Προς το περιεχόμενο

Εξαγορά της Rainbow από την Info-Quest ?!


georgeadams

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Σύμφωνα με δημοσιεύματα σε οικονομικές εφημερίδες, η Info-Quest βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τη Rainbow αλλά και με την ίδια την Apple για εξαγορά της πρώτης και ανάληψη του ρόλου του διανομέα προϊόντων Apple στην Ελλάδα (και ίσως και στην Κύπρο). Φαντάζομαι πως η αλλαγή θα είναι ευπρόσδεκτη (δεν μπορεί να είναι χειρότερα σε σχέση με τη Rainbow ;))

 

Παραθέτω 2 σχετικά σημερινά δημοσιεύματα της Ναυτεμπορικής:

 

NAFTEMPORIKI.GR Τρίτη, 17 Φεβρουαρίου 2009 12:10

Τελευταία Ενημέρωση : 17/02/2009 12:58

 

Διαπραγματεύσεις με τον πρόεδρο, διευθύνοντα σύμβουλο και βασικό μέτοχο της Rainbow [RAIr.AT] Σχετικά άρθρα , Γιώργο Βάμιαλη, στις οποίες περιλαμβάνονται και η πιθανή εξαγορά των μετοχών του στην εταιρεία, διεξάγει η Διοίκηση της Info-Quest [iQTr.AT] Σχετικά άρθρα .

 

Όπως σημειώνει σε σημερινή ανακοίνωσή της, στην περίπτωση αυτή, το ακριβές τίμημα της εξαγοράς καθώς και η πραγματοποίηση της συναλλαγής θα εξαρτηθεί από το αποτέλεσμα του οικονομικού και νομικού ελέγχου, που αναμένεται να ολοκληρωθεί εντός του Μαρτίου 2009, καθώς και τη λήψη των κατά νόμο εγκρίσεων των εποπτικών αρχών.

 

Προϋπόθεση επίσης για την πραγματοποίηση της ανωτέρω συναλλαγής, σύμφωνα με την Info-Quest, είναι η επιτυχής έκβαση παράλληλων διαπραγματεύσεων που διεξάγονται με την Apple, της οποίας τα προϊόντα διανέμει και υποστηρίζει η Rainbow σε Ελλάδα και Κύπρο.

 

Τις διαπραγματεύσεις των δύο πλευρών επιβεβαίωσε λίγο αργότερα και η Rainbow

 

πηγή: Ναυτεμπορική

.

 

NAFTEMPORIKI.GR Τρίτη, 17 Φεβρουαρίου 2009 12:47

Τελευταία Ενημέρωση : 17/02/2009 12:48

 

Το Χρηματιστήριο Αθηνών κατόπιν αιτήματος της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς σε συνέχεια της σημερινής ανακοίνωσης της εταιρείας [Βλέπε άρθρο] , αποφάσισε την προσωρινή αναστολή διαπραγμάτευσης των μετοχών της RAINBOW A.E. σήμερα 17 Φεβρουαρίου 2009 για λόγους προστασίας του επενδυτικού κοινού και της ομαλής λειτουργίας της αγοράς.

 

πηγή: Ναυτεμπορική

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...