De@th L0rd Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Έχω το εξής πρόβλημα με έναν υπολογιστή. Παγώνει και το ποντίκι κινείται μόνο μεταξύ κάποιον μεσοδιαστημάτων των 15 δευτ. για περίπου 1-2 δευτερ. Και η οθόνη αναβοσβήνει για κάποια ms.Δεν μπορώ ούτε καν alt +ctrl+del να πατήσω γιατί ο υπολογιστής είναι σχεδόν παγωμένος. Παλιότερα αυτό το έκανε όταν φόρτωνα χάρτες στο google earth, και όταν έβαζε nodes ο θείος μου στο autocad.Επειδή παίζει να είχε πρόβλημα η εγκατάσταση από το μαγαζί που τον πήρε, τον έκανα καλό κακού φορματ. Τώρα ξανακάνει τα ίδια όταν πάω να ανοίξω αρχεία βοήθειας από προγράμματα (!??!) . Παλιότερα είχε βγάλει ένα πρόβλημα με τον να μην ξεκινάει ο υπολογιστής και να κάνει ένα μακρόσυρτο beeeeeep. Έβγαλα και ξαναέβαλα τα πάντα στα slot τους και δεν ξανεμφανίστηκε το πρόβλημα. ¨Όταν πατάω τον διακόπτη για να ανοίξει το PC έχω παρατηρήσει ότι αργεί περίπου 10 sec για να δείξει το Bios της κάρτας γραφικών στην οθόνη (8600 GT 256 ΜΒ ktl ktl). Αυτό δεν μου φαίνεται φυσιολογικό. Η σύνθεση είναι η εξής: CPU : Intel Core 2 Duo 2,66 GHz M/B: Gigabyte GA-P31 S3G RAM: A-data DDR2- 1033 2GB VGA: Sparkle 8600 GT 256 MB HD (Για ένα περίεργο λόγο αυτή την έχω ως κύριο ύποπτο) H/D : WD 320 GB SATA II DVD-RW: Optiarc (δεν κοίταξα μοντέλο) ***αυτόματη ένωση μηνυμάτων*** Lolwut! Κανείς ακόμη;
ser_x Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Αυτό το κάνει και safe mod ?? Από θερμοκρασίες πως είσαι ?? Δεν χάνεις τίποτα να δοκιμάσεις πάλι να αφαιρέσεις όλα από τα slot και να τα τοποθετήσεις (αν και άσχετο ) αφού τον βγάλεις από την πρίζα Αφαίρεσε την κάρτα γραφικών και δοκίμασε μια άλλη εάν έχεις
De@th L0rd Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Αυτό το κάνει και safe mod ??Από θερμοκρασίες πως είσαι ?? Δεν χάνεις τίποτα να δοκιμάσεις πάλι να αφαιρέσεις όλα από τα slot και να τα τοποθετήσεις (αν και άσχετο ) αφού τον βγάλεις από την πρίζα Αφαίρεσε την κάρτα γραφικών και δοκίμασε μια άλλη εάν έχεις Στο safe mode να πώ την αλήθεια δεν το δοκίμασα.Αλλά μετά το προηγούμενο μου μήνυμα έκανα αυτό που λες συν το οτι καθάρισα επαφές από μνήμη και κάρτα γραφικών με οινόπνευμα.Δεν βγάζει το πρόβλημα πλέον.Αλλά αυτό δεν εγγυάται οτι δεν θα το ξανακάνει... Είναι καινούριο σχετικά μηχάνημα κι έχει δουλευτεί ελάχιστα ρε γμτ...
ser_x Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Άλλαξες και την κάρτα γραφικών ?? Θα δείξει με τον καιρό
De@th L0rd Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Άλλαξες και την κάρτα γραφικών ??Θα δείξει με τον καιρό Οχι αυτή τη στιγμή δεν έχω άλλη διαθέσιμη γύρω μου.Απλά τα έβγαλα όλα και τα ξαναέβαλα ακόμα και τα καλώδια.Όσο το αν θα δείξει με το καιρό εκεί είναι το τρικ.Οτι ο υπολογιστής χρησιμοποιείται ελάχιστα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.