Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με οθονη Philips 190χ7

nikos papas.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Απο χθες εμφανιστηκαν κατι παραλληλες πρασινες γραμμες στην οθονη.

Ξεκινανε απο τη δεξια πλευρα της οθονης και φτανουν μεχρι το κεντρο της.Δεν ειναι σταθερες παντα.Μια φορα ειναι πιο εντονες μια πιο αμυδρες μια λιγοστευουν μια αυξανονται.Σε σκουρο φοντο φαινονται περισσοτερο.Τι να συμβαινει?

Δημοσ.

Έχω την ίδια οθόνη και μου εμφάνισε το ίδιο πρόβλημα πριν από κανένα δίμηνο περίπου. Μίλησα με Philips Ολλανδίας για αντικατάσταση αλλά δεδομένου ότι θα μου στέλνανε refurbished και όχι καινούρια οθόνη ήθελα να το αποφύγω καθώς η δικιά μου δεν έχει καν καμμένο pixel κι έτσι δοκίμασα διάφορα. Λύθηκε κάνοντας το εξής: Reset to factory defaults από το μενού. Δοκίμασε πρώτα να βγάλεις off το Dynamic Response και ίσως στρώσει έτσι (γιατί με το reset χάνεις όλες τις υπόλοιπες ρυθμίσεις). Μετά από λίγες μέρες το ξαναενεργοποίησα και δουλεύει άψογα από τότε.

Δημοσ.

Στο μενου εμενα δεν αναφερει κατι για Dynamic Response.Ισως ειναι ποιο νεο μοντελο η δικια σου.Παντως εκανα ηδη reset αλλα δεν εγινε τιποτα.Ελπιζω μονο να μη χειροτερεψει το πραγμα και να αντεξει μεχρι το καλοκαιρι.Μαλλον θα χτυπησω καμμια 22αρα (οθονη).Ευχαριστω παντως!

Δημοσ.
Στο μενου εμενα δεν αναφερει κατι για Dynamic Response.Ισως ειναι ποιο νεο μοντελο η δικια σου.Παντως εκανα ηδη reset αλλα δεν εγινε τιποτα.Ελπιζω μονο να μη χειροτερεψει το πραγμα και να αντεξει μεχρι το καλοκαιρι.Μαλλον θα χτυπησω καμμια 22αρα (οθονη).Ευχαριστω παντως!

Με συγχωρείς. SmartResponse λέγεται τελικά και είναι στο menu More Settings. Δοκίμασε το αν θες.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...