Προς το περιεχόμενο

Που είναι η παραγγελία μου Οέο…

zer0ne

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Προσωπικά, κάθε φορά που είναι να κάνω παραγγελία την κάνω μέσο τηλεφώνου, οπότε και ενημερώνομαι άμεσα για την διαθεσιμότητά αυτών που θέλω.

• Απαντ. 44
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

αφου ανοιξε ποστ ο φιλος με το προβλημα του, καλα θα ηταν να μας κανει και μια ενημερωση για την πορεια της παραγγελειας του!

Δημοσ.
Αν δειτε τα post του ειναι ολα με προβληματα απο προιοντα που εχει αγορασει απο το e-shop...ΕΛΕΟΣ

εμεις παντα καλοπροαιρετα θα περιμενουμε απαντηση.

Δημοσ.

λιγο ας αργησουν οχι κανα μηνα ομως, το θεμα ειναι μην πάρει τιποτα ανοιγμένα και χτυπημένα ή απο rma.Φτου φτου μη τον γκαντεμιάσω.

Δημοσ.
λιγο ας αργησουν οχι κανα μηνα ομως, το θεμα ειναι μην πάρει τιποτα ανοιγμένα και χτυπημένα ή απο rma.Φτου φτου μη τον γκαντεμιάσω.

εσυ γιαννη δεν καταλαβες τιποτα .τσεκαρε παραπανω.

Δημοσ.
εσυ γιαννη δεν καταλαβες τιποτα .τσεκαρε παραπανω.

:rolleyes:

οχ εχεις δικιο :rolleyes:, ειχα διαβασει μονο το πρωτο post και βαριομουν να δω τα υπολοιπα, τωρα τα ειδα :-D.

ωραια καιρος να ντυθουμε πλαισιο - e-shop -- e-gate - steel.gr klp αποκριες ερχονται, και να πλακονομαστε και στα forum:lol::lol:.

α καλοο έέέ

Δημοσ.

Δεν μπορω να φανταστω οτι εκανε κατι τετοιο για να δυσφημισει το eshop...Ανεξαρτητα απο την γνωμη που εχω για τα δυο μαγαζια (eshop,zeroone) δεν πιστευω κανενας μα κανενας παραγοντας να προσπα8ει να δυσφημισει ενα αλλο μαγαζι σε ενα forum...Αν ισχυει κατι τετοιο τοτε απλα δν μπορω να χαρακτηρισω το παλικαρι που ποσταρε...

Δημοσ.

Καλα ακομα δεν κλειδωθηκε αυτο το thread? Κι εγω ειχα παραγγειλει πιτσα στις 10 και μου την εφεραν στις 10:40, επρεπε να ποσταρω εδω?

Δημοσ.

ναι ρε συ 40' ολοκληρα λεπτα θα ειχα φαει καναπεδες. περαν πλακας μονο δυσφημιση δεν ειναι μαλλον για διαφημιση του e-shop το κοβω. αντε για να τα κλεινουν ανοιγουν περισσοτερα ημαρτον

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • Super Moderators
Δημοσ.
πρε φιλε μου τηλεφωνο,,και μονο η αγωνια που περνας φτανει για να σε δικαιολογισουν που τους πηρες :lol::lol::lol:

αν ισχύουν αυτά που λέει βέβαια :o

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...