο επιπεδο της) θα συμετεχει στον ευρωστρατο και μαλιστα απαιτησε να εξαιρεθει απο αυτον η Κυπρος (=φυσικο επακολουθο) και το Αιγαιο (=?!)<BR>Και εδω ερχεται καπακι το επεισοδιο στην Αστυπαλαια.<BR>Και αναρωτιεμαι, ως πιο σημειο εχει φτασει η υποτελεια των πολιτικων μας απεναντι στους ξενους ;<BR>Πιστευω ακραδαντα οτι ετοιμαζεται Ιμια Νο2.<BR>Ποσοι θυμουνται πριν χρονια μια ασκηση που ειχε γινει εντος του Νατο απο ενα στρατιωτικο σχηματισμο χωρων στο εδαφος της Ολλανδιας (νομιζω) και ειχε σαν σεναριο την απελευθερωση μιας θρησκευτικης μειονοτητας στο εδαφος της Ελλαδας και την εγκαθιδρυση μιας αυτονομης κρατικης οντοτητας (στυλ Κοσοβο) εντος του εθνικου μας χωρου ;<BR>Σε οπιοδηποτε πολεμικο επεισοδιο με την Τουρκια στο τραπεζι των διαπραγματευσεων δε θα καθησουμε μονο εμεις και εκεινοι αλλα και τουλαχιστον εκπροσωποι της Αλβανικης "μειονοτητας" στην Ελλαδα.<BR>Και αυτο γιατι στα 10 εκατομυρρια Ελληνες οταν εχουμε μαζεψει τοσους Αλβανους, νομιμους και παρανομους, αυτοι αυτοματα αποκτουν φωνη.<BR>Και οχι φωνη επαγγελματικων διακιωματων αλλα εθνικων διεκδικησεων.<BR>Ας βγει λοιπον το κρατος να τους νομιμοποιησει ολους και να απαιτησει πληρη αμοιβη και ασφαλιση και εργασιακα διακιωματα απο τους εργοδοτες και μετα απο 1 εξαμηνο σου λεω εγω ποιος θα απασχολει Αλβανους και ποιος Ελληνες στη δουλεια του. Και μετα να δουμε ποσοι θα μεινουν στην Ελλαδα.<BR>Ακομα και οι συμπατριωτες τους που εχουν επιδοση στη κλεψια θα φυγουν αφου πολλοι απο αυτους ζουν απομυζωντας χρηματα απο αυτους που δουλευουν.<BR>Εχω παραδειγμα επιχειρηση στη γειτονια μου που ξεκινησε το 90 με 12 Ελληνες εργαζομενους και σημερα εχει γυρω στα 20 ατομα, Αλβανοι ολοι, παρανομοι, χωρις ΙΚΑ, εισφορες και τα 2/3 του καθαρου μισθου των Ελληνων, στη καλυτερη.<BR>Και να ειστε σιγουροι οτι κανουν δουλειες που θα μπορουσε να τις κανει ο μεσος Ελληνας (οδηγοι, κουριερ, αποθηκαριοι κτλ)
Asenna Δημοσ. 11 Ιουνίου 2001 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2001 Κατ'αρχήν το επεισόδιο στην Αστυπάλαια είναι φαινόμενο που συμβαίνει τουλάχιστον 2-3 φορές την εβδομάδα σε όλη την γύρω περιοχή. Όπως έχω αναφέρει έχω υπηρετήσει εκεί και σε φυλάκιο παρατήρησης οπότε γνωρίζω αρκετά καλά την συμπεριφορά των αδερφών μας.<BR>Δευτερευόντως θα ήθελα να σημειώσω την προέλαση των Αλβανών προς τα Σκόπια και αναρωτιέμαι πώς μερικοί είναι τόσο ήσυχοι.
wwwtasos Δημοσ. 11 Ιουνίου 2001 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2001 Kala re seis, o Pleuris gamaei paidakia!!???!<P>xexexexexe!!<P>San tous progonous tou e?<P>Stathispap kai LL_NEO prosexete!!! xixixixi!!<p>[ 11-06-2001: Message edited by: wwwtasos ]
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.