Προς το περιεχόμενο

Που είναι η παραγγελία μου Οέο…

zer0ne

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
μην ανησυχείς! ο αδελφός μου που πήρε υπολογιστή έκανε 1 μήνα να έρθει!!!

2 εβδομαδες εκανε σε μενα πριν κανα μηνα...

• Απαντ. 44
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

εγω παρηγγειλα ενα κουτι εκτος οτι εκανε δυο εβδομαδες να ερθει ,στειλαν αλλο μοντελο και ανοιχτο το κουτι ,φυσικα το γυρισα πισω.:-( και μετα απο μια μερα!!!!ηρθε το κανονικο κουτι που παρηγγελα.

Δημοσ.

και γω πηρα ενα pc κομματι κομματι για τον ξαδερφο μου (απο το e-shop)και ηρ8αν μεσα σε 6 μερες...Και ηταν και κα8αρα δευτερα...Ολα καλα με τα κομματια μεχρι τωρα...Δεν ηταν κατι ανοιγμενο η εμφανης μεταχειρισμενο...Τωρα 8α δειξει και ο καιρος αν κατι δν ειναι καλα...

Δημοσ.

καλα το eshop πρέπει να μετονομαστεί σε eshop-flash.gordon.gr παραγγέλνω Σαββατο πρωη ενα κουτί (thermalt. M9) κ μερικές μνήμες, τα οποια κ τα δυο ηταν άμεσα διαθέσιμα αλλα την τρίτη άλλαξαν γνώμη κ αποφάσισαν οτι τελικα το κουτι δεν ειναι διαθέσιμο, τωρα το άλλαξα με το RC-690 κ περιμένω ακομα! (πστια γιατι ηρθαν mobo cpu κλπ απο αλλο μαγαζι που δεν ηταν κ άμεσα διαθέσιμα κ περιμένω να το φτιάξω)

Δημοσ.

Εγώ έχω κάνει καμιά δεκαριά παραγγελίες από το e-shop ποτέ δεν είχα πρόβλημα και μάλιστα οι τελευταίες δυο παραγγελίες της είχα μετά από δυο ήμερες, με παραλαβή από το κατάστημα τους!

Μήπως έχει να κάνει τελικά με τα παραρτήματα του e-shop??:rolleyes:

Δημοσ.

δεν πιστεύω, απο οσο βλέπω σαλονικη εισαι κ εσυ!!! Μαλλον λογο του οτι εχουν μεγάλη ποσότητα σε Hardware δεν ειναι ακριβείς στη διαθεσιμότητα τους! Μου εχει τύχει κ παλαιότερα σε μια gpu που αν κ άμεσα διαθέσιμη, μολις την παράγγειλα ξαφνικά δεν υπήρχε διαθέσιμη!

Δημοσ.

Εμένα μου την σπάει όταν δεν ειδοποιούν ότι υπάρχει πρόβλημα/ μη διαθεσιμότητα... αναγκάζεσαι να είσαι μόνιμα πάνω από την παραγγελία μην τυχών και άλλαξε κάτι.

Δημοσ.
δεν πιστεύω, απο οσο βλέπω σαλονικη εισαι κ εσυ!!! Μαλλον λογο του οτι εχουν μεγάλη ποσότητα σε Hardware δεν ειναι ακριβείς στη διαθεσιμότητα τους! Μου εχει τύχει κ παλαιότερα σε μια gpu που αν κ άμεσα διαθέσιμη, μολις την παράγγειλα ξαφνικά δεν υπήρχε διαθέσιμη!

Χωρίς να είμαι 100% σίγουρος, δεν νομίζω ότι έχουν αποθήκη στο υποκατάστημα της Θεσσαλονίκης, αν προσέξεις στο Διαθεσιμότητα καταστημάτων Αθήνας - Θεσσαλονίκης σε κάθε περίπτωση είναι Κατόπιν παραγγελίας σε 1-2 εργάσιμες ημέρες εγώ προσωπικά δεν έχω δει ποτέ τον χαρακτηρισμό Άμεσα διαθέσιμο!!!

Άρα λογικά όλα έρχονται από Αθήνα!

Δημοσ.

και εγω απο θεσ/νικη που ειχα παραγγειλει εναν σκληρο και ελεγε οτι ειναι διαθεσιμο και περιμενα, περιμενα 6-7 μερες μεχρι να παρω τηλεφωνο για να μου πουν οτι δεν ειναι διαθεσιμο.. καλο θα ηταν να σε ειδοποιουν και οχι να περιμενουν να φτασεις στο αμην

Δημοσ.
Χωρίς να είμαι 100% σίγουρος, δεν νομίζω ότι έχουν αποθήκη στο υποκατάστημα της Θεσσαλονίκης, αν προσέξεις στο Διαθεσιμότητα καταστημάτων Αθήνας - Θεσσαλονίκης σε κάθε περίπτωση είναι Κατόπιν παραγγελίας σε 1-2 εργάσιμες ημέρες εγώ προσωπικά δεν έχω δει ποτέ τον χαρακτηρισμό Άμεσα διαθέσιμο!!!

Άρα λογικά όλα έρχονται από Αθήνα!

αυτο λεω, άμεσα διαθέσιμο στη κεντρική αποθήκη που έχουν στο μενιδι! Εφόσον υπάρχει εκει διαθέσιμο σε 2 μερες ξέρεις οτι θα το εχεις πανω κατω!

Δημοσ.

Μολις τα πηρα, συνολικα εκανε 5 μερες με την κυριακη μεσα + μια αλλαγη στη παραγγελια, εεε δεν ειναι κ ασχημα!

Δημοσ.
Μολις τα πηρα, συνολικα εκανε 5 μερες με την κυριακη μεσα + μια αλλαγη στη παραγγελια, εεε δεν ειναι κ ασχημα!

Καθόλου άσχημα!

Πάντως και γω , τόσα χρόνια δεν αντιμετώπισα κάποιο πρόβλημα με το e-shop!;)

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

αμα δεν παρεις τηλεφωνο κανουν τις παπιες και μενα μου το καναν αυτο πολλες φορες και περιμενεις επ αοριστου.στηλε ενα mail με ακυρωση παραγγελιας να δεις για ποτε θα σε παρουν

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...