pavlos77 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Βασικα,μπορει να υπαρχουν και αλλα ιδια θεματα αλλα θελω να μου εξηγησετε τι ειναι αυτα τα αρχεια με απλα λογια,απο που μπορω να τα κατεβαζω,ποια προγραμματα χρειαζομαι και αν το PC μου με Intel Core Quad 2.6 Ghz και Nvndia Geforce XFX 9800GT μπορω να τα αναπαραγω χωρις προβληματα?
v-tidus Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Το αρχείο mkv δεν είναι απαραίτητα HD. Το mkv είναι ένα αρχείο container (σαν σακούλι) που εχεί μέσα υπάρχει το video και ο ήχος. Από εκεί και πέρα το mkv συνήθως εμπεριέχει αρχείο video που είναι κωδικοποιημένο σε H264 που είναι ο καλύτερος codec για υψηλής ανάλυσης βίντεο. Το Η264 ουσιαστικά στα χαλάει, κατέβασε το cccp codec pack (κατά την εγκατάσταση επέλεξε "register extension in media player")και θα είσαι καλυμένος για όλα τα αρχεία!!
disqualified Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 το .mkv είναι αρχείο HD δεν ειναι απαραιτητο να ειναι HD, απλα συνηθιζεται να εχουν HD περιεχομενο Ειναι για την ακριβεια ενα container format σαν το avi που μπορει να περιεχει μεγαλο αριθμο streams Για την ακριβεια διαβασε αυτο το pc σου θα τα παιζει μια χαρα
pavlos77 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Και μπορω να τα κατεβαζω απο το ιντερνετ ελευθερα?Επιλεον,ποια/ο προγραμμα/τα χρειαζομαι?
v-tidus Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Όλο και κάπου θα τα βρεις, ίσως εκεί που μέχρι τώρα έβρισκες divx. Για τα αναπαράγεις κατέβασε το cccp και ακολούθα τις οδηγίες στο προηγούμενο ποστ μου.
VKostas Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Λίγο search δεν βλάπτει. Μην ανοίγετε άσκοπα threads για το παραμικρό.
parsifal Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Το θέμα μεταφέρθηκε στην ορθή ενότητα του forum. Παρακαλώ πριν να ανοίξετε νέο θέμα, να ελέγχετε τις περιγραφές της κάθε ενότητας στην κεντρική σελίδα του forum ώστε να επιλέγετε αυτήν που είναι καταλληλότερη για να φιλοξενήσει το θέμα σας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.