Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με τροφοδοτικό Coolermaster M700 Real Power Modular...

rible

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας ,

Πρόσφατα αγόρασα υπολογιστή με τα παρακάτω χαρακτηριστικά:

Intel i7 920 2.66 GHZ,

Corsair 3GB DDR3-1333 RAM kit,

Asus P6T Deluxe,

Asus GTX 285,

Creative XFi Fatality Pro ( αγορά μόλις πριν από 2 μέρες :-) ),

Hard disks από το προηγούμενο μηχάνημα (WD 250 gb kai 500 gb),

και τέλος το Coolermaster M700 Real Power Modular :-( .

Όταν ανοίγω μια εφαρμογή (παιχνίδια,ταινίες, αλλα κυρίως παιχνίδια) μου κάνει έναν τσιριχτό ήχο (όχι από τον ανεμιστήρα πάντως) όπως στα αντίστοιχα link :

Επίσης ο θόρυβος είναι μεταβλητός δηλαδή όταν πχ παίζω σε window mode ή σε χαμηλότερη ανάλυση (πχ 1366x768) ο θόρυβος γίνεται εντονότερος..

Αρχίζω και φοβάμαι ότι μάλλον έπεσα σε αστοχία υλικού και σίγουρα δεν θέλω να δω το pc μου πυροτεχνήματα στον ουρανό :cry: ...

Επίσης προχθές αγόρασα την creative που έχω πιο πάνω , αφού προηγουμένως δούλευα με την onboard Soundmax ...

Μετά την εγκατάσταση της (σημειωτέον έχω Windows Vista Ultimate :o)

δεν μπορούσα να τρέξω το Mirror's Edge (δεν μου έφταναν τα προβλήματα με το Physx) καθώς και το Trackmania United Forever.. δεν έτρεχαν από την αρχή !!

Υπέθεσα ότι μάλλον θα φταίνε οι drivers αλλα τζίφος ...

Τι συμβαίνει ρε παιδιά ?

Δημοσ.

Εμενα αυτο μου ακουγεται σαν να πιεζεται πολυ το τροφοδοτικο να δωσει δυναμη στην καρτα που κανονικα ενα τροφοδοτικο στα 700w δεν θα επρεπε να κανει. Εμενα παντως δεν μου το εχει κανει ποτε τροφοδοτικο και εχουν περασει καμια 30αρια απο τα χερια μου.

Δημοσ.

μου μυριζει....αντικατασταση!!!!

πριν ποσο καιρο τον πηρες μικρε μου φιλε?

αφου σου κανει προβλημα οταν βαζεις παιχνιδια δε σκεφτηκες μηπως θα ηταν καλυτερα να μην παιζεις?μηπως το εχεις λιωσει ακομα δε τον πηρες?

Δημοσ.

Βασικά και εγώ αυτό υπέθεσα στην αρχή , όμως λογικά σαν 700άρι που είναι δεν νομίζω να είχε πρόβλημα , δεν έχω δα και SLi ούτε 5 σκληρούς...

Πάντως ξέχασα να αναφέρω ότι όταν για παράδειγμα παίζω Crysis full ανάλυση(1680x1050) και όλα τα εφέ δεν ακούγεται τόσο όσο όταν το άνοιγα πρώτη φορα στην default ανάλυση (αν θυμάμαι καλά 1024x768)...

Μήπως να το γυρίσω πίσω (πλαίσιο) ?

Η μήπως εκεί θα το δοκιμάσουν , θα δουλεύει μια χαρά και τελικά δεν θα μου το αλλάξουν ?

Δημοσ.
μου μυριζει....αντικατασταση!!!!

πριν ποσο καιρο τον πηρες μικρε μου φιλε?

αφου σου κανει προβλημα οταν βαζεις παιχνιδια δε σκεφτηκες μηπως θα ηταν καλυτερα να μην παιζεις?μηπως το εχεις λιωσει ακομα δε τον πηρες?

Το πρόβλημα επιμένει ακόμα και όταν παίζω video οπότε δεν αποτελεί θέμα "λιωσίματος"..

Μήπως θα ήταν καλύτερα να απαντούσες στο πρόβλημα και να μην γράφεις άσκοπα μηνύματα μόνο και μόνο για να πεις κάτι που βγαίνει off topic ;

Δημοσ.

"μου μυριζει....αντικατασταση!!!!"

λεγοντας αυτη τη φραση εννοω οτι

μαλλον ειναι ελλατωματικο και καλυτερα να πας να το αλλαξεις...

αμα δε το καταλαβες ,δικο σου προβλημα!!

εγω να σε βοηθησω θελω και

εξαλλου ολα αυτα που λες ειναι περιεργα....

μηπως εχεις πειραξει τον υπολογιστη σου?

επισης λες οτι ακους ενα ηχο αλλα δεν ειναι το ανεμιστηρακι οπως στα video...

τοτε τι σχεση εχουν τα video με το προβλημα σου?

γειωση εχεις βαλει?

Δημοσ.
"μου μυριζει....αντικατασταση!!!!"

Δεν είπε κανεις ότι έχω αντίρρηση με αυτή την φράση . Μακάρι να μου το αλλάξουν...

μηπως θα ηταν καλυτερα να μην παιζεις?μηπως το εχεις λιωσει ακομα δε τον πηρες?

Αυτό όμως ήταν περιττό ... διάβαζε τι γράφεις .

Πάντως το pc είναι στις εργοστασιακές του ρυθμίσεις .

***αυτόματη ένωση μηνυμάτων***

επισης λες οτι ακους ενα ηχο αλλα δεν ειναι το ανεμιστηρακι οπως στα video...

