Προς το περιεχόμενο

Πιθανο μελλοντικο προβλημα με δισκο western digital sata.

BladeRunner

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αγορασα καινουργιο υπολογιστη και τον εχω στο κουτι του διοτι θα μετακομισω σε λιγες μερες και δεν εχει νοημα να τον ανοιξω απο τωρα.

Δεν εχω βαλει λειτουργικο μεσα,σκοπευω να του περασω δικα μου xp.

Θα εχω προβλημα με πιθανη εγκατασταση των xp σε sata και οχι ide σκληρο?

Κατι τετοιο εχω ακουσει.

Αν ναι,και δεν βρισκει ο ινστολερ σκληρο δισκο,τι πρεπει να κανω?

Ευχαριστω

Δημοσ.
Αγορασα καινουργιο υπολογιστη και τον εχω στο κουτι του διοτι θα μετακομισω σε λιγες μερες και δεν εχει νοημα να τον ανοιξω απο τωρα.

Δεν εχω βαλει λειτουργικο μεσα,σκοπευω να του περασω δικα μου xp.

Θα εχω προβλημα με πιθανη εγκατασταση των xp σε sata και οχι ide σκληρο?

Κατι τετοιο εχω ακουσει.

Αν ναι,και δεν βρισκει ο ινστολερ σκληρο δισκο,τι πρεπει να κανω?

Ευχαριστω

Προβλημα θα εχεις μονο αν ειναι παλια η motherboard kαι θελει κατα την εγκατασταση να περασεις drivers για sata απο δισκετα.

Τελευταια δεν εχει πεσει στα χερια μου τετοια Motherboard οποτε αν ειναι καινουργια η δικια σου δεν νομιζω να εχεις προβλημα...

Δημοσ.

Το πιθανότερο είναι να μην έχεις πρόβλημα, αλλά ακόμα και να έχει μια δισκέτα με τους drivers του sata controller θα το λύσει :-)

Μην ιδρώνεις από τώρα :lol:

Δημοσ.

για να εχει προβλημα με σατα πρεπει να εχει απο τις πρωτες-πρωτες εκδοσεις xp.οι επομενες εχουν ενσωματωσει αν δεν κανω λαθος.

Δημοσ.

Σας ευχαριστω.Ειστε αψογοι.

Αν συναντησω προβλημα θα επανελθω.

Απλως ειχα ενα προβλημα με εναν λαπτοπ hp pavillion ου δεν γυρναγε απο βιστα σε χρ παρα μονο με το xp lite.για αυτο φοβηθηκα

Δημοσ.

Κανένα απολύτος Πρόβλημα...

Ακόμη και αν τα XP κατα την εγκατασταση δεν βλέπουν τον δισκο, φτιαχνεις μια δισκέτα με Drivers για Sata controller (θα τους βρεις στο Site του κατασκευαστή) και ξεπερνάς το πρόβλημα..

Αν και προτείνω να φτιαξεις μια εγκατασταση των xp με sp3 (με το nLite) οπου δεν θα εχεις κανένα πρόβλημα ( εαν δεν εχεις ηδη).

Δημοσ.
Προβλημα θα εχεις μονο αν ειναι παλια η motherboard kαι θελει κατα την εγκατασταση να περασεις drivers για sata απο δισκετα.

Τελευταια δεν εχει πεσει στα χερια μου τετοια Motherboard οποτε αν ειναι καινουργια η δικια σου δεν νομιζω να εχεις προβλημα...

Αν αγόρασες Η/Υ έτοιμο χωρίς να διαλέξεις κομμάτια μπορεί η motherboard να είναι παλιά.

Δημοσ.

ε ποσο παλια για να μην βλεπουν τα XP τον controller με την μια?ακομα και αυτο να γινει, οπως αναφερθηκε ποιο πανω, nlite ιζ δε γουορντ (περνας και sp3 μαζι και εισαι κυριος)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...