free-s Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Λοιπόν πρίν απο μήνες έκανα αίτηση στη forthnet χωρίς πάγιο ΟΤΕ , όλα πήγαν καλά και δεν έχω πρόβλημα σε 30 μέρες περίπου έγινε η σύνδεση. Ο λογαριασμός του ΟΤΕ όμως έκανε τρελά!!!!! Δηλαδή κατάλαβα ότι πλήρωνα και οτε! Τέλος πάντων πήρα τηλ για να το ελένξουν. Ο λογαριασμός την επόμενη ήρθε 0,50 λεπτά Λέω που να τρέχω για 50 λεπτά Ετσι το άφησα Στον επόμενο έρχεται αν θυμάμαι καλά 4 η 4,50 ευρώ και έγραφε αν θυμάμαι καλά δαπάνες αληλογραφίας και ανεξόφλητου λογαριασμού Ε λέω δεν πάει άλλο και πάω να το πληρώσω. Τώρα έρχεται άλλος λογαριασμός με -20 ευρώ!!!!! Καλά λέω δεν πάνε καλά , αντί να το δούνε απο την αρχή το εκαθαρίσανε τώρα, τέλος πάντων πάω χθες σε οτεshop της περιοχής μου και τι μου λένε!!!!!! Δεν μπορείτε να πάρετε την επιστροφή απόγευμα μόνο πρωινές ώρες!!!!!!!!!! Καλά λέω για ποιό λόγο? για να πληρώσουμε μπορούμε και για να μας επιστρέψετε αυτά που κακώς έχετε πάρει θέλετε πρωί? για ποιό λόγο και με ποια λογική? Μου λέει δεν ξέρω τέτοια εντολή έχουμε.:X:X Σκέφτηκα να καλέσω την αστυνομία γιατί το βλέπω παράνομο , αν ήταν έτσι θα έπρεπε να το γράφανε πάνω στο λογαριασμό και όχι να με τρέχουνε και να λείψω απο την εργασία μου το πρωί αλλά είχα επειγουσα εργασία και έφυγα νευριασμένος:X
simplemind79 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Λοιπόν πρίν απο μήνες έκανα αίτηση στη forthnet χωρίς πάγιο ΟΤΕ , όλα πήγαν καλά και δεν έχω πρόβλημα σε 30 μέρες περίπου έγινε η σύνδεση.Ο λογαριασμός του ΟΤΕ όμως έκανε τρελά!!!!! Δηλαδή κατάλαβα ότι πλήρωνα και οτε! Τέλος πάντων πήρα τηλ για να το ελένξουν. Ο λογαριασμός την επόμενη ήρθε 0,50 λεπτά Λέω που να τρέχω για 50 λεπτά Ετσι το άφησα Στον επόμενο έρχεται αν θυμάμαι καλά 4 η 4,50 ευρώ και έγραφε αν θυμάμαι καλά δαπάνες αληλογραφίας και ανεξόφλητου λογαριασμού Ε λέω δεν πάει άλλο και πάω να το πληρώσω. Τώρα έρχεται άλλος λογαριασμός με -20 ευρώ!!!!! Καλά λέω δεν πάνε καλά , αντί να το δούνε απο την αρχή το εκαθαρίσανε τώρα, τέλος πάντων πάω χθες σε οτεshop της περιοχής μου και τι μου λένε!!!!!! Δεν μπορείτε να πάρετε την επιστροφή απόγευμα μόνο πρωινές ώρες!!!!!!!!!! Καλά λέω για ποιό λόγο? για να πληρώσουμε μπορούμε και για να μας επιστρέψετε αυτά που κακώς έχετε πάρει θέλετε πρωί? για ποιό λόγο και με ποια λογική? Μου λέει δεν ξέρω τέτοια εντολή έχουμε.:X:X Σκέφτηκα να καλέσω την αστυνομία γιατί το βλέπω παράνομο , αν ήταν έτσι θα έπρεπε να το γράφανε πάνω στο λογαριασμό και όχι να με τρέχουνε και να λείψω απο την εργασία μου το πρωί αλλά είχα επειγουσα εργασία και έφυγα νευριασμένος:X αφού δεν πληρώνεις κιόλας και είναι να σου επιστραφούν χρήματα μια χαρά είσαι!!
Land_Of_Banania Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 να με τρέχουνε και να λείψω απο την εργασία μου το πρωί Μάλλον βρήκες μόνος σου το γιατί..
mayrozjack Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 Εχω ακριβώς το ίδιο θέμα... Μόνο που εμένα μου ζητάνε να πληρώσω μόνο τα 50 λεπτα. Δεν υπαρχει περιπτωση να πληρώσω, και φυσικα αν συνεχίσουν το ίδιο βιολί και με σένα μην το κάνεις ούτε εσύ. Τώρα πάλι, αν έχεις να παίρνεις λεφτά... Ούτε συζήτηση!! Αλλα όπως είπα και πριν όποιος άλλος έχει τετοιο ζήτημα, ΜΗΝ ΤΥΧΟΝ και τους πληρώσει... Είναι καθαρό νταβαντζιλίκι...
disqualified Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 αυτο ειναι ο ΟΤΕ δεν ανεχεται καλες κουβεντες, ακομα κι αν ειναι να σε πληρωσει θα βρει τροπο για να σε κανει να σιχτιρισεις!!!!!
kikoath Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 Να ναι καλά οι εναλλακτικοί που δε μας τα τρώνε κανονικά όπως έκανε τόσα χρόνια!!
ntg1980 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 αυτο ειναι ο ΟΤΕ δεν ανεχεται καλες κουβεντες, ακομα κι αν ειναι να σε πληρωσει θα βρει τροπο για να σε κανει να σιχτιρισεις!!!!! +10000000000000000 hahahahahahahahahaha:lol::lol::lol:
Billys100 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 ...οποιος ασχολειται με ΟΤΕ,τη σημερον ημερα,αυτα παθαινει...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.