zer0ne Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Ρε παιδιά πόσο καιρό κάνει να αποστείλει μια παραγγελία το e-shop? Είμαι από Θεσσαλονίκη, έχω παραγγείλει hardware για στήσιμο νέου μηχανήματος και εδώ και 8 ημέρες δεν μου έχει έρθει τίποτα. Η εξέλιξη παραγγελίας, που μπαίνω και βλέπω έχει κολλήσει στην "Συγκέντρωση Προϊόντων". Όλα είναι διαθέσιμα μόνο της δύο πρώτες μέρες, που δεν υπήρχε το motherboard. Τι διάολο με ξέχασαν……?
HellasVagabond Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Ε ριξε και εσυ ενα τηλεφωνο να δεις τι κανουν...
zer0ne Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Τους έχω στείλει mail αλλά απάντηση δεν έχω πάρει ακόμα. Τι οργάνωση είναι αυτή? Τέλος πάντων, θα περιμένω και μέχρι αύριο και αν δεν έχω κάποιο νέο θα τους πάρω τηλ.
antnatal Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 πάρε τηλέφωνο. ενός φίλου από ηράκλειο βρέθηκε στο βόλο.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Ρε παιδιά πόσο καιρό κάνει να αποστείλει μια παραγγελία το e-shop? sorry για το ύφος αλλά αντί να πάρεις τηλέφωνο postάρεις σε forum? τι κάνουμε εμείς εδώ?
zer0ne Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 sorry για το ύφος αλλά αντί να πάρεις τηλέφωνο postάρεις σε forum? τι κάνουμε εμείς εδώ? Απλός πόσταρα εδώ γιατί πρώτη φορά παραγγέλνω από internet και δεν ξέρω αν είναι φυσιολογική αυτή η αναμονή. Για να μην μπαίνω στην διαδικασία να "ενοχλώ" χωρείς λόγο. Δεδομένου ότι είναι καμία δεκαριά αυτά που παρήγγειλα και ότι είμαι από Θεσσαλονίκη. Με εννοείς…?
ArisG88 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Αν ειναι ολα διαθεσιμα παιζει να σε ξεχασαν. Αλλιως κατ δεν παει καλα. Συνηθως οταν ολα ειναι διαθεσιμα ερχομαι σε 1-2 μερες στη Θεσσαλονικη. Μηπως εχεις ζητησει να σου στησουν το μηχανημα κιολας;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 ναι σε καταλαβαίνω, απλά το τηλέφωνο είναι πιο άμεσο από το email με αποτέλεσμα να γίνεται πιο γρήγορα η "δουλειά" κανονικά δεν είναι τόση η αναμονή, παραμόνο αν υπάρχει έλλειψη σε κάποιο από τα προϊόντα που έχεις παραγγείλει, αν και σε αυτή την περίπτωση συνήθως παίρνουν αυτοί τηλέφωνο να σε ενημερώσουν ή σου στέλνουν email (όπως έχουν κάνει αρκετές φορές σε μένα)
Nightstalker Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 ναι σε καταλαβαίνω, απλά το τηλέφωνο είναι πιο άμεσο από το email με αποτέλεσμα να γίνεται πιο γρήγορα η "δουλειά" κανονικά δεν είναι τόση η αναμονή, παραμόνο αν υπάρχει έλλειψη σε κάποιο από τα προϊόντα που έχεις παραγγείλει, αν και σε αυτή την περίπτωση συνήθως παίρνουν αυτοί τηλέφωνο να σε ενημερώσουν ή σου στέλνουν email (όπως έχουν κάνει αρκετές φορές σε μένα) Δυο φορες μου έχει συμβεί αυτό να έχω κάνει παραγγελία (για επαρχία) και να έχουν περάσει 2 βδομάδες χωρίς να έχει έρθει. Την πρώτη φορά μετά από 3 δικά μου τηλ (αυτοί δεν με ειδοποίησαν ούτε με mail, ούτε με τηλ, τα άκουσαν γι'αυτό τον λόγο και μου ζήτησαν συγγνώμη) τελικά την ακύρωσα, και στην δεύτερη παραγγελία με πήραν αυτοί μετά από 9 εργάσιμες και μου λένε "δεν υπάρχει η κάρτα που παραγγείλατε" ενώ στην "εξέλιξη παραγγελίας" βρίσκονταν από την 2η μέρα στο στάδιο "συγκέντρωση και αποστολή". Συμπέρασμα: Αν δεν θες να περιμένεις τσάμπα, πάρτους τηλέφωνο σήμερα κιόλας, μην είσαι αφελής, δεν ενοχλείς κανέναν.
disqualified Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 θεωρια συνομωσιας...... Το οτι το nick σου ειναι ιδιο με γνωστο καταστημα της θεσσαλονικης και τα post σου αφορουν προβληματα απο προιοντα αγορασμενα απο το e-shop ειναι τυχαιο?
HellasVagabond Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Δεν το εγραψες καλα...Επρεπε να γραψεις Θεωριες συνομοσιας ON Θεωριες συνομοσιας OFF
Super Moderators Thresh Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 θα το ανέφερα και εγώ αλλά είπα να μην γίνω τελείως evil
unstable_hero Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 τους πονεσε που ανοιξε πριν 2 μηνες νεο e-shop κοντα τους μαλλον.... -1:p
PETERANOS Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Συμβαίνει καμία φορά εάν τα αντικείμενα που παρήγγειλες δεν είναι άμεσα διαθέσιμα, πάντως εγώ τους περνώ ένα τηλ. είτα αργούν είτε όχι!!!
giogio Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 μακρια απο αυτο το μπου..λο που λεγεται e-shop!!!!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.