Ο ήχος στα video άμα προσέξεις καλύτερα δεν ακούγεται από το ανεμιστηράκι , δεν είναι καν ήχος χαλασμένου ανεμιστήρα αλλα κάτι στο εσωτερικό , ίσως κάποιος πυκνωτής ..

Βεβαια δεν έχω ιδέα τι μπορεί να φταίει γιατί σε ένα από τα video το παιδί έχει αλλάξει σχεδόν όλα τα υποσυστήματα , παρ όλα αυτά το πρόβλημα παραμένει , ακόμα και με διαφορετικό τροφοδοτικό .

Περίεργο ,δεν νομίζεις ?

Δημοσ.

δε μπορω να καταλαβω γιατι αρπαχτηκες μαζι μου Λάκη!!

...και περιττο δεν ειναι αυτο που ειπα, γιατι ολο και κατι θα εχεις πειραξει!!!

σε ξερω καλα!!!!

τεσπα...μακαρι να βρεις τι φταιει Λάκη μου.

κατι αλλο...μετρησες ποσα db ειναι ο ηχος που ακους απο το τροφοδοτικο?

επισης αλλο ατομο εκτος απο σενα εχει ακουσει τον υποτιθεμενο "ηχο"?

μηπως ειναι τελικα κατι ψυχολογικο?

σε γιατρο απευθηνθηκες?

μπορει να βοηθησει να φυγει ο.........."ήχος" μια για παντα!!!!!

Δημοσ.

Κι εμενα το κανει αυτο το Etasis αλλα οχι τοσο δυνατα. Απλα ακουγεται ενα σφυριγμα το οποιο απ'οτι εχω διαβασει προερχεται απο πυκνωτη. καλα ο τυπος στο πρωτο βιντεακι με το Corsair δεν παλευεται.

Δημοσ.

Το παράξενο είναι ότι και ένας φίλος μου έχει το ίδιο ακριβώς τροφοδοτικό με διαφορετικό spec πάνω (q6600 evga 790i, gtx 260) αλλα δεν ακούγεται ψυχή ..

Μήπως έχει κανεις περιστατικό με παρόμοιο σφύριγμα και μετά από λίγο καιρό αποχαιρέτησε το psu του (μακριά από μας :fear: ) ?

Για την κάρτα ήχου και την ασυμβατότητα στα παιχνίδια τι έχετε να πείτε ?

Δημοσ.
Καλησπέρα σας ,

Πρόσφατα αγόρασα υπολογιστή με τα παρακάτω χαρακτηριστικά:

Intel i7 920 2.66 GHZ,

Corsair 3GB DDR3-1333 RAM kit,

Asus P6T Deluxe,

Asus GTX 285,

Creative XFi Fatality Pro ( αγορά μόλις πριν από 2 μέρες :-) ),

Hard disks από το προηγούμενο μηχάνημα (WD 250 gb kai 500 gb),

και τέλος το Coolermaster M700 Real Power Modular :-( .

Όταν ανοίγω μια εφαρμογή (παιχνίδια,ταινίες, αλλα κυρίως παιχνίδια) μου κάνει έναν τσιριχτό ήχο (όχι από τον ανεμιστήρα πάντως) όπως στα αντίστοιχα link :

Επίσης ο θόρυβος είναι μεταβλητός δηλαδή όταν πχ παίζω σε window mode ή σε χαμηλότερη ανάλυση (πχ 1366x768) ο θόρυβος γίνεται εντονότερος..

Αρχίζω και φοβάμαι ότι μάλλον έπεσα σε αστοχία υλικού και σίγουρα δεν θέλω να δω το pc μου πυροτεχνήματα στον ουρανό :cry: ...

Επίσης προχθές αγόρασα την creative που έχω πιο πάνω , αφού προηγουμένως δούλευα με την onboard Soundmax ...

Μετά την εγκατάσταση της (σημειωτέον έχω Windows Vista Ultimate :o)

δεν μπορούσα να τρέξω το Mirror's Edge (δεν μου έφταναν τα προβλήματα με το Physx) καθώς και το Trackmania United Forever.. δεν έτρεχαν από την αρχή !!

Υπέθεσα ότι μάλλον θα φταίνε οι drivers αλλα τζίφος ...

Τι συμβαίνει ρε παιδιά ?

Απο το κοντρολ πανελ της NVIDIA:

3D Settings->manage 3D settings->Global Settings->

Vertical SYNC->Force ON

Apply.

U R Done! :P

Οταν θα θες να τρεξεις καποιο Benchmark βαλτο OFF. Μετα το Benchmarking, ON παλι!:-)

Δημοσ.
Απο το κοντρολ πανελ της NVIDIA:

3D Settings->manage 3D settings->Global Settings->

Vertical SYNC->Force ON

Apply.

U R Done! :P

Οταν θα θες να τρεξεις καποιο Benchmark βαλτο OFF. Μετα το Benchmarking, ON παλι!:-)

Το πρόβλημα με το PSU λύθηκε , προς το παρόν ,μάλλον θα πάει για αντικατάσταση για να είμαι και σίγουρος ότι δεν θα μου προκαλέσει κάποια στιγμή πρόβλημα .

Το V-sync το είχα δοκιμάσει και όντως μειώθηκε αρκετά το σφύριγμα ...

Με την XFi όμως τι γίνεται ?

Δημοσ.

Παιδια καντε disable to C1E στο Bios.

Eιχα ΑΚΡΙΒΩΣ το ΙΔΙΟ προβλημα μετα απο πολυ google βρηκα την λυση.

Σε εμενα δουλεψε.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...