Προς το περιεχόμενο

Alice: Madness Returns

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Δεν ξέρω γιατί, αλλά από τότε που είδα τα screens και το teaser έχω ένα πανηλίθιο χαμόγελο φορεμένο - ελπίζω να μην είμαι ο μόνος!

Μόνο που είδα τον φιόγκο με την νεκροκεφαλή ξανά φτάνει.Πιο mature art direction , έχουν ανέβει και τα γραφικά κατά πολύ μετά από τόσα χρόνια, μακάρι να έβγαινε αύριο :-).

• Απαντ. 232
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το 1ο ήταν από τις καλύτερες εμπειρίες μου σε παιχνίδια. Μιλάμε απίστευτη ατμόσφαιρα, ώρες είχα φάει στους λαβυρίνθους του.

Δημοσ.
Κούκλα η Alice, μου θυμίζει μια παλιά μου συμμαθήτρια :P

ε οχι και κουκλα η Alice. Η Lara Croft ειναι χιλιες φορες καλυτερη

Δημοσ.

Σιγά... Η μάγισσα στο Left 4 Dead είναι το πιο όμορφο πλάσμα που έχω δει. Έχω και μια φίλη που της μοιάζ... Oh! Wait...

Δημοσ.

Q&A: American McGee Returns to Alice’s Nightmare Wonderland

I’ve kind of made a habit of taking children’s fairy tales and turning them into dark, twisted content,” says game designer American McGee.

He might be understating the case a bit. As creator of American McGee’s Alice and American McGee’s Grimm, he’s best known (and pointedly parodied) for dirtying up a story from our innocent childhoods, then slapping his name into the videogame’s title.

With Alice: Madness Returns, McGee’s moniker is off the box, but the creative vision is unmistakable: It’s a creepy trip into a perverted Wonderland, where Alice is beset not by humorous anthropomorphs but nightmare visions. Electronic Arts will publish the game in 2011 for PlayStation 3, Xbox 360 and PC.

At a press event last week hosted by publisher Electronic Arts, McGee and story collaborator R.J. Berg discussed what gamers should expect from this long-awaited Alice sequel...

Δημοσ.

Παιδιά γω δεν το 'χα παίξει το προηγούμενο αλλό το 'χω δει, πολύ φάση. Πολύ τρελή ιδέα το γενικότερο στυλ.

Να σας πω, στο teaser στο δόντι που της πέφτει έχει ένα σύμβολο πάνω, ξέρει κανείς σας τι είναι ;

• 1 μήνα μετά...
  • 4 μήνες μετά...
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

to πρώτο Alice δεν το είχα παίξει, αλλά είμαι περίεργος για το δεύτερο. Μου θυμίζει το κόμικ Grimm Fairy Tales (που δε μου αρέσει) και θέλω να δω πώς το έχουν κάνει...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...