Προς το περιεχόμενο

Αποδιδει μια καλη οθονη με μικρη καρτα γραφικων

steant

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μια καλη οθονη 22" πχ 10000:1 ή 20000:1 θα μπορει να αποδοσει σε ενα pc με μικρη καρτα γραφικων 128MB σαν χρηση σε περιβαλλον windows και σε καμια ταινια;

Δημοσ.

Εγώ πήρα μια Samsung SM 2053BW 20" για κάρτα Nvidia MX440 64mb και δεν έχω κανένα πρόβλημα. Η χρήση είναι ιντερνετ, office και ταινίες. Εξαρτάται και τι θέλεις πάντως, αλλα αν έχεις μια απλή κάρτα 128mb μάλλον δεν είσαι από εκείνους που κοιτάνε ένα-ένα τα πιξελ από κοντά να δουν ποιότητα, οπότε δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα, αρκεί να έχεις τελευταίους οδηγούς.

Το μόνο μου θέμα είναι όταν μπαίνω σε Ubuntu, που στις ταινίες μόνο "σπάει" λίγο την εικόνα, αλλά σε αυτό μάλλον φταίνε οι καταπληκτικοί οδηγοί της Nvida για linux. (μπορεί να συνέβαινε και στην crt μου και λόγω μεγέθους να μην το είχα προσέξει)

Δημοσ.
Μια καλη οθονη 22" πχ 10000:1 ή 20000:1 θα μπορει να αποδοσει σε ενα pc με μικρη καρτα γραφικων 128MB σαν χρηση σε περιβαλλον windows και σε καμια ταινια;

σιγουρα ο λογος δυναμικης αντιθεσης που αναφερεις ειναι το τελευταιο που κανει καλη μια οθονη. Ωστοσο σε ταινιες δε θα εχεις κανενα προβλημα οσων αφορα την καρτα, ποσο μαλλονγια χρηση σε περιβαλλον windows...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...