Προς το περιεχόμενο

double sim κινητό Επώνυμης Μάρκας

dermitzos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
τελικά υπάρχει κανένα άλλο εκτός από samsung ?

φίλε μου εγώ που το έχω ψάξει κατέληξα σε κινέζικο, χρησιμοποιώ πάντα ΒΤ και το φορτίζω από μακριά (!) αλλά χωρίς αστεία, έχουν περάσει 2-3 από τα χέρια μου και δεν είχα ποτέ πρόβλημα. Βέβαια τα περισσότερα δεν έχουν java, αλλά αν το θες για δουλειά και δεν σε ενδιαφέρουν TV και java τότε έχει και πολύ κομψά τηλεφωνάκια, κάποια παίνρουν και μπαταρίες ΝΟΚΙΑ αν θες να είσαι πιό σίγουρος.

Κινέζος+καλό ΒΤ+εξτρα μπαταρία ΝΟΚΙΑ ορίτζιναλ = πάλι φθηνοτερα από τα samsung θα βγεις!!

Δημοσ.
Ξέρετε κανένα κινητό επώνυμης εταιρίας (πλην της SAMSUNG) που να είναι double sim???

δεν μπορείς να αγοράσεις έξτρα συσκευή και να τη βάλεις στο κινητό σου;

Δημοσ.

οι συσκευες αυτες οπως και το Samsung που αναφερθηκε παραπανω απαιτουν να διαλεγεις απο το μενου ποια απο τις 2 καρτες θα ειναι ενεργη,δεv ειναι και οι 2 ενεργες.ασε που μερικεs απαιτουν επισης να κοψεις τις καρτες για να χωρεσουν και οι 2 σε ενα σλοτ.αν ειναι ετσι πηγενε στον οτε και βαλε 2 νουμερα σε μια καρτα.

μονο τα κινεζικα δουλευουν και τις 2 σιμ ταυτοχρονα.τωρα απο ακτινοβολια...ακομα κα σωστα να ειναι φαντασου 2 κεραιες μαζι σε ενα σημειο.microwave grill

Δημοσ.

Λιγα κινεζικα υποστηριζουν ελληνικα, και αυτα με μεταφραση της κακιας ωρας...

Ριξε μια ματια και εδω:

http://www.myphone.gr/forum/forumdisplay.php?f=22

Παντως για μενα το προβλημα με αυτα ειναι τι SAR εχουν και ποιος το μετραει...

Το κεφαλι σας πριν :-) , το κεφαλι σας μετα :eek:

Επισης εχουν χαμηλη αυτονομια, αλλα αυτο ειναι δευτερευον...

Δημοσ.
υπάρχει τέτοια συσκευή?

μπορείς να δώσεις κάποιο link να ρίξω μια ματιά?

Πήγαινε στο ebay και δώσε

GSM Dual Twin SIM Card Adapter

Είναι σχεδόν τζάμπα. Φίλος μου έχει πάρει, από ότι μου έχει πει βγάζει ένα έξτρα μενού (όπως οι υπηρεσίες κάρτας) και από εκεί διαλέγεις την κάρτα που θες.

Δημοσ.
οι συσκευες αυτες οπως και το Samsung που αναφερθηκε παραπανω απαιτουν να διαλεγεις απο το μενου ποια απο τις 2 καρτες θα ειναι ενεργη,δεv ειναι και οι 2 ενεργες.ασε που μερικεs απαιτουν επισης να κοψεις τις καρτες για να χωρεσουν και οι 2 σε ενα σλοτ.αν ειναι ετσι πηγενε στον οτε και βαλε 2 νουμερα σε μια καρτα.

μονο τα κινεζικα δουλευουν και τις 2 σιμ ταυτοχρονα.τωρα απο ακτινοβολια...ακομα κα σωστα να ειναι φαντασου 2 κεραιες μαζι σε ενα σημειο.microwave grill

http://pctrela.blogspot.com/2008/07/samsung-d880-dual-sim.html

κι όμως για δές εδώ!! Αυτό που λές είναι μονο για τα adaptorakia οτι δουλεύει 1 κάρτα απο τις 2!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...