fountoux Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Το Σεπτέμβριο που μας πέρασε, είχα ένα πρόβλημα με το desktop PC Μου, το οποίο υπέφερε από απανωτά restart μόλις τον άνοιγες (μιλάμε για 4-5 μέχρι να στρώσει). Το είχα αναφέρει στο forum και καταλήξαμε να αλλάξω τροφοδοτικό. Όντως το πρόβλημα λήθυκε. Τις τελευταίες 5 μέρες το PC άρχισε να με ανησυχεί πάλι κάνοντας πάλι το ίδιο πράγμα. Τα νεύρα μου ζαρτιέρες δλδ... Τα Χριστούγεννα είχα κάνει και format, οπότε σίγουρα δε φταίνε τα Windows, όπως σίγουρα δε φταίει και το τροφοδοτικό που είναι 4 μηνών... Τώρα αμφιταλλαντεύομαι, ανάμεσα σε πρόβλημα ψήκτρας επεξεργαστή ή σκληρού δίσκου... Ποια η γνώμη σας;
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 μαλλον καποιος driver είναι που εβαλες τωρα τελευταία. γυρισε το λειτουργικο καμια εβδομαδα πισω με το windows backup και δες πως θαπαει
d3m0n Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 για αρχη κατεβασε το HWmonitor και στειλε μια φωτογραφια με τσ θερμοκρασιες...
o_magazatoras Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Μήπως έχει πολύ σκόνη το "περιβάλλον" σου;
fountoux Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Έχει, αλλά το PC το έχω εκεί 5 χρόνια και εκτός αυτού το καθάρισα μέσα τα Χριστούγεννα, ενώ πριν 3 μήνες καθάρισα και την ψύκτρα του υπολογιστή και του έβαλα και καινούρια θερμοαγώγιμη πάστα... Τέλος πάντων θα κοιτάξω τι γίνεται με τις θερμοκρασίες.
ser_x Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Για γράψε την σύσταση του υπολογιστή σου Μήπως δεν επαρκή η ισχύ του τροφοδοτικού σου Σου βγάζει κάποιο μήνυμα κατά την επανακίνηση ??
fountoux Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 Δεν είναι και μπακατέλα. "Φοράει" Pentium 4 στα 2.8, έχει μια αξιόλογη κάρτα γραφικών GeForce 2 ετών (512MB μνήμη), μνήμη 1GB και από κει και πέρα, του πήρα το Σεπτέμβρη ένα ισχυρό τροφοδοτικό της Thermaltake και μια κάρτα ήχου. Αλλά με αυτά τα μέρη δούλευε μια χαρά από το Σεπτέμβρη.
caution Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 Δράσεις: ξεσκόνισμα/ξεκούμπωμα-κούμπωμα της μνήμες/memtest/θερμοκρασίες Ερωτήσεις: -ποια μητρική έχεις; -αφού μπουτάρει είναι σταθερός ever after;
fountoux Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 Μητρική έχω Intel 865 Series, και να όταν αποφασίσει να μπουτάρει και να μείνει σταθερό, δεν ξανακλείνει.
victz Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 Να παιζει τιποτα με το ρευμα σου γενικοτερα εκει; Εχεις μηπως UPS ή σταθεροποιητη?
disqualified Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 το εχω ξαναδει αυτο σε pc και οχι μονο ενα η αποψη μου ειναι οτι τα ηλεκτρονικα στη μητρικη δεν βρισκονται σε καλη κατασταση και το προβλημα επικεντρωνεται στο Boot αν δε θες να κανεις 5 φορες restart, απλα μετα την πρωτη αποτυχημενη αποπειρα boot κλεινε το απο το κουμπι εκκινησης (παρατεταμενη πιεση), μετα λογικα θα ανοιξει με την πρωτη
fountoux Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 Έχω UPS, οπότε δε νομίζω να έχω κάποιο πρόβλημα με το ρεύμα. ***αυτόματη ένωση μηνυμάτων*** το εχω ξαναδει αυτο σε pc και οχι μονο ενα η αποψη μου ειναι οτι τα ηλεκτρονικα στη μητρικη δεν βρισκονται σε καλη κατασταση και το προβλημα επικεντρωνεται στο Boot αν δε θες να κανεις 5 φορες restart, απλα μετα την πρωτη αποτυχημενη αποπειρα boot κλεινε το απο το κουμπι εκκινησης (παρατεταμενη πιεση), μετα λογικα θα ανοιξει με την πρωτη Χμμμ... Να σου πω την αλήθεια, θα προτιμούσα να αλλάξω PC, παρά να πρέπει να κάνω αυτό κάθε φορά...
disqualified Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 και τι σχεση εχει το ups που εχεις με το αν τα ηλεκτρονικα της μητρικης δεν κανουν καλα τη δουλεια τους Κι εγω αυτο θα προτιμουσα να σου πω την αληθεια
fountoux Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 Το UPS πήγαινε για προηγούμενο post.
disqualified Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 Το UPS πήγαινε για προηγούμενο post. rejected!!!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.