tarantules Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Ξέρει κανείς κάποια εταιρία ή κάποιον ιδιώτη να αγοράζει με το κιλό παλιά περιοδικά για ανακύκλωση?Έχω μαζέψει πάρα πολλά περιοδικά για υπολογιστές (πάνω από 100 κιλά) και θέλω να τα διώξω.
Chrisxxx Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Δε νομίζω να τα αγοράζει κανείς καλυτερα χαρισε τα κάπου ώστε να ανακυκλωθουν.
sam sam Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 πιασε 2 κιλα να αγοραζει λιγο δυσκολο...
elvisjedi Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 δοκιμασε στα παλιατζιδικα, μοναστηρακι φαση
tmjuju Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 Σε ποιο δήμο μένεις? Σίγουρα δεν έχουν ειδικούς κάδους ανακύκλωσης? Κάνε ένα κόπο να τα πάς για ανακύκλωση, δεν είναι απαραίτητο να βγάλεις και λεφτά… για τον πλανήτη ρε γμτο ;-)
alexnir Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 αισθανομαι ασχημα που τα δικα μου τα πεταω στην ανακυκλωση.......θα μπορουσα να ειχα γινει πλουσιος τωρα! :-p
feni@ Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 Κι εγω θα τα χα οικονομησει απο την ανακυκλωση αν υπηρχε τετοιο συστημα....... Αν αλλαξει κατι , κανε μια ενημερωση και εδω..!
tarantules Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 Κάνε ένα κόπο να τα πάς για ανακύκλωση, δεν είναι απαραίτητο να βγάλεις και λεφτά… Είμαι από επαρχία.Εσύ θα έκανες 150 Km για να τα πάς Αθήνα και να μην έπαιρνες τα έξοδα για τις βενζίνες? Αυτά περι πλανήτη είναι μούφες που σας λένε.Έχεις αναρωτηθεί το αεροπλανάκι που καβαλάς πόσα κιλά καυσαέριο ρεντίζει τα κεφάλια μας? Πολλαπλασίασε το επί 1000+ να δεις ποιος ενδιαφέρετε πραγματικά ή όχι
elven Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 Στην επαρχία δεν ανακυκλώνουν; (δεν ειρωνεύομαι)
Praetorianos Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Στην επαρχία δεν ανακυκλώνουν; (δεν ειρωνεύομαι) Όχι, σε μικρότερες πόλεις δεν υπάρχουν κάδοι ανακύκλωσης ή γενικά μέρη για να πας να αφήσεις ανακυκλώσιμα υλικά.
Teaser Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Είμαι από επαρχία.Εσύ θα έκανες 150 Km για να τα πάς Αθήνα και να μην έπαιρνες τα έξοδα για τις βενζίνες?Αυτά περι πλανήτη είναι μούφες που σας λένε.Έχεις αναρωτηθεί το αεροπλανάκι που καβαλάς πόσα κιλά καυσαέριο ρεντίζει τα κεφάλια μας? Πολλαπλασίασε το επί 1000+ να δεις ποιος ενδιαφέρετε πραγματικά ή όχι Για θέμα ποσότητας δεν το συζητάμε, έχεις δίκιο. Αλλά το "καβάλημα του αεροπλανακίου" είναι χρήσιμο και απαραίτητο για τους περισσότερους. Συν το ότι αν δεν καβαλήσεις αεροπλάνο θα καβαλήσεις κάποιο άλλο μέσο και το αποτέλεσμα θα είναι το ίδιο. Μη συγκρίνουμε ανόμοια πράγματα. Όμως, σε οφελεί σε κάτι να πετάξεις τα περιοδικά σου σε κοινό κάδο και όχι ανακύκλωσης?. (εκτός βέβαια αν δεν υπάρχει σύστημα ανακύκλωσης στην πόλη σου) Μια λύση για το θέμα της πόλης είναι να τα κρατήσεις μέχρις ότου χρειαστεί να κάνεις τα 150km για να πας Αθήνα για κάποιο λόγο (ή σε οποιαδήποτε πόλη με ανακύκλωση).Πάρε και τα περιοδικά σου και δώσ' τους να καταλάβουν στον καλύτερο κάδο της πόλης
Chrisxxx Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Οχι ρε αποκλειεται να μην υπαρχει κατι. Δεν θα τα πεταξεις σε καδο θα απευθυνθεις σε καποιον αρμοδιο Δημο - Νομαρχια (δεν γνωριζω)... Καδοι δεν υπαρχουν ειναι η αληθεια αλλά αυτο δε σημαινει οτι πρεπει να βρωμιζουμε τον τοπο ή να μην κανουμε ανακυκλωση... Στο κατω κατω κανε εσυ αυτο που πρεπει και εχεις τη συνειδηση σου καθαρη.
electroasd Δημοσ. 21 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2009 Καλημέρα. Για να μην ανοίγω άλλο θέμα , ήθελα να ρωτησω και έγω εαν αγοράζει χαρτί. Ότι γινεται , γινεται. Πριν μερικά χρόνια υπήρχε μία εταιρία η οποία πηγαινε στο δημοτικό που πηγαινε ο αδερφος μου και έπερνε το χαρτί που είχαν μαζεψει με το αντιστιχο αντίτιμο. Δυστηχως αυτη η εταιρία έκλεισε. Εχω παρα πολλά περιοδικά και θα ήθελα να τα πήγαινα για ανακύκλωση και να μου εδιναν κάποιο αντιτιμο. Έχει κάνεις κάτι υπ οψην του?
mentoras99 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Καλημέρα. Για να μην ανοίγω άλλο θέμα , ήθελα να ρωτησω και έγω εαν αγοράζει χαρτί. Ότι γινεται , γινεται. Πριν μερικά χρόνια υπήρχε μία εταιρία η οποία πηγαινε στο δημοτικό που πηγαινε ο αδερφος μου και έπερνε το χαρτί που είχαν μαζεψει με το αντιστιχο αντίτιμο. Δυστηχως αυτη η εταιρία έκλεισε. Εχω παρα πολλά περιοδικά και θα ήθελα να τα πήγαινα για ανακύκλωση και να μου εδιναν κάποιο αντιτιμο. Έχει κάνεις κάτι υπ οψην του? Γνωριζει κανεις?
ApSiMan Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Πριν από μερικά χρόνια (~2006) είχαμε κάνει εκκαθάριση στο τότε γραφείο που βρισκόμουν. 150+ κιλά μέσα στο νερό. Κάπως είχα βρει ένα τηλέφωνο από μια εταιρία ανακύκλωσης χαρτιού κ τους είχα καλέσει (μήπως κ μας δώσουν κάνα euro...) Το αποτέλεσμα ήταν να μου πει ότι για 150 κιλά θα πάρουμε max ~30€ και ότι θα έπρεπε να τα μεταφέρουμε εμείς στο εργοστάσιο (?) τους, κάπου έξω από την Αθήνα, προς Ελευσίνα μεριά. Προφανώς κ κατέληξαν στον μπλε κάδο στην γωνία του τετραγώνου μας...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.