Προς το περιεχόμενο

προβλημα στο σκληρο δισκο western digital my book 500gb

goad2gr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

χαιρεται.παρουσιαζει το εξης προβλημα ο σκληρος μου δισκος

παλια μου εμφανιζε στο my computer το συμβολο my book ενω τωρα το παρουσιαζει σαν local disk d.επισης οταν παταω open μου εμφανιζει this disk in drive d is not formatted.do you want to format it now?.επιπλεον οταν πηγαινω στο properties ι μνημη του σκληρου παρουσιαζεται ως μηδεν (0).

την τελευταια φορα που ειχα εισελθει στο σκληρο δισκο πριν παθει τα ανωτερα,στους μισους περιπου φακελους εβγαζε ακαταλαβιστικα με τετραγωνακια η΄ ενα σφαλμα που δεν θυμαμαι τι επακριβως ανεφερε.μερικοι φακελοι ανοιγαν και λειτουργουσαν κανονικα.

σημειοτεον πως το avg antivirus που διαθετω δεν εντοπισε καποιον ιο στο εσωτερικο σκλιρο δισκο (οπου ειναι τα windows,εκει καταληγουν τα downloads,το ιντερνετ).εκεινη τη στιγμη βρισκομουν στην αναζητηση καποιας τσοντας,δλδ σε επιφοβα site.ο υπολογιστης λειτουργει κανονικα κατα τα αλλα.

αν θα μπορουσε καποιος να μου πει την αποψη του,αν προκειται για ιο η κλαταρε ο σκληρος(τον εχω περιπου 9 μηνες) και να μου προτεινει λυσεις αν δυναται.ευχαριστω.

Δημοσ.

Μπορείς να τον τσεκάρεις με κάποιο άλλο antivirus σε άλλων υπολογιστή ?? μην και τυχών έχει μολυνθεί ο υπολογιστής σου ??

Αν και από ότι διαβάζω δεν γλυτώνεις το format

Έχεις χρήσιμα αρχεία όπου χρειάζονται μεταφόρτωση ??

δες εδω http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=243858

Δημοσ.

Ισως γιατι περασε καποια αρχεια(πιθανοτατα μολυσμενα)απο καποιον αλλον υπολογιστη κ η φυση του ιου ηταν να προσβαλει μονο τον δισκο που βρισκεται

• 3 εβδομάδες αργότερα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...