MikeNuke Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 Εχθες αγορασα ενα σκληρο Δισκο Verbatim 1Τ απο το electroworld με 99€ Σημερα εχω το διλημα αν θα κανω partition ή οχι. Εσεις τι λετε? και αν ναι με ποιο προγραμμα?
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 Moderators Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 Εξωτερικο ε? Ε οχι δε χρειαζεται παραπανω απο 1 partition (δηλαδη δε χρειαζεται partitioning), εκτος αν εχεις αλλες, "ειδικες" απαιτησεις.
disqualified Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 Εξωτερικο ε? Ε οχι δε χρειαζεται παραπανω απο 1 partition (δηλαδη δε χρειαζεται partitioning), εκτος αν εχεις αλλες, "ειδικες" απαιτησεις. offtopic GeorgeMan αλλαξε avatar σε μπερδευω με αλλον χρηστη ουτε κι εγω πιστευω οτι θες αλλο partition αλλα μονο εσυ μπορεις να το απαντησεις αυτο, καθως εσυ ξερεις τι χρειαζεσαι
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 Moderators Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 offtopic GeorgeMan αλλαξε avatar σε μπερδευω με αλλον χρηστη Εχεις pm
nukat Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 Εχθες αγορασα ενα σκληρο Δισκο Verbatim 1Τ απο το electroworld με 99€ Σημερα εχω το διλημα αν θα κανω partition ή οχι. Εσεις τι λετε? και αν ναι με ποιο προγραμμα? 1ΤΒ είναι αρκετός χώρος, θα πρότεινα 2 partitions. Πάντα πάντως μπορείς να αυξήσεις τα partitions σου από την επιλογή Shrink των Windows Vista.
MikeNuke Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 Πανω που ετοιμαζομουν να πως τελικα δε θα το κανω, μου αλλαξες γνωμη. Δεν εχω vista εχω xp, να το κανω με το partition magic? ή εχει κυκλοφορισει κανενα καλυτερο?
nukat Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 το partition magic μία χαρά είναι. μπορείς να ξεκινήσεις με ένα partition και αν μετά αλλάξεις γνώμη να τα κάνεις 2 τα partitions (θα πρέπει βέβαια να υπάρχει αρκετός ελεύθερος χώρος)
disqualified Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 Πανω που ετοιμαζομουν να πως τελικα δε θα το κανω, μου αλλαξες γνωμη.Δεν εχω vista εχω xp, να το κανω με το partition magic? ή εχει κυκλοφορισει κανενα καλυτερο? εχει βγει κατι καλυτερο...τα vista (αν εχεις διπυρηνο) μια χαρα θα σου κανει το partition magic
nukat Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 υπερβολές για τα Vista, με 8 threads πετάνε!!!
kakovatos Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 Εχθες αγορασα ενα σκληρο Δισκο Verbatim 1Τ απο το electroworld με 99€ Σημερα εχω το διλημα αν θα κανω partition ή οχι. Εσεις τι λετε? και αν ναι με ποιο προγραμμα? Επειδή είναι πολύ μεγάλη η χωρητικότητα του σκληρού, εγώ θα πρότεινα να φτιάξεις ένα αρκετά μεγάλο σε χώρο partition όπου θα βάζεις τα data που θες να κρατήσεις σε περίπτωση που κρασάρουν κάποια στιγμή τα windows, ούτως ώστε να μην τα χάσεις, μιας και αυτό το partition θα μπορείς να το ανακτήσεις (εκτός και αν σου κρασάρει ο σκληρός.) Αν έχεις xp χρησιμοποίησε το Partition Magic, για Vista το Partition Manager. Ή όποιο άλλο πρόγραμμα για διαχείριση δίσκων επιθυμείς.
disqualified Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 Επειδή είναι πολύ μεγάλη η χωρητικότητα του σκληρού, εγώ θα πρότεινα να φτιάξεις ένα αρκετά μεγάλο σε χώρο partition όπου θα βάζεις τα data που θες να κρατήσεις σε περίπτωση που κρασάρουν κάποια στιγμή τα windows, ούτως ώστε να μην τα χάσεις, μιας και αυτό το partition θα μπορείς να το ανακτήσεις (εκτός και αν σου κρασάρει ο σκληρός.)Αν έχεις xp χρησιμοποίησε το Partition Magic, για Vista το Partition Manager. Ή όποιο άλλο πρόγραμμα για διαχείριση δίσκων επιθυμείς. δε νομιζω οτι ο δισκος του προοριζεται για windows, επισης για vista δε χρειαζεται κανενα προγραμμα παρα μονο ισως για εξαιρετικες περιπτωσεις για ηδη γεμισμενους δισκους που τα vista εχουν περιορισμους στο μεγεθος επεκτασης/συρρικνωσης
MikeNuke Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 OK, τελικα δεν εκανα partition. Εχω ενα αλλο προβλημα και ειπα να μην ανοιγω νεο θεμα. Δεν μπορω να αντιγραψω ενα αρχειο βιντεο με μεγεθος 5,8gb μου λεει οτι ο σκληρος δισκος ειναι γεματος και να κανω εκκαθαριση. Φυσικα και κανενας απο τους 2 δισκους δεν ειναι γεματος. Υπαρχει μηπως κανενα θεμα διαχειρισης αρχειων στα WinXP SP3? και δε μπορει να εκτελεσει την εντολη?
leukonas Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Μάλλο ο δίσκος σου είναι fat32 τα οποία έχουν περιορισμό στο μέγεθος των αρχειων.Εγώ θα σου πρότεινα να τον κάνεις convert σε ntfs.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